Sådan spiller du på VM 2018

Fodbold 16 maj 2018

Når en af verdens største sportsbegivenheder ruller over skærmen, er det ikke bare de deltagende hold som har noget på spil - også du og jeg har mulighed for at deltage ved VM 2018. Tilbud og kampagner fra de danske bookmakere giver os mulighed for at få mest mulig spænding ud af turneringen, og vinde store gevinster.

  1. 100% op til 1000 kr.

  2. 100% op til 1000 kr.

  3. 100% op til 1000 kr.

Hvis du er i tvivl om hvordan du kommer i gang med at spille ved det kommende VM, så læs med her. Vi giver dig en komplet guide til hvordan du bedst kommer i gang med at vinde penge ved VM 2018. Kampagner fra de danske bookmakere gør, at du kan få bonusser og gode tilbud smidt i nakken hele vejen igennem VM. Vi giver dig al den information du skal bruge, for at vælge den rette betting side.

VM 2018 Kampagner

Kampagner giver os spillere mulighed for, at få mere ud af vores væddemål. Der vil være rigeligt med kampagner at gøre brug af under det kommende VM. En kampagne er som regel tidsbegrænset, og består af en række bonusser eller tilbud som du kan benytte, for at få bedre eller større vinderchancer. Mange af de danskere bookmakere vil udgive daglige kampagner under det kommende VM fodbold. Forhøjede odds, freebet og velkomstbonus er nogle af de mest favorable tilbud du kan modtage gennem en kampagne.

Et andet godt eksempel er den VM kampagne som NordicBet allerede nu har startet. Kampagnen er i bund og grund en betting konkurrence, hvor du skal svare på 15 spørgsmål om det kommende VM. Svarene er endnu ukendt, og vil først blive afsløret i løbet af turneringen. Det er eksempelvis spørgsmål som: “Hvor mange frispark laver Simon Kjær i gruppespillet?”, eller “Vinder Danmark en kamp med 2 mål eller flere i gruppespillet?”. Puljen i denne konkurrence er på hele 5 millioner kroner, så der er god grund til at spille med.

VM 2018 Tilbud

Der vil ligeledes komme rigtig mange spændende tilbud i løbet af det kommende VM fodbold. Forhøjede odds er et af de tilbud som kan gøre det rigtig sjovt at spille på en fodboldkamp. Forhøjede odds fungerer således, at et bettingfirma udvælger en bestemt kamp, og giver spillerne højere odds end hvad de normalt ville få.

Hvis et hold før stod til odds 1.90, kan bookmakeren eksempelvis vælge at give spilleren odds 12.0 eller lignende på en sejr til det hold. Det er selvfølgelig et virkelig attraktivt tilbud, så det er med at holde øjnene åbne for den slags chancer. Her på Oddsbonusser.com, sender vi nyheder ud hele vejen igennem VM. Vi skal nok give dig besked når der kommer gode tilbud ind.

VM 2018 Bonus

Bonusser forsøder tilværelsen, og giver os flere penge at spille for. Derfor er vi vilde med bonusser. Der vil helt sikkert også blive rig mulighed for at modtage bonusser under det kommende VM fodbold. Velkomstbonus er vel nok den mest brugte bonus af alle.

Hvad er en velkomstbonus? Det er simpelthen en bonus, hvor du modtager et hvis beløb når du opretter en ny konto hos et bettingfirma. Typisk bliver bonussen procentuelt udregnet, så du får 100% af din første indbetaling som bonus. Hvis du indbetaler 1000 kr., får du altså yderligere 1000 kr. oven i.

Under VM 2018 giver danske bookmakere ekstra gode velkomstbonusser. Hos Betway kan du eksempelvis lige nu få en velkomstbonus på op til 2.500 kr. Det er et helt uhørt højt beløb, som virkelig kan forøge dine vinderchancer, og give dig mere spænding ved det kommende VM.

Et andet godt eksempel på en bonus, er et såkaldt freebet. Et freebet er som navnet antyder et gratis bet, som du kan placere på udvalgte væddemål. Det eneste krav er som regel, at du har penge nok til at deltage i kampagnen. Hvis væddemålet taber, får du simpelthen bare indsatsen retur. Der vil være gode muligheder for at benytte denne bonus ved det kommende VM fodbold. Freebet vil blive tilbudt regelmæssigt gennem turneringen af de danske bookmakere, og vi skal nok holde dig opdateret her på siden.

VM 2018 Bookmakere

For at komme i gang med at spille, og benytte de mange tilbud og bonusser, er det nødvendigt at have en konto ved et af de store etablerede spillefirmaer. Der findes mange spillefirmaer i Danmark, men nogle er særligt gode til at ligge kampagner ud til deres kunder. Vi har udvalgt 2 bookmakere som sidder klar med en masse tilbud når VM starter.

  1. Betfair
  2. Betway

Bedste Betting Sider VM 2018

Betfair

100% op til 1000 kr.

Betfair er ligeledes en af de bookmakere som er rigtig fornuftige til at dække store sportsbegivenheder. Derudover er Betfair en af de bookmakere som har allerflest forskellige væddemål, ikke bare i Danmark, men på verdensplan. Det samme gør sig gældende under VM. Der er tusindvis af forskellige bets som du kan benytte dig af. Fra Betfair skal du nok ikke forvente at modtage lige så mange daglige bonusser og kampagner som Betway, men de vil stadig sende kampagner ud regelmæssigt under VM. Deres kampagner er typisk rigtig spændende, og helt klart værd at holde øje med. Her hos Oddsbonusser.com holder vi dig selvfølgelig opdateret, hver gang der er nye kampagner hos de enkelte bookmakere.


Betway

100% op til 1000 kr.

Betway er et veletableret spillefirma her i Danmark. De har været på markedet i mange år. Betway er typisk rigtig gode til at dække de helt store sportsbegivenheder som EM, VM, OL og lignende. De vil helt sikkert også dække dette års VM i Rusland rigtig tæt. Du kan forvente at modtage daglige tilbud og kampagner fra Betway. Derudover har de et enormt udvalg af væddemål på VM som du allerede nu kan gå ind og kigge på. Du kan selvfølgelig spiller på hvem vinder VM, hvem vinder de enkelte grupper, kampe, osv. Betway har generelt et stort udvalg, samt rigtig gode odds. Og med en rekordstor udbetaling til deres kunder, er Betway et spillefirma du kan stole på.


Del post

Kommentera artikel

Fler spelnyheter & kampanjer

2 mål foran - Tidlig udbetaling

Pengene tilbage Sportsbook 15 august 2018 - 31 december 2018

Placér et single før-kampvæddemål på markedet Fuldtid - Resultat for gældende turneringer, og hvis holdet, som du har satset på, på noget tidspunkt i kampen kommer 2 mål foran, ... Læs mere

Få odds 9.0 på at Jakob Fuglsang ender i top 10 ved Tour de France!

Tror du også at Jakob Fuglsang har en god mulighed for at ende i Top 10 ved Tour de France? Så skal du selvfølgelig gå ind og spille på det bet til odds 9.0 hos Betfair! Læs mere

Få odds 12.0 på en sejr til England over Sverige!

Forhøjede odds VM i fodbold 4 juli 2018 - 10 juli 2018

Tror du også på en sejr til England over Sverige i kvartfinalen? Så kan du lige nu få odds 12.0 og tjene kassen! Læs mere

Odds 12.0 på England til at slå Colombia!

Lige nu kan du få tårnhøje odds hvis du også tror at England slår Colombia! Læs mere

Betfair giver dig pengene tilbage hvis en kamp ender 0-0

Pengene tilbage VM i fodbold 1 juli 2018 - 15 juli 2018

Betfair giver dig op til 200 kroner tilbage hvis dit væddemål ender 0-0! Læs mere