Hvem vinder VM 2018?

21 maj 2018

I denne artikel vil vi beskæftige os med det vigtigste spørgsmål af alle: hvem vinder VM 2018? Alle har en mening når det kommer til hvem vinder VM. Odds giver os et indblik i hvem bookmakerne tror på, og det er formentlig der vi finder de mest pålidelige oplysninger.

Brasilien

For indtil et par måneder siden, var de danske bookmakere uenige om hvem der var størst favorit til at vinde VM. Men efter at det er kommet frem at Neymar bliver skadesfri til VM, så er uenighederne dulmet, og bookmakerne er nu enstemmigt enige om at Brasilien har størst chance for at blive verdensmestre.

Neymar er uden tvivl den største stjerne på det brasilianske hold, men han er bestemt ikke den eneste. Holdet tæller også navne som Philippe Coutinho, Gabriel Jesus, Dani Alves og Marcelo. Brasilien har en ubegribelig høj kvalitet på alle positioner, samt en helt unik samba-spillestil, og derfor er brasilianerne favorit til at blive VM vinder. Odds på at Brasilien bliver verdensmester ligger på 5.5 hos Betway.

VM 2018

Tyskland

Den anden store favorit til at vinde VM er selvfølgelig Tyskland. Det tyske mandskab, under ledelse af Joachim Löw, er ligeledes et hold som er spækket med stjernespillere. Tyskernes største svaghed overfor Brasilien er deres målscorere.

Hvem skal score målene for Tyskland? Holdet har ikke længere nogen Miroslav Klose eller Jürgen Klinsmann, og derfor er der stadig kamp om pladserne helt oppe foran på det tyske landshold. Sandro Wagner og Timo Werner bliver to af de mænd som skal lave nogle kasser, hvis Tyskland skal hamle op med det brasilianske mandskab.

Hvis man kigger lidt på statistikkerne og de tidligere kampe, ser det heller ikke udelukkende godt ud for tyskerne. De tabte 1-0 til Brasilien tidligere på året i en testkamp, og spillede uafgjort mod Spanien. Desuden vandt Tyskland sidste års Confederation Cup, og ifølge statistikkerne er det aldrig lykkedes noget hold at vinde både Confederation Cup og VM. Men uanset hvad statistikkerne siger, så er det helt sikkert at Tyskland går efter at blive verdensmestre. Hvis du tror at tyskerne vinder VM, så kan du få odds 5.5 hos Betfair.

VM 2018

Frankrig

Et tredje hold som også har en perlerække af formidable spillere er selvfølgelig Frankrig. Den enorme mængde talent kan dog også være en ulempe, som det til tider har været for Frankrig.

Flere af de franske stjernespillere som Mbappe og N’Golo Kante er nemlig individualister, hvilket ofte gør det svært for franskmændene at få spillet til at hænge sammen på de dårlige dage. Dette kan blive katastrofalt for Frankrig hvis de når knockout-stadiet, hvor en enkelt dårlig dag kan ruinere deres chancer for videre avancement.

Det skal dog ikke lyde sådan, at Frankrig slet ingen chance har for at vinde VM. Hvis træner Didier Deschamps formår at holde sine spillere organiseret, kan det franske hold spille op mod ethvert af de andre tophold. Frankrig er altså helt klart også en kandidat til at blive VM vinder. Odds 7.50 hos Betway.

VM 2018

Spanien

At afskrive Spanien fra at vinde VM ville være uklogt. Som Costa Ricas træner sagde om det spanske landshold, efter et nederlag til Spanien tidligere på året: “De bevæger bolden med en enkelt berøring og en fandens fart”.

Et lille kig på nogle af de spillere som Spanien stiller op med, giver god grund til at indstille frygt hos de fleste modstandere: Sergio Ramos, David De Gea, Gerard Pique, Andres Iniesta og Diego Costa, m.fl.

Det er helt sikkert at Spanien går efter at blive verdensmestre. De har kvaliteten til de i deres trup. Deres største udfordring bliver, at de ofte har svært ved at præstere mod de andre tophold som Brasilien og Tyskland. Hvis du tror, at Spanien kan spille op mod de andre tophold og vinde VM, så får du odds 7.50 hos Betway. Alternativt kunne man spille på at Spanien når finalen. Det giver odds 4.0 hos Betway.

VM 2018

Danmark

Nok er lille Danmark ikke blandt favoritterne til VM 2018, men vi skylder stadig vores drenge at give dem så meget opbakning vi kan. Vi håber selvfølgelig på at Danmark kan nå rigtig langt ved dette års VM. Vi har en ung trup, som dog har rigtig meget erfaring fra de større europæiske ligaer. Hvis Christian Eriksen, Nikolai Jørgensen, Viktor Fischer og Andreas Cornelius kan spille med samme høje niveau som de gør i deres klubber til dagligt, så kan Danmark udfordre ethvert af de andre tophold.

Her får du nogle odds, hvis du tror at Danmark vinder VM. Odds 101.0 hos Betway.

VM 2018

VM 2018 bliver fyldt med spænding og overraskelser. Det er på forhånd umuligt at sige hvem vinder vm. Odds fra de mange bookmakere giver os et indblik i hvordan det muligvis udarter sig, men VM har det med at overraske selv bookmakerne, og skabe fuldstændig uventede resultater. En ting er sikkert - det bliver spændende at følge med i.

Del post

Kommentera artikel

Fler spelnyheter & kampanjer

Spil på VM og få gratis freebets hos NordicBet!

Risikofrie væddemål VM i fodbold 19 juni 2018 - 28 juni 2018

Hvis du ikke allerede har fået spillet på VM, så giver NordicBet lige nu lidt ekstra motivation til at komme i gang. Læs mere

Scor odds 10.0 på en sejr til Danmark over Australien!

Forhøjede odds VM i fodbold 18 juni 2018 - 21 juni 2018

VM er i gang og Danmark har fået en rigtig fornuftig start. Nu venter Australien, som er det lavest tippede mandskab i Danmarks gruppe. En sejr over Australien kan sikre Danmark ... Læs mere

Få gratis risikofri spil på op til 600 kr. til brug under VM i Rusland!

Så er dagen endelig kommet hvor Rusland slår dørene op til VM 2018. Vi er mange som har set frem mod denne slutrunde i rigtig lang tid, og med god grund. VM er som altid fyldt med ... Læs mere

Få odds 50.00 på at Danmark kvalificerer sig fra gruppen!

Forhøjede odds VM i fodbold 5 juni 2018 - 16 juni 2018

Om få dage går det løs. Rusland åbner dørene til VM 2018. Danmark er havnet i en gruppe som giver os gode chancer for videre avancement i turneringen. Vi skal spille mod Peru, ... Læs mere

Få et gratis spil til en værdi af 100 kr. hver gang Danmark vinder en kamp!

Risikofrie væddemål VM i fodbold 5 juni 2018 - 14 juni 2018

Der bliver masser af spænding og drama ved det kommende VM i Rusland, og det betyder selvfølgelig også at vi får rig mulighed for at tjene nogle penge på de mange spændende kampe. ... Læs mere