Risikofrie væddemål som kampagner

Seneste risikofrie væddemål som kampagner

Spil gratis for 200 kr. på europæisk fodbold hver eneste uge

Risikofrie væddemål Fodbold 15 februar 2018

Hvis du også er helt vild med at se live europæisk fodbold, så har du nu chancen for at dyrke din passion og tjene penge på det! Læs mere

NordicBet giver dig 250 kr. i bonus hver eneste måned

Risikofrie væddemål Sportsbook 1 januar 2018 - 31 januar 2018

NordicBet forkæler lige nu deres nye kunder med en kontant bonus på 250 kr. hver eneste måned. Men skynd dig lidt. Kampagnen er tidsbegrænset, så det er med at slå til så længe det ... Læs mere

Spil gratis på tennis for 50 kr. hver dag hos Bwin

Risikofrie væddemål Tennis 1 januar 2018 - 31 december 2018

Du hørte rigtigt. Nu kan du få 50 kroner gratis hver eneste dag du spiller på live tennis hos Bwin med deres nye 555 Live-kampagne! Læs mere

Risikofrit væddemål som kampagne

Et risikofrit væddemål er et spil, hvor bookmakeren tilbagebetaler indsatsen, hvis det ikke går hjem, og det er en almindeligt forekommende kampagnetype. Størstedelen af de bedste bookmakere tilbyder risikofrie væddemål i en eller anden form på ugebasis, specielt når en større begivenhed er i gang. Det kan være Champions League-fodbold, OL i ishockey eller håndbold-VM, men også ved mindre begivenheder.

Værd at tænke på ved risikofrie væddemål

Bliver man tilbudt et risikofrit væddemål, er der et par ting, man skal tænke på:

  • Risikofrie væddemål indebærer normalt ikke, at pengene bare udbetales som penge. 

Selvom det sker af og til, er det mest almindeligt, at pengene tilbagebetales i form af en oddsbonus eller et freebet med gennemspilskrav. Ofte er et risikofrit væddemål altid en god investering, men er gennemspilskravet på tilbagebetalingen svært at opnå, skal man tænke sig om en ekstra gang. De store bookmakere har ofte lavere krav til gennemspilning, selvom det også er forskelligt.

  • Maksimal indsats

 For at begrænse sine tilbagebetalinger har bookmakerne ofte en øverste grænse på den højeste indsats, som skal opfyldes, for at spillet er gyldigt. Hvor høj den er, kommer an på den specifikke kampagne, men tit ligger loftet på 1000 DKK. 

  • Minimumsodds

Minimumsodds kan forekomme på det første kvalificerende spil, men er mere almindeligt på freebettet eller oddsbonussen ved et eventuelt tab. Årsagen er, at det begrænser spillerens mulighed for at “sikre” sine penge til et meget lavt odds.

Som kampagne tilbydes de risikofrie væddemål både i form af velkomstbonusser, men også som tilbud til eksisterende kunder. Selvom der ikke er noget negativt ved at bruge et risikofrit væddemål i sig selv, skal man huske ikke blot at spille på en begivenhed for spillets skyld og med indstillingen: “Det er jo bare et risikofrit væddemål”. Det risikofrie væddemål er en sikkerhed og garanti, ikke gratis penge.