Få de bedste VM betting odds

Fodbold 15 maj 2018

VM er lige på trapperne, og når det kommer til fodbold, findes der ingen større sportsbegivenhed. Vi får mulighed for at se verdens største stjerner tørne sammen i helt andre konstellationer end vi ser til hverdag. Klubtrøjerne bliver skiftet ud med nationaldragten, og der bliver en helt anden form for pres på spillerne. Hele verdens øjne hviler på dem.

Bedste bonus VM 2018

  1. Op til 1000 kr. Free Bet

  2. 100% op til 1000 kr.

  3. 100% op til 1000 kr.

  4. 100% op til 1000 kr

Med de mange spændende kampe som vi har i vente, betyder det selvfølgelig også at vi har mulighed for at få nogle rigtig gode odds. VM 2018 bliver et rent slarraffenland for os som spiller for at vinde. De danske bookmakere sidder nemlig klar med nogle helt suveræne tilbud og kampagner som vi kan gøre brug af. I denne artikel vil vi tage et nærmere kig på, hvordan du kan få mest muligt ud af VM betting, samt hvor du finder de bedste odds på Danmark til VM.

Hvor fås de bedste odds til VM 2018?

Som sagt er VM en kæmpe begivenhed med rigtig mange tilskuere. Det betyder derfor også, at der er rigtig mange, som vil forsøge at vinde nogle penge ved at oddse - også de folk som ellers ikke oddser til dagligt. Det ved bookmakerne godt, og derfor sidder de lige nu parat til at kapre kunder så snart VM bliver skudt i gang.

De danske bookmakere vil konkurrere med hinanden om at komme op med de bedst mulige tilbud og kampagner, for at lokke så mange nye spillere til som muligt. Det kan du og jeg drage fordel af, ved at benytte de bedste VM-tilbud på markedet når vi spiller. De første forudsigelser er allerede gået ind. Hos de fleste danske bookmakere kan du allerede nu spille på, hvem du tror vinder VM.

Favoritterne er Brasilien, som har et storslået landshold der består af spillere som Marcelo, Coutinho og Neymar. Sidstnævnte var faktisk skadet, da Brasilien tidligere på året slog Tyskland 1-0 i en træningskamp. Brasilien kunne altså slå tyskerne uden deres stjernespiller, og det siger lidt om formen af det brasilianske landshold. Tror du at Brasilien vinder VM? Hvis ja, giver Unibet odds 5.0 på det væddemål.

Som anden favorit hos bookmakerne kommer Tyskland. Det tyske mandskab har måske ikke nogle stjernespillere på linje med Neymar, men til gengæld har de en bred vifte af meget stærke spillere som er utrolig godt rystet sammen. Et verdensmesterskab til Tyskland giver odds 6.0 hos Unibet.

Frankrig stod i lang tid som tredje favorit, men er i den seneste tid dalet lidt i bookmakernes beregninger, efter nederlag til Colombia tidligere på året. Spanien har derfor overtaget pladsen som tredje favorit. Spanierne besejrede overlegent Argentina med 6-1 tidligere på året i en testkamp.

Disse hold er altså bookmakernes favoritter, men hvis der er én ting vi efterhånden ved, så er det, at VM altid byder på overraskelser. Der er formentlig flere hold som vil overgå alles forventninger, og komme meget længere i turneringen end hvad bookmakerne regner med. Tænk bare på EM i 1992.

Hvis du mener at der er andre hold som kan komme langt i turneringen, eller måske endda vinde hele VM, så har du selvsagt mulighed for at vinde rigtig gode penge. England er et af de hold som nemt kunne gå hen og overraske. Hvis englænderne får fyret op under Harry Kane, så kan de godt blive en stor risiko for nogle af favoritterne. Hvis du tror at England vinder VM, så giver Unibet rigtig gode odds. VM 2018 bliver en uforglemmelig turnering fuld af overraskelser, og rigtig mange muligheder for at tjene gode penge på betting.

Odds på Danmark til VM

Gamle Danmark er som bekendt kvalificeret til dette VM, og hvordan skal det gå os i år? Vi håber jo altid på det bedste, men bliver desværre alt for tit skuffet over de resultater som vores spillere leverer under VM. Dog skal det siges, at der er nogle ting som er anderledes end ved de forrige turneringer.

Først og fremmest har vi en ny træner i Åge Hareide. Han har bevist under kvalifikationen, at han kan levere gode resultater med det danske landshold. Derudover har flere af vores unge spillere fået rigtig meget erfaring i Premier League, Eresdivision, Ligue 1 og Bundesligaen. Vi satser på at vores unge (men erfarne) landshold som det mindste kan nå knockout-stadiet, og vise hele verden at Danmark godt kan præstere under VM.

Hvis du tror, at Danmark bliver nummer 1 i sin gruppe, frem for hold som Frankrig, Peru og Australien, så skal du gå ind og besøge Betsafe. Det væddemål giver nemlig odds 6.0 på Danmark som gruppevinder.

Vinder Danmark VM? Bookmakerne tror ikke på det. Men hvis du alligevel er overbevist om, at vi bliver verdensmestre, så skal du gå ind på Unibet, hvor du kan få odds 101.0 på at Danmark vinder VM. Læs med i næste afsnit, for at finde ud af, hvor du får de bedste odds på Danmark til VM.

Danmark

Odds på VM-kampe

Alle gruppespillets kampe er fastlagt, så allerede nu kan du placere dine odds, hvis du ønsker at spille på de enkelte kampe. Den første kamp under VM 2018 står mellem værtsnationen Rusland og Saudi Arabien.

Russerne er klare favoritter til at vinde kampen, men der bliver også virkelig stort pres på det russiske mandskab. Det er åbningskampen, og det bliver på et udsolgt stadion, foran et hjemmepublikum med virkelig høje forventninger til det russiske landshold. Derfor vil russerne helt klart forsøge at gå ud og give den bedst mulige præstation. Hvis du mod forventning regner med, at Saudi Arabien kan stikke en kæp i russernes hjul, så kan du få odds 12.0 på en sejr til araberne.

Den næste kamp bliver først spillet dagen efter, og den står mellem Egypten og Uruguay. Her er Uruguay ret klare favoritter. De har et stærkt og sammentømret mandskab, men Egypten har en joker i Mohammed Salah. Kan han gå ind og skabe opbrud i latinernes forsvar? Hvis du mener, at Egypten har en chance for at vinde mod Uruguay, så kan du få odds 5.25 hos Unibet lige nu.

Samme dag mødes Portugal og Spanien i det store iberiske rivalopgør. Her er Spanien klare favoritter, men Portugal har før overrasket mod Spanien. En kamp mellem de to lande er altid svært at afgøre på forhånd. Det vil helt sikkert blive en kamp med masser af fart, langskud på mål, og helt enorm spænding.

De bedste bookmakere under VM 2018

Hvor fås de bedste odds til VM 2018, spørger du? Vi har udvalgt de 2 bedste betting sider, baseret på en række forskellige kriterier.

  1. Betfair
  2. Betway

Bedste betting sider VM 2018

Betfair

100% op til 1000 kr.

Betfair har generelt et af de største udvalg af odds. VM 2018 er ingen undtagelse. Hos Betfair finder du over 3000 forskellige VM-væddemål som du kan benytte dig af. Deres odds er generelt gode, men ikke helt så høje som konkurrenterne hos Betway.


Betway

100% op til 1000 kr.

Hos Betway finder du ligeledes en rigtig stor volumen af forskellige væddemål under VM 2018. Betway har ikke helt så mange forskellige væddemål som hos Betfair, men hvis du hovedsageligt regner med at spille på de mere gængse væddemål, så skal du benytte Betway. Her finder du alle de mest almindelige bets, samt de bedste odds.


Del post

Kommentera artikel

Fler spelnyheter & kampanjer

Få et Free Bet på 100 kr. ved EM i håndbold!

Håndbold 4 december 2018 - 16 december 2018

Få et live free bet til brug ved kvindernes EM i håndbold til en værdi af 100 kr! Læs mere

Få op til 25% ekstra gevinster med den seneste Profit Boost kampagne fra Unibet

Forhøjede odds Sportsbook 22 november 2018

Hver uge kan du få op til 25% ekstra gevinster på ugens LIVE kamp med den seneste Profit Boost kampagne fra Unibet. Hver uge er der en ny kamp på programmet, og en ny mulighed for ... Læs mere

Danmarks nyeste bookmaker stjæler kunder med disse fede kampagner!

Forhøjede odds Sportsbook 8 november 2018

Det er ikke for sjov at Bethard bliver spået til at være en af Danmarks største og mest populære bookmakere om et par år. De har taget kampen op om det danske marked, og det går ... Læs mere

Mr. Green har fået en ny og spændende velkomstbonus!

Oplev den fede velkomstbonus som du kan få del i hos Mr Green! Læs mere

Modtag et Risikofrit Spil og en Casino Bonus hver weekend!

Risikofrie væddemål Ligue 1 25 oktober 2018 - 21 maj 2019

​De forskellige europæiske ligaer er efterhånden godt i gang, hvilket betyder at der er masser af fede kampe at følge med i hver eneste weekend. Derfor skal vi selvfølgelig have ... Læs mere