Kampagner

Odds 14.0 - Danmark til at slå Chile (var 2.40)

Forhøjede odds Fodbold 27 marts 2018 - 27 marts 2018

Danmark møder Chile i Aalborg i aften. Vores helte håber på at kunne fortsætte deres fine hjemmebaneform. På Betfair får alle nye kunder 14x pengene tilbage ved dansk sejr.

VM står for døren, og Danmarks landshold er i bedre form end vi har set dem de sidste 10 år. Med over 500 dage uden nederlag er der virkelig høje forventninger til vores mandskab, og derfor er det utrolig vigtigt at de også kan vise form ved aftenens testkamp mod det stærke Chilenske landshold.

Panama blev besejret med 1-0, men Chiles landshold er stærkere og mere offensivt, og derfor bliver det spændende om vi kan sætte endnu et sydamerikansk hold til tælling ved aftenens opgør.

Tror du på en dansk sejr? Betfair gør i hvert fald ikke. De tilbyder lige nu nye kunder 14x pengene igen ved en dansk sejr. Lad os vise dem at danskerne har formen til at vinde igen, og ride sejrsbølgen hele vejen ind i VM. Deltag i kampagnen nu, og vind en kæmpe gevinst!

  1. Tryk på “Deltag I Kampagnen”.
  2. Tryk derefter på “Åbn Konto”. Skrive kode ZFBJZQ.
  3. Spil på en sejr til Danmark til de sædvanlige odds.
  4. Vinder Danmark, udbetaler Betfair din indsats kontant til din konto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto.


Du skal overveje følgende detaljer, inden du gør brug af denne kampagne:

  • Denne kampagne er for nye kunder.
  • Bonus skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5.
  • Bonus gyldig i 90 dage.

Flere betingelser er tilgængelige på Betfairs webside.

Del post

Kommenter kampagnen