• Hjem
  • Kampagner
  • Spil gratis for 200 kr. på europæisk fodbold hver eneste uge
Kampagner

Spil gratis for 200 kr. på europæisk fodbold hver eneste uge

Risikofrie væddemål Fodbold 15 februar 2018

Hvis du også er helt vild med at se live europæisk fodbold, så har du nu chancen for at dyrke din passion og tjene penge på det!

Hvis du ligesom os er helt vild med europæisk fodbold, så er dette tilbud som skabt til dig. Betsafe tilbyder lige nu 200 kr. i gratis livebet hver eneste uge på de største europæiske turneringer.

Det du skal gøre for at deltage, er at placere et pre-match væddemål på enten Champions League eller Europa League på mindst 100 kr., derefter matcher Betsafe din indsats og giver dig et livebet til 100 kr., direkte til din Betsafe konto, som du så kan bruge på en af de kommende kampe.

Ved at placere et pre-match væddemål får du altså gratis mulighed for også at spille live på kampen mens begivenhederne udfolder sig. Det kan kun blive mega spændende!

Kampagnen kan benyttes på både Champions League og derefter Europa League, så du tjener 100 kr. I livebet på hver turnering! Og det bedste af det hele er, at du kan gentage denne kampagne hver eneste uge.

Der er altså god grund til at se frem til Champions League og Europa League i år, hvor underholdningen og gevinsterne bliver helt i top!

Du skal gøre følgende for at deltage i denne kampagne:

  1. Log ind på din Betsafe konto, eller opret en ny konto. Det er gratis.
  2. Derefter skal du trykke på “Spil Nu” for at deltage kampagnen.
  3. Nu er du klar til at spille!

Der gælder følgende vilkår for denne kampagne:

  • Dette tilbud er tilgængeligt for alle danske kunder.
  • Kombinationsspil er ikke gyldige som kvalificerende spil.
  • For at modtage dit gratis livebet på 100 kr., skal du placere et kvalificerende pre-match bet på 100 kr. til min. odds 1.50
  • Gevinsten af dit livebet skal omsættes 3 gange til odds 1.50 eller højere inden for 60 dage for at kunne udbetales.
Del post

Kommenter kampagnen