• Hjem
  • Kampagner
  • Få et gratis spil til en værdi af 100 kr. hver gang Danmark vinder en kamp!
Kampagner

Få et gratis spil til en værdi af 100 kr. hver gang Danmark vinder en kamp!

Risikofrie væddemål Fodbold 5 juni 2018 - 14 juni 2018

Der bliver masser af spænding og drama ved det kommende VM i Rusland, og det betyder selvfølgelig også at vi får rig mulighed for at tjene nogle penge på de mange spændende kampe. De danske bookmakere kommer helt sikkert med en perlerække af fede tilbud og bonusser til os spillere, hele vejen igennem turneringen.

Særligt Betfair har stillet sig i front, og tilbyder allerede nu nogle helt vanvittige bonusser og forhøjede odds som kan gøre VM til en lukrativ affære for os alle sammen. Eksempelvis giver Betfair sine spillere et gratis væddemål til en værdi af 100 kr,- hver gang Danmark vinder en kamp under VM.

Det gratis spil kan benyttes på enhver fodboldkamp i Betfairs sportsbook, og behoeves ikke nødvendigvis placeres på Danmark eller en anden VM-kamp.

Det eneste krav er, at du benytter tilbuddet om at få odds 50.00 på at Danmark kvalificerer sig fra gruppe C. Når det er gjort, deltager du automatisk i kampagnen, og modtager 100,- i gratis spil hver gang Danmark vinder. Lad os sammen støtte vores drenge til mange sejre i Rusland, og vinde nogle store gevinster!

Du skal gøre følgende for at benytte denne bonus:

  • Tryk på “Deltag I Kampagnen” herunder.
  • Tryk derefter på “Spil nu”.
  • Nu skal du blot oprette en konto hos Betfair.
  • Indtast promokoden ZFBJ2H når du opretter din konto.
  • Nu kan du placere dit væddemål på Danmark til at kvalificerer sig fra gruppen.

Der gælder følgende vilkår for denne kampagne:

  1. Placer et spil på 200 kr. eller mere på Betfairs Sportsbook på Danmark til at gå videre fra Gruppe C ved VM, så giver vi dig et gratis Sportsbook-spil til en værdi af 100 kr., som du kan bruge på fodboldspil, hver gang Danmark vinder en kamp i ordinær spilletid i løbet af turneringen.
  2. Spil placeret på Spillebørsen eller som en del af et multispil kvalificerer sig ikke til kampagnen.
  3. Livespil tæller ikke med i denne kampagne, så dine kvalificerende spil skal placeres før Danmark spiller sin første gruppekamp ved VM
Del post

Kommenter kampagnen