• Hjem
  • Kampagner
  • Grib chancen og få odds 30.0 på en dansk sejr over Frankrig!
Kampagner

Grib chancen og få odds 30.0 på en dansk sejr over Frankrig!

Forhøjede odds Fodbold 24 juni 2018 - 26 juni 2018

Danmark møder Frankrig i en skæbnekamp som kommer til at afgøre om vi kan gå videre i turneringen. Lige nu kan du få vanvittige odds 30.0 på en sejr til Danmark!

Inden længe går det løs. Danmarks videre skæbne ved VM 2018 bliver afgjort i morgen, og vi har alle muligheder for at gå videre. Bolden er i sandhed på vores banehalvdel, men det kræver at drengene går ud og leverer et godt resultat mod Frankrig.

Frankrigs videre avancement er så godt som sikret, men for Danmark er der lidt mere spænding på tapetet. Teknisk set, kan vi stadig miste pladsen til Australien, hvis vi taber og Australierne vinder. Derfor er vi nødt til at satse på, at truppen går benhårdt efter en sejr, og at Frankrig forsøger at spare lidt kræfter til knockout-spillet.

Det bliver en svær kamp, men franskmændene har haft svært ved at få spillet til at hænge sammen, og vores drenge har før bevist, at de kan overraske mod favoritterne. Derfor tror vi her hos Oddsbonusser selvfølgelig at Danmark går ud og vinder over Frankrig.

Hvis du ligesom os tror at Danmark vinder over Frankrig, så kan du lige nu få vanvittige odds 30.0 på en sejr til Danmark.

Du skal gøre følgende, for at modtage dette forhøjede odds:

  • Tryk på “Danmark slår Frankrig!” herunder.
  • Tryk derefter på “Tilmeld dig nu”.
  • Nu skal du blot oprette en konto hos Betfair.
  • Indtast promokoden ZFBJ2W når du opretter din konto.
  • Nu kan du placere dit væddemål på Danmark til at slå Frankrig!
  1. Den maksimale kvalificerende indsats er 50 kr. Du kan godt spille mere, men kun 50 kr. vil tælle til det forhøjede odds.
  2. Spil placeret på Spillebørsen eller som en del af et multispil kvalificerer sig ikke til kampagnen.
  3. Vinder du dit spil, udbetales din indsats kontant til din hovedkonto efter kampens afgørelse.
Del post

Kommenter kampagnen