Top 5 bedste bettingsider under fodbold VM 2018

Fodbold 17 maj 2018

Den 14 juni starter fodbold-VM i Rusland. Det betyder selvfølgelig at vi får rig mulighed for at spille, og tjene nogle gode penge undervejs. I den anledning har vi derfor besluttet at rangere de 5 bedste danske bookmakere under VM. Disse bettingsider er rangeret ud fra hvem der udbyder de fleste odds, og de bedste tilbud og kampagner til VM 2018.

Bedste Betting Sider Under Fodbold-VM 2018

  1. 100% op til 1000 kr.

  2. 100% op til 1000 kr.

  3. Op til 1000 kr. Free Bet

  4. Risikofrit spil op til 500 kr.

  5. 100% op til 1500 kr.

Bedste bettingsider til fodbold-VM 2018

Inden længe er det tid til VM, og når det kommer til betting ved store sportsbegivenheder, så er udvalget af bookmakere og odds uendeligt. Stort set alle danske bettingsider tilbyder odds på VM. At finde de bedste odds og tilbud i denne jungle kan være svært, og derfor har vi valgt at skrive denne guide til fodbold-VM 2018. Her oplister vi de bookmakere som vi anbefaler at benytte ved VM.

Betfair

100% op til 1000 kr.

Betfair er et af verdens største bettingfirmaer. De har det største udvalg af fodbold odds fra alle europæiske ligaer, samt mange andre ligaer rundt om i verden. Du kan altid finde en spændende kamp hos Betfair. Derfor dækker de naturligvis også VM 2018 rigtig tæt. En af de ting som gør Betfair til noget særligt, er deres såkaldte spillebørs. Det er i bund og grund en funktion, som gør dig i stand til at købe og sælge væddemål blandt andre spillere. Du behøver derfor ikke kun nøjes med Betfairs egne odds, men kan søge blandt odds fra dine medspillere, og ofte finde nogle rigtig gode tilbud. Du vil helt sikkert få mulighed for at finde nogle rigtig spændende kampe på Betfairs spillebørs under VM.


Betway

100% op til 1000 kr.

Betway er helt i top når det kommer til odds på VM 2018. De er måske ikke så veletablerede som de største danske bookmakere, men til gengæld har Betway valgt at fokusere deres kræfter på nogle rigtig spændende væddemål. Hos Betway kan du finde special odds, som du ellers ikke ser hos andre bookmakere. Et eksempel kunne være dette væddemål: "Hvad bliver den samlede sum af alle danske spilletrøjenumre ved Danmarks åbningskamp?" Det er den slags unikke bets, som vi ikke finder hos andre danske bookmakere, der gør Betway til noget helt særligt. Derudover får du selvfølgelig også alle de mere gængse væddemål med rigtig fornuftige odds. Betway tilbyder også live betting, så du kan odds på VM kampe, mens de udspiller sig.

Med disse ting i mente, er vi kommet frem til, at Betway er vores foretrukne VM 2018 bookmaker.


LeoVegas

Op til 1000 kr. Free Bet

LeoVegas har ikke den samme mængde odds på deres VM program. De holder sig mest af alt til de mest almindelige væddemål, men det gør de til gengæld rigtig fint. Det er tydeligt, at LeoVegas har gjort meget for at gøre deres platform brugervenlig, og nem at finde rundt i. Det er nemt at få overblik over de VM odds som tilbydes hos LeoVegas, og det er nemt at placere et spil. Derfor egner LeoVegas sig rigtig godt til nybegyndere, og folk som ikke er vant til at navigere rundt i de til tider meget komplicerede bettingsider fra de mere etablerede bookmakere. Hvis du ikke har så meget erfaring med at spille, men gerne vil prøve kræfter med det under VM, så er LeoVegas et godt valg for dig. Her kan du lige få dyppet tæerne, og så eventuelt rykke over til en anden bookmaker, når du bliver lidt mere erfaren i det.


NordicBet

Risikofrit spil op til 500 kr.

NordicBet er, som navnet antyder, hele nordens bettingfirma. De har slået sig op på, at være de bedste når det kommer til sport i Skandinavien, særligt fodbold. NordicBet har dog udviklet sig meget siden de unge år, og tilbyder nu stimevis af odds fra hele verden, på linje med Unibet og andre af de helt store bookmakere. NordicBet har allerede vist at de tager fodbold VM virkelig seriøst. Allerede her inden VM’s start, har de lanceret forskellige kampagner. Desuden har de masser af special odds på programmet. Det beviser, at NordicBet ønsker at være danskernes foretrukne VM bettingside.


Unibet

100% op til 1500 kr.

UUnibet er en af Danmarks største bookmakere, og er førende inden for fodbold. Næst efter Betfair har de Danmarks største udvalg af fodbold odds. Det er derfor heller ikke nogen overraskelse, at deres udvalg af odds er helt i top når det kommer til VM fodbold. En af de ting som virkelig gør Unibet til noget særligt, er de mange bonusser og kampagner som de ofte tilbyder deres kunder. Unibet gør nemlig rigtig meget for at give deres kunder en spændende og chancerig oplevelse. Under VM 2018 kan vi derfor forvente, at Unibet vil tilbyde nye kampagner til deres spillere på daglig basis. Kampagnerne kan udforme sig forskelligt afhængigt af hvordan VM forløber. Er der eksempelvis dødt løb mellem Neymar og Messi om at blive VM topscorer, kunne man forestille sig at Unibet lancerer en kampagne med forhøjede odds på dette væddemål, eller lignende.


Del post

Kommentera artikel

Fler spelnyheter & kampanjer

Få et Free Bet på 100 kr. ved EM i håndbold!

Håndbold 4 december 2018 - 16 december 2018

Få et live free bet til brug ved kvindernes EM i håndbold til en værdi af 100 kr! Læs mere

Få op til 25% ekstra gevinster med den seneste Profit Boost kampagne fra Unibet

Forhøjede odds Sportsbook 22 november 2018

Hver uge kan du få op til 25% ekstra gevinster på ugens LIVE kamp med den seneste Profit Boost kampagne fra Unibet. Hver uge er der en ny kamp på programmet, og en ny mulighed for ... Læs mere

Danmarks nyeste bookmaker stjæler kunder med disse fede kampagner!

Forhøjede odds Sportsbook 8 november 2018

Det er ikke for sjov at Bethard bliver spået til at være en af Danmarks største og mest populære bookmakere om et par år. De har taget kampen op om det danske marked, og det går ... Læs mere

Mr. Green har fået en ny og spændende velkomstbonus!

Oplev den fede velkomstbonus som du kan få del i hos Mr Green! Læs mere

Modtag et Risikofrit Spil og en Casino Bonus hver weekend!

Risikofrie væddemål Ligue 1 25 oktober 2018 - 21 maj 2019

​De forskellige europæiske ligaer er efterhånden godt i gang, hvilket betyder at der er masser af fede kampe at følge med i hver eneste weekend. Derfor skal vi selvfølgelig have ... Læs mere