Hvem bliver topscorer til VM 2018?

Fodbold 17 maj 2018

VM er med sine over 3.2 milliarder tv-seere en af verdens største sportsbegivenheder. Under VM ser vi verdens største stjerner kæmpe mod hinanden. Derfor giver VM altid garanti for de bedste præstationer, de største redninger og de fedeste mål. Et af de mest omdiskuterede emner lige nu er derfor, hvem bliver topscorer til VM? Det er en af de ting som ingen ved, men alle snakker om. I denne artikel vil vi forsøge at give vores bud på hvem det kunne blive, og hvad bookmakerne fortæller os.

De bedste målscorere ved VM gennem tiden

Siden VM blev afholdt for første gang i 1930 er der blevet scoret rigtig mange mål. Nogle spillere har dog markeret sig ved at score særligt mange. I året 1930 var det argentinske Guillermo Stabile som blev VM topscorer med 8 mål.

Den rekord blev først slået 14 år senere af ungarske Sandor Kocsis med 11 mål ved årets VM slutrunde. 4 år senere brød franske Just Fontaine igen rekorden med 13 mål ved en enkelt slutrunde. Den rekord er endnu ikke blevet slået den dag i dag.

I dag scores der generelt færre mål ved VM. Siden 1978 har ingen spiller formået at score mere end 6 mål ved en enkelt slutrunde. Miroslav Klose har dog rekorden for flest mål scoret ved VM alt i alt. Hele 16 mål er det blevet til, hen over 4 slutrunder. Den rekord overtog Klose fra Ronaldo, som scorede 15 mål over 3 slutrunder mellem 1998 og 2006.

VM Topscorer 2018

Der er selvsagt rigtig stor spekulation om, hvem der bliver VM topscorer ved dette års VM. Det er et af de mest populære væddemål ved danske bookmakere. Det skyldes nok også, at det sjældent bliver den spiller som flest folk havde regnet med, og derfor er der gode chancer for at vinde en fin gevinst.

Ved den seneste slutrunde blev det eksempelvis den unge colombianer James Rodriguez, som til daglig spiller for Bayern München. Det var ikke lige ham, de fleste bookmakere havde regnet med. Ved dette års slutrunde er James Rodriguez kun nr. 30 på listen over mest sandsynlige topscorere hos Betfair til odds 51.0

VM Topscorer

Ved den forrige slutrunde i Sydafrika i år 2010 blev førstepladsen faktisk delt mellem 4 forskellige spillere, som alle scorede 6 mål i turneringen. Det var Thomas Müller, David Villa, Wesley Sneijder og Diego Forlan. Vi vil nu gennemgå et par af de navne som bookmakerne giver bedst chancer, samt et par underdogs som vi mener kunne have mulighed for at snuppe titlen foran favoritterne.

Lionel Messi (Argentina)

Du havde jo nok set den komme. Den argentinske verdensstjerne er selvfølgelig bookmakernes nummer 1. Han er uden tvivl sit holds bedste spiller, og den som skal løfte holdet til et højere niveau, hvis Argentina vil gøre sig forhåbninger om at vinde VM. Derfor ligger der et stort pres på Messi, som uden tvivl vil forsøge at gå ud og score en masse mål. Hvis du tror at Lionel Messi bliver VM topscorer, så kan du få odds 10.0 hos Betfair.

VM Topscorer

Neymar (Brasilien)

Neymar var skadet tidligere på året, og i lang tid var det usikkert om han ville blive klar til VM. Nu ser det ud til at han bliver klar, men spørgsmålet er stadig, om han har den form der skal til for at blive topscorer. Han er en del af en utrolig stærk trup som også tæller navne som Marcelo og Coutinho, og de vil helt sikkert være en kæmpe støtte for Neymar, når han skal forsøge at score mål for Brasilien. Holdet går ubetinget efter at blive verdensmestre, så det er vigtigt at Neymar er på toppen. Hvis du tror han ender som topscorer, kan du få odds 11.0 på det væddemål hos Betway.

VM Topscorer

Christiano Ronaldo (Portugal)

Den portugisiske skarpskytte som til daglig spiller i Real Madrid, er også en af bookmakernes favoritter. Han kommer pt. ind som tredje favorit hos både Betway og Betfair. Christiano Ronaldo har altid været god til at score for det portugisiske landshold. Han scorede 15 mål for holdet i 9 kval-kampe. Han er en spiller som virkelig kan performe ved de helt store turneringer. Han nyder spotlyset, og ikke mindst det at score vanvittige mål. Desuden er dette formentlig hans sidste chance for at deltage i en slutrunde. Derfor vil vi nok se en Christiano som virkelig går til stålet og forsøger at score en masse mål. Hvis du tror han bliver topscorer, kan du få odds 13.0 hos Betway.

VM Topscorer

Harry Kane (England)

Efterhånden som vi kommer længere ned af tabellen begynder bookmakerne langsomt at blive uenige. Betfair mener eksempelvis at Harry Kane har lige så gode chancer som Christiano Ronaldo, men det er Betway ikke enige i. Vi mener dog, at hvis Kane er kommet sig fuldstændig oven på sin ankelskade som han pådrog sig tidligere på året, så kan han blive rigtig farlig. Han har i skrivende stund scoret 28 mål i Premier League i denne sæson, og er dermed den næstmest scorende spiller efter Mohamed Salah. Hvis England vil gøre sig forhåbninger om at nå langt i denne slutrunde, så er Harry Kane helt klart en af nøglespillerne. Hvis du tror han kan blive VM topscorer, så hop ind på Betfair og få odds 13.0 på det bet.

VM Topscorer

Antoine Grizmann (Frankrig)

Griezmann er i skrivende stund den mest eftertragtede mand i den spanske La Liga. Den unge Atletico Madrid spiller er rygtet til Barcelona med en pris på 100 millioner euro. Griezmann har selv udtalt at han ønsker sin fremtid afklaret inden starten på VM. Franskmanden har gjort det rigtig godt i Atletico, og scoret 30 mål i denne sæson. Han blev topscorer under EM i 2016, så han er vant til at score mål ved de helt store sportsbegivenheder. Han er lidt en underdog ift. stjerner som Messi og Neymar, men han kunne sagtens gå ud og overraske positivt ved denne VM slutrunde. Hvis du mener at Griezmann kan blive topscorer, så kan du få odds 15.0 ved både Betfair og Betway.

VM Topscorer

Hvis du stadig undrer dig over hvem bliver topscorer til VM, så er det helt forståeligt. Ingen ved hvilke overraskelser turneringen vil bringe, men der vil helt sikkert blive kæmpet til stregen for at opnå titlen som VM topscorer.

Del post

Kommentera artikel

Fler spelnyheter & kampanjer

Spil på VM og få gratis freebets hos NordicBet!

Risikofrie væddemål VM i fodbold 19 juni 2018 - 28 juni 2018

Hvis du ikke allerede har fået spillet på VM, så giver NordicBet lige nu lidt ekstra motivation til at komme i gang. Læs mere

Scor odds 10.0 på en sejr til Danmark over Australien!

Forhøjede odds VM i fodbold 18 juni 2018 - 21 juni 2018

VM er i gang og Danmark har fået en rigtig fornuftig start. Nu venter Australien, som er det lavest tippede mandskab i Danmarks gruppe. En sejr over Australien kan sikre Danmark ... Læs mere

Få gratis risikofri spil på op til 600 kr. til brug under VM i Rusland!

Så er dagen endelig kommet hvor Rusland slår dørene op til VM 2018. Vi er mange som har set frem mod denne slutrunde i rigtig lang tid, og med god grund. VM er som altid fyldt med ... Læs mere

Få odds 50.00 på at Danmark kvalificerer sig fra gruppen!

Forhøjede odds VM i fodbold 5 juni 2018 - 16 juni 2018

Om få dage går det løs. Rusland åbner dørene til VM 2018. Danmark er havnet i en gruppe som giver os gode chancer for videre avancement i turneringen. Vi skal spille mod Peru, ... Læs mere

Få et gratis spil til en værdi af 100 kr. hver gang Danmark vinder en kamp!

Risikofrie væddemål VM i fodbold 5 juni 2018 - 14 juni 2018

Der bliver masser af spænding og drama ved det kommende VM i Rusland, og det betyder selvfølgelig også at vi får rig mulighed for at tjene nogle penge på de mange spændende kampe. ... Læs mere