• Hjem
  • Kampagner
  • Få odds 9.0 på at Jakob Fuglsang ender i top 10 ved Tour de France!
Kampagner

Få odds 9.0 på at Jakob Fuglsang ender i top 10 ved Tour de France!

Forhøjede odds Fodbold 6 juli 2018

Tror du også at Jakob Fuglsang har en god mulighed for at ende i Top 10 ved Tour de France? Så skal du selvfølgelig gå ind og spille på det bet til odds 9.0 hos Betfair!

Tour de France er i gang, og det betyder som altid masser af spænding og drama op og ned af de franske landeveje og bjerge. I lang tid så det ud som om at Chris Froome ikke ville få lov til at stille til start ved Tour de France, men i 11. time gav Den Internationale Cykelunion (UCI) alligevel Froome grønt lys.

Froomes tilstedeværelse ved løbet har for mange lukket debatten om hvem der kommer til at ende som nummer 1 når rytterne når Paris, men alligevel så vi helt uventet Chris Froome styrte på første etape. Der er ingen tvivl om, at touren stadig ligger helt åben.

Vores egen Jakob Fuglsang bliver af mange eksperter vurderet som en mulig kandidat til Top 3, og det er næsten helt sikkert at han ender i Top 10. Derfor er det selvfølgelig en no-brainer at du bør udnytte denne mulighed for at få odds 9.0 på at Jakob Fuglsang ender i top 10 fra Betfair!

Du skal gøre følgende, for at deltage i denne kampagne:

  • Tryk på “Fuglsang i Top 10!” herunder.
  • Tryk derefter på “Spil Nu”.
  • Indtast promokoden ZSAJ50
  • Placér dit spil til det forhøjede odds

Der gælder følgende vilkår for denne kampagne:

  1. Tilbuddet gælder kun nye kunder, der tilmelder sig med ovennævnte promokode.
  2. Den maksimale kvalificerende indsats er 50 kr. Du kan godt spille for mere, men kun 50,- vil tælle til det forhøjede odds.
  3. Spil placeret på Spillebørsen eller som en del af et multispil kvalificerer sig ikke til kampagnen.
  4. Du får din gevinst tilbage som en bonus.
Del post

Kommenter kampagnen