Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Øvede

Hvad er cash out, og hvordan fungerer det?

Bettingfirmaer gør meget for at optimere deres tilbud, og et af de nyeste skud på stammen inden for spil er muligheden for cash out. Denne populære feature gør det muligt for kunderne at lukke deres spil, før kampen er slut.

Cash Out

Hvad er cash out, og hvordan fungerer det?

Bettingfirmaer gør meget for at optimere deres tilbud, og et af de nyeste skud på stammen inden for spil er muligheden for cash out. Denne populære feature gør det muligt for kunderne at lukke deres spil, før kampen er slut.

Dette betyder, at selvom du har spillet på et specifikt resultat, kan du alligevel vælge cash out, før dommeren har fløjtet kampen af. Når du bruger denne funktion, er den bestemt af, hvor meget du står til af enten profit eller tab, hvilket indebærer, at summen kan være både større og mindre end den oprindelige. Det er således ikke altid lige enkelt at vælge cash out. Bør du være tålmodig og holde fast i din oprindelige analyse, eller bør du tage imod det beløb, bettingfirmaet tilbyder dig?

Eksempel
Du spiller på, at Barcelona vinder over Real Madrid til odds 2.30.

Resultat 1:
Barcelona fører 1-0 indtil det 60. minut, hvilket styrker din chance for at vinde. I dette tilfælde kan du enten vælge at bruge cash out-funktionen for det beløb, som bettingfirmaet tilbyder dig, eller vente, til kampen er slut. Firmaet vil her sandsynligvis tilbyde dig et højere beløb end din originale investering, da du er på vej til at vinde.

Resultat 2:
Real Madrid fører 1-0 indtil det 60. minut, hvilket mindsker dine chancer for at vinde. Du vælger derfor at bruge cash out-funktionen for det beløb, bettingfirmaet tilbyder dig, eller venter, til kampen er slut. Firmaet vil sandsynligvis tilbyde dig et lavere beløb end din originale investering, da du er på vej til at tab.

Hvornår kan du bruge cash out?

Alle bettingfirmaer tilbyder forskellige muligheder i forhold til, hvor du kan bruge cash out-funktionen, men alle firmaerne tilbyder både enkelte og kombinerede spil. Dette betyder at hvis du spiller på to forskellige kampe på en gang, hvor kampene begynder på forskellige tidspunkter, så kan du eventuelt lukke et spil, før en af kampene er begyndt, og således kan du få flere penge retur end din oprindelige investering.

Hvilke bettingfirmaer tilbyder cash out?

 • Bet365
 • Betfair
 • Bwin
 • Betsson
 • Expekt
 • Scandicbet
 • Redbet
 • LeoVegas
 • Betway
 • Betsafe
 • NordicBet
 • Betfinal
 • Oddsautomaten
 • Comeon
 • Betser
 • Mobilbet
 • Bethard
 • 10Bet

Hvornår kan du lukke dit spil?

Hvis du har brugt cash out-funktionen tidligere, har du nok lagt mærke til, at det ikke altid er muligt at lukke dit spil. Under visse omstændigheder er markederne midlertidigt lukkede, hvilket betyder, at bettingselskaberne ikke altid kan garantere muligheden for cash out. Der har endda været de tilfælde, hvor cash out-funktionen er midlertidigt lukket, fordi kampens odds har ændret sig, før din cash out-forespørgsel er blevet behandlet af bettingfirmaet. De fleste firmaer informerer dig, hvis de ikke er i stand til at behandle din cash out.

Hæv en del af din gevinst samt automatisk cash out

De fleste bettingfirmaer tilbyder muligheden for automatisk cash out. Hvis du angiver et beløb, du ville være tilfreds med, og der i løbet af kampen registreres, at beløbet er nået som cash out-mulighed, bliver det automatisk udbetalt. Nogle firmaer giver dig også muligheden for at lukke delvist og beholde resten af beløbet, indtil kampen er slut.

Hvorfor ændre værdien med cash out?

Det spiller en stor rolle, hvornår i en kamp du vælger at lukke dit spil og bruge din cash out-mulighed. Værdien i et cash out skifter konstant og afhænger af, hvor sandsynligt det er, at dit spil fører til profit eller tab. Derfor bestemmes værdien på cash out af den aktuelle situation i en kamp på samme måde, som odds kan skifte i forbindelse med live betting.

Hvornår bør du bruge cash out?

Det er ikke altid nemt at afgøre, om du bør afslutte dit spil eller ej, Det er svært at vælge mellem at lade dit spil forløbe som planlagt og maksimere din profit eller springe fra og vælge cash out. Et typisk eksempel på, hvordan cash out-funktionen kan være fordelagtig, er, når dit spil ser ud til at resultere i en gevinst, men der stadig eksisterer en stor risiko for, at de taber, for eksempel hvis dit hold er nede på ti mand efter et rødt kort, eller hvis det andet hold presser på og skaber et hav af målchancer. En anden situation, hvor det kan være godt at bruge cash out-funktionen er, når du følger en kamp og ser, at din analyse før kampen ikke forløber, som du havde regnet med. I disse tilfælde kan det være en god ide at minimere risikoen for at tabe og hæve så mange penge som muligt, før du taber. På Booking Bonuses anbefaler vi dog, at du så vidt det er muligt, holder dig til din oprindelige analyse i stedet for at anvende cash out-funktionen.

Hvordan udregnes værdien af cash out?
Værdien af cash out defineres af to elementer; din potentielle gevinst og de nye odds. Dette betyder, at det, du bliver tilbudt i en cash out, kan være både mere og mindre end det, du oprindeligt har spillet for. Hvis du for eksempel spiller for 10 DKK på et hold med odds 4.00x dine penge, vil du modtage 40 DKK. Men hvis dit hold fører 2-0 ved halvlegen, resulterer det i, at bettingfirmaet sætter de nye live odds til 2x dine penge ved halvlegen. Ved at dividere din potentielle gevinst med de nye odds kan du lukke dit spil med et fornuftigt beløb.

40 DKK/2.0 = 20 DKK

For beløbet til cash out med = 200 DKK

Hvordan bettingfirmaet fastsætter cash out-værdien
Hvis du kigger på ovenstående eksempel, kan du se, hvordan et cash out-beløb ideelt kunne se ud. Bettingfirmaerne bruger den samme metode til at fastsætte det beløb, de tilbyder som cash out, selvom de i størstedelen af tilfældene vil reducere summen med cirka 3-5%. Bettingfirmaer bruger således ofte funktionen til at tjene penge på kunderne.

Fordele ved cash out

 • Få direkte adgang til fortjeneste - hvis din konto trænger til en saltvandsindsprøjtning, kan du altid lukke dit spil og hæve din saldo. Når du bruger cash out-funktionen, går dine penge direkte ind på kontoen.
 • Cash out, før du taber - dit spil er måske okay lige nu, men hvis der er risiko for, at tingene ændrer sig, for eksempel ved at dit hold får et rødt kort eller kommer under et stort pres, er det et godt tidspunkt at bruge funktionen.
 • Minimér dit tab - hvis du har skudt forbi med din analyse før spillet, er det måske en ide at springe fra og vælge cash out.

Ulemper ved cash out

 • Bettingfirmaer sætter værdien lavere - hvis du ofte bruger cash out- funktionen, vil du tabe penge. Bettingfirmaerne tilbyder dig en værdi, som er lavere, end den burde være.
 • Forkert beslutning - forestil dig, at du beslutter dig for at lukke dit spil, da du ikke tror, at det kan resultere i en sejr, hvorefter dit hold vinder, og det går op for dig, at du skulle have fravalgt cash out-funktionen, da din oprindelige analyse holdt stik.
 • Cash out tager morskaben ud af dit spil - når du bruger cash out-funktionen, kan det føre til et overdrevet fokus på, hvilke beløb bettingfirmaer tilbyder i stedet for på spillet. Du har ikke samme mulighed for at nyde kampen, hvis du hele tiden tænker på, om du skal lukke dit spil eller ej.