• Hjem
  • Kampagner
  • Betfair giver dig pengene tilbage hvis en kamp ender 0-0
Kampagner

Betfair giver dig pengene tilbage hvis en kamp ender 0-0

Pengene tilbage Fodbold 1 juli 2018 - 15 juli 2018

Betfair giver dig op til 200 kroner tilbage hvis dit væddemål ender 0-0!

Danmark er fortid ved VM. Til trods for at vi sad rigtig godt på kampen, endte vores drenge desværre med at ryge ud til Kroatien efter straffesparkskonkurrence. Det er utrolig ærgerligt, og fortvivlelsen vil ingen ende tage lige nu. Men som det gamle ordsprog siger, “VM går videre, og der er stadig penge at vinde”, så lad os komme op på hesten igen!

Lige nu og under hele VM i Rusland giver Betfair dig mulighed for at få pengene tilbage, hvis et af dine væddemål ender 0-0. Betfair giver dig pengene tilbage i form af et gratis spil, som du kan bruge på hele Betfairs sportsbook. Det gælder både fodbold, håndbold, basketball, osv. Dit gratis spil kan bruges på alle sportsgrene, og har en værdi helt op til 200 kroner.

OBS: Kampagnen gælder både nye og eksisterende kunder!

Du skal gøre følgende, for at deltage i denne kampagne:

  • Tryk på “Få pengene tilbage” herunder.
  • Tryk derefter på “Spil Nu”.
  • Nu skal du blot placere et singlespil på enhver VM-kamp inden kampstart.
  • Hvis kampen ender 0-0 får du pengene tilbage.

Der gælder følgende vilkår for denne kampagne:

  1. Både nye og eksisterende Betfair-kunder kan deltage i denne kampagne.
  2. Dit kvalificerende spil vil være dit første placerede spil på et af markederne Kampodds, Første målscorer, Sidste målscorer, Når som helst-målscorer eller Korrekt resultat.
  3. Et kvalificerende spil pr. Kunde, pr. kamp. Kun det første kvalificerende spil tæller.  Hvis du får dit første spil udbetalt, vil du ikke være berettiget til at modtage bonussen.
  4. Hvis du placerer det kvalificerende Sportsbook-spil (og i øvrigt opfylder betingelserne for denne kampagne), vil du modtage et gratis Sportsbook-spil til at matche din indsats op til 200 kr. inden for 24 timer.
Del post

Kommenter kampagnen