Velkomstbonus & Indbetalingsbonus » Her får du Danmarks Bedste Bonus

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

De bedste indbetalingsbonusser og velkomstbonusser

Her oplister vi velkomstbonusser fra de største danske bookmakere. Læs med her på siden for at finde det bedste tilbud!

De bedste Indbetalingsbonusser

Stilling Bonus Omsætningskrav Mininum odds 
Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+
1

100% op til 1000 kr.

Omsætningskrav: 16x bonus sum

Laveste odds: 1.80

Hent bonusGå til hjemmesiden
2

Op til 1000 kr. Free Bet

Omsætningskrav: Ingen krav

Laveste odds: 1.80

Hent bonusGå til hjemmesiden

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

3

Omsæt for 500 kr. og modtag 500 kr. free bet

Omsætningskrav: Ingen krav

Laveste odds: 1.80

Hent bonusGå til hjemmesiden

Gælder kun nye spillere | Omsæt for 500 kr. til minimum odds 1.80 for at få dit freebet | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

4

100% op til 500 kr.

Omsætningskrav: 3x bonus sum

Laveste odds: 1.90

Hent bonusGå til hjemmesiden
5

100% Op Til 500 kr.

Omsætningskrav: 5x bonus sum

Laveste odds: 1.80

Hent bonusGå til hjemmesiden
6

100% op til 1000 kr.

Omsætningskrav: 10x bonus sum

Laveste odds: 1.50

Hent bonusGå til hjemmesiden
7

Modtag op til 1000 kr. i Ekstra Bets

Omsætningskrav: Ingen krav

Laveste odds: 1.80

Hent bonusGå til hjemmesiden
8

100% op til 1000 kr.

Omsætningskrav: 8x bonus sum

Laveste odds: 1.40

Hent bonusGå til hjemmesiden
9

100% op til 1000 kr.

Omsætningskrav: 10x bonus sum

Laveste odds: 1.70

Hent bonusGå til hjemmesiden
10

Tilslut dig verdens største bookmaker

Omsætningskrav: Ingen krav

Laveste odds:

Hent bonusGå til hjemmesiden

Åbn en konto hos bet365 i dag og spil på et bredt udvalg af markeder med verdens foretrukne online spillevirksomhed for sport.

Her får du Danmarks bedste Indbetalingsbonus

At vælge en bookmaker er som at vælge en bank. Der er et hav af forskellige aspekter som du er nødt til at overveje inden du gør dit valg. Din bookmaker har, ligesom din bank, adgang til dine penge, og derfor er det vigtigt at du vælger med omhu, og vælger den bookmaker som giver dig mest for pengene. Et af de vigtigste aspekter som du skal overveje inden du opretter en konto hos en bookmaker, er den velkomstbonus som de tilbyder dig. Det er vigtigt at du kigger grundigt på bonuslisten og vælger den velkomstbonus der er bedst, ikke nødvendigvis størst.

Velkomstbonussen er uhyggeligt vigtig, fordi den giver dig flere penge mellem hænderne, og bedre chancer for at vinde større gevinster. Det handler imidlertid ikke kun om hvor stor en indbetalingsbonus du kan få, men også om de vilkår der medfølger. Du er nemlig også nødt til at forsikre dig, at du kan få udbetalt dine gevinster hen ad vejen. Derfor har vi gjort det til vores opgave her på Oddsbonusser.com, at hjælpe dig med at overskueliggøre de forskellige velkomstbonusser. Tag et grundigt kig på vores bonusliste, og vælg den indbetalingsbonus som har de bedste vilkår!

Spørgsmål og svar om velkomstbonusser i Danmark

Her har vi samlet de mest almindelige spørgsmål som vi har modtaget fra vores læsere omkring velkomstbonusser i Danmark. Vi håber at du kan bruge de svar du finder her på siden, og ellers er du velkommen til at kontakte os hvis du har yderligere spørgsmål.

Hvad er forskellen på en velkomstbonus og en indbetalingsbonus?

En indbetalingsbonus er ofte en bonus som gives til nye kunder, under forudsætning af at kunden først indbetaler et beløb på sin nye konto.

Den mest almindelige form for indbetalingsbonus er en procentuel matchning af kundens første indbetaling. Andre almindelige former for odds bonus inkluderer risikofrie spil eller gratis spil.

Da bonussen som oftest gives til nye kunder, bliver det derfor også kaldt en velkomstbonus. En velkomstbonus kan dog også være en bonus som gives til nye kunder, uden at kunden først indbetaler penge.

Et eksempel kunne være at en bookmaker giver kunden 1 gratis free bet når de opretter en konto. Det er altså en velkomstbonus som ikke forudsætter nogen indbetaling fra kunden.

Hvilken bookmaker er bedst?

Hvilke sider der er de bedste betting sider, er op til den enkelte. Som spiller fortrækker man forskellige ting, og nogle betting sider tilbyder spillere muligheder, som andre ikke gør. Der findes derimod retningslinjer for, hvad en god bettingside er.

 • Udbud af odds
 • Kampagner og tilbud
 • Velkomstbonus

Når det kommer til indbetalingsbonus, anbefaler vi, at du tager et lille kig på vores liste over de bedste oddsbonusser.

Hvad er et gennemspilskrav?

For at konvertere en velkomstbonus til rigtige penge på spilkontoen, skal kunden gennemspille bonussen et vist antal gange. Betting siderne kalder det et gennemspilskrav. For at leve op til kravet er der ofte andre vilkår, blandt andet en minimumsgrænse for odds, som modregnes gennemspilskravet.

Hvordan fungerer en indbetalingsbonus?

Når du som ny kunde registrerer sig hos en bookmaker eller på en odds side, får du som regel en indbetalingsbonus, også kaldet en velkomstbonus. Hvordan bonussen ser ud, varierer hos de forskellige betting sider.

En indbetalingsbonus består for det meste af en procentuel matchning af spillerens første indbetaling. Sædvanligvis er den matchning på 100%. Det betyder, at spilleren får 100 kr. i bonus, hvis denne indsætter 100 kr. på sin spilkonto. For at veksle bonussen til rigtige penge er der et gennemspilskrav. Det indebærer, at spilleren skal gennemspille sin bonus et bestemt antal gange, inden den bliver konverteret til rigtige penge.

Der findes andre typer indbetalingsbonusser. Disse inkluderer risikofrie spil, mobilbonus til odds eller casino- og pokerbonusser til den respektive afdeling.

Kan jeg få en indbetalingsbonus, når jeg allerede har en konto hos bookmakeren?

Hvis du allerede har en konto ved den pågældende bookmaker, kan du desværre ikke oprette en ny konto gennem os. Det skyldes, at betting sider har den retningslinje, at hver kunde kun kan have én konto. Hvis du vil have en velkomstbonus, anbefaler vi dig i stedet at lave en konto hos en bookmaker, hvor du ikke allerede har en konto.

Hvad er minimum odds?

Minimum odds er en del af det saakaldte gennemspilskrav. Hvis en bonus har minimum odds, så betyder det at du skal spille på kampe som opfylder det minimum odds, hvis du ønsker at få dine bonuspenge udbetalt. Et minimum odds ligger typisk et sted mellem 1.4 til 2.0.

Sådan vælger du den bedste velkomstbonus

Hvis du stadig er i tvivl om hvordan du vælger den bedste velkomstbonus, så læs med her i artiklen, hvor vi giver dig svar på hvordan du udvælger den bedste bonus, hvordan du får mest ud af din bonus og får dine bonuspenge udbetalt.

Når man skal vælge en velkomstbonus, handler det ikke bare om at kigge på bonussummen, og så vælge den bonus hvor man får flest bonuspenge. Mange uvidende spillere gør netop det, at de bare blindt udvælger den velkomstbonus der er størst, for at få flest muligt penge at spille for. Det er en stor fejl, fordi de ofte ender med ikke at kunne trække deres penge ud igen, pga. nogle helt umulige bonuskrav.

Så hvad er bonuskrav, og hvordan opfylder du dem? Bonuskrav består typisk af 3 forskellige betingelser som skal opfyldes, før dine penge kan udbetales. De 3 betingelser er:

 • Minimum odds
 • Gennemspilskrav
 • Udløbsdato

Nu vil vi kort gennemgå hver enkelt, så du laerer hvordan man analyserer en velkomstbonus.

Minimum odds

De fleste bonuskrav består af minimum odds. Et minimum odds kan eksempelvis være 1.50. Det betyder, at du skal satse dine bonuspenge på en sportsbegivenhed som står til mindst odds 1.50, for at kvalificere disse bonuspenge under bonuskravet. Jo højere odds en begivenhed er sat til, jo mindre er sandsynligheden ifølge bookmakeren for, at vinde på dette odds (og jo større er udbetalingen).

Gennemspilskrav

Gennemspilskravet er det krav som stilles til, hvor mange gange dine bonuspenge skal gennemspilles. Et gennemspilskrav på x2 betyder altså, at du skal satse og vinde dine bonuspenge tilbage 2 gange, før de kan udbetales. Hvis du har fået en bonus på 1000 kroner, skal du altså satse og genvinde hvad der svarer til 2000 kroner. Et gennemspilskrav kan også være meget højere (og nærmest umuligt) at gennemføre. Nogle bookmakere stiller f.eks. krav til at bonuspengene skal gennemspilles helt op til 16 gange.

Udløbsdato

Udløbsdatoen er simpelthen bare det tidsrum du har, til at gennemføre bonuskravet. Jo længere tid du har, jo nemmere er det selvfølgelig at leve op til kravet. Nogle bookmakere giver helt op til 90 dage at gennemføre kravet i. Andre bookmakere giver helt ned til 14 dage. Det skal selvfølgelig ses i relation til de andre krav. Hvis gennemspilskravet er lavt, er 14 dage måske nok. Hvis gennemspilskravet er højt, kræver det mere tid at omsætte.

Efter at have læst ovenstående er du sikkert blevet klogere på, hvorfor det er vigtigt at undersøge bonuskravet inden du vælger en bonus. Faktisk er bonuskravet langt vigtigere end selve bonussummen. Tag nu et godt kig på bonuslisten herunder, og spørg dig selv: “hvilken velkomstbonus er egentlig den bedste?”.

Den bedste velkomstbonus

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

 1. 100% op til 1000 kr.

 2. Op til 1000 kr. Free Bet

  Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

 3. Omsæt for 500 kr. og modtag 500 kr. free bet

  Gælder kun nye spillere | Omsæt for 500 kr. til minimum odds 1.80 for at få dit freebet | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

 4. 100% op til 500 kr.

 5. 100% Op Til 500 kr.

 6. 100% op til 1000 kr.

 7. Modtag op til 1000 kr. i Ekstra Bets

 8. 100% op til 1000 kr.

 9. 100% op til 1000 kr.

 10. Tilslut dig verdens største bookmaker

  Åbn en konto hos bet365 i dag og spil på et bredt udvalg af markeder med verdens foretrukne online spillevirksomhed for sport.

En velkomstbonus giver dig mere at spille for

I listen herover finder du de bedste og mest populære velkomstbonusser på det danske marked. Er alle velkomstbonusser repræsenteret på listen? Nej, det er de ikke, men vi har valgt at udvælge de bedste fra de mest populære bookmakere. Der er lidt for enhver smag. Både dem som ønsker en lille bonus med et mindre omsætningskrav, og dem som ønsker en kæmpe bonus, og som forventer at kunne omsætte den trods de større gennemspilskrav.

Listen indeholder både indbetalingsbonusser, men også andre former for velkomstbonus. Eksempelvis tilbyder LeoVegas alle nye kunder et free bet på op til 1000 kroner.

Free Bet fra LeoVegas

Op til 1000 kr. Free Bet

LeoVegas tilbyder alle nye kunder et free bet på op til 1000 kr. Konceptet er det samme som en indbetalingsbonus. Du får et free bet,, med samme værdi som din indbetaling. Du får mere at spille for, uanset hvilken bonus du benytter. Free bettet fra LeoVegas er stadig underlagt et gennemspilskrav.

Hent 1000 kr. bonus

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.


Sådan udnytter du en velkomstbonus

Du modtager en velkomstbonus ved at trykke på en af de grønne knapper hvor der står “Hent Bonus”, ud for din foretrukne bookmaker. Herefter bliver du navigeret til bookmakerens hjemmeside, hvor du vil have mulighed for at oprette en ny konto. Bonussen vil blive krediteret til din konto, så snart du har oprettet dig og gjort din første indbetaling.

Når dine penge og din bonus er gået ind på din konto, er du klar til at gå i gang. Du har sikkert allerede en idé om hvordan du ønsker at bruge dine bonuspenge, men det er vigtigt at du udformer din strategi efter de gennemspilskrav bookmakeren har.

Hver enkelt bookmaker har nemlig nogle gennemspilskrav, som indeholder et minimum odds. For at omsætte dine bonuspenge, skal du satse på spil som er højere end dette minimum odds. Ofte ligger minimum odds på omkring 1.50, men kan også være højere eller lavere.

Jo lavere et minimum odds en bookmaker har, jo bedre er det for dig. Det er nemmere at gennemspille en bonus med et minimum odds på 1.30, end med et minimum odds på 1.80.

Desuden er det vigtigt at du kommer i gang med at gennemspille din bonus så hurtigt så muligt. De fleste bonusser har nemlig en begrænset gyldighedsperiode. Denne gyldighedsperiode er ofte på 60 eller 90 dage. Igen, jo længere en gyldighedsperiode, jo bedre er det for dig.

Velkomstbonus uden gennemspilskrav

Findes der velkomstbonusser uden gennemspilskrav? Ikke sådan for alvor nej. Bookmakerne vil jo gerne have deres penge tilbage, og de kan trods alt ikke leve af at dele gratis penge ud. Det tætteste vi kommer, er nok velkomstbonussen fra en af de nyere bookmakere: Bethard.

Velkomstbonus uden gennemspilskrav?

100% op til 500 kr.

Bethard tilbyder en anderledes type velkomstbonus end de fleste af deres konkurrenter. Hos Bethard modtager du 50 kr. gratis, hver eneste gang du satser 1000 kr. dette kan gøres op til 10 gange, så du ender med en total bonus på 500 kr. man kan vel sige, at der er tale om en slags “omvendt gennemspilskrav”. Du modtager først dine bonuspenge efter du har gennemspillet beløbet.


Bethard velkomstbonus uden gennemspilskrav

Velkomstbonus uden gennemspilskrav

Hvordan finder man den bedste velkomstbonus?

At finde den bedste velkomstbonus er helt og aldeles et personligt valg. Dog er der nogle grundregler som en bonus bør leve op til. Bonus beløbet skal helst være lige så stort som det der indbetales af kunden. Det er efterhånden blevet standard, at bookmakerne tilbyder at fordoble din indbetaling. Derfor mener vi, at du bør vælge en bookmaker som lever op til denne standard.

Dernæst skal bonussen have et overkommeligt gennemspilskrav. Et gennemspilskrav på 10 er ret meget, og det er de færreste som kan leve op til sådan et krav. Kun storspillere med en stor omsætning har chance for at kvalificere sig til dette gennemspilskrav. Derfor er det vigtigt at du vælger en bookmaker med det lavest mulige gennemspilskrav.

En anden ting der spiller ind er det såkaldte minimum odds. Dette er i grunden en regel for, hvor risikabelt det væddemål du indgår skal være, før det kvalificeres under gennnemspilskravet. Derfor er det vigtigt at du også forsøger at finde så lavt muligt gennemspilskrav.

Hvis vi udelukkende skulle kigge på gennemspilskrav og udvælge den bedste bookmaker ud fra dette, så ville svaret med stor sandsynlighed være NordicBet. Velkomstbonussen fra NordicBet har et gennemspilskrav på gange 3, og deres minimum odds er kun 1.50. Det vil med andre ord være relativt nemt at gennemspille en bonus fra NordicBet.

Men der er selvfølgelig også andre ting ved en bookmaker der gør sig gældende, som f.eks. deres spiludvalg, deres hjemmeside, deres kundeservice, osv, osv. Derfor anbefaler vi også at du læser vores anmeldelser om hver enkelt bookmaker som du overvejer at oprette en konto hos. Det vil give dig det bedste billede af, om den bookmaker passer til netop dine behov.

Velkomstbonus sammenligning

Sammenligning af velkomstbonusser har aldrig været nemmere

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

NordicBet: velkomstbonus med lavt gennemspilskrav

Omsæt for 500 kr. og modtag 500 kr. free bet

Med et af de laveste gennemspilskrav og minimum odds på markedet, tilbyder NordicBet en velkomstbonus som er værd at kigge nærmere på. Som ny kunde kan du få et risikofrit spil på samme værdi som din egen indbetaling, op til 500 kr. Denne velkomstbonus gør det muligt for dig at afprøve NordicBets sportsbook, helt uden risiko for at miste dine egne penge!

Hent 500 kr. bonus

Gælder kun nye spillere | Omsæt for 500 kr. til minimum odds 1.80 for at få dit freebet | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+


Hvordan fungerer en velkomstbonus?

Nu hvor du kender lidt mere til de bedste velkomstbonusser på markedet, er det blevet tid til at kigge på hvordan en indbetalingsbonus egentlig fungerer. Derfor kommer vi her et med lille eksempel på hvordan en velkomstbonus fungerer, helt ned i de små detaljer.

Dette er et fiktivt eksempel, men giver dig et godt overblik over hvordan du modtager en indbetalingsbonus og får den gennemspillet hurtigst muligt.

Advarsel: Nu bliver det nørdet! Skip let og elegant hen over dette afsnit, hvis du ikke har brug for at vide hvordan en velkomstbonus er opbygget

Eksempel på velkomstbonus

En almindelig indbetalingsbonus består af en procentuel matchning af den nye kundes første indbetaling. Den procentuele indbetalingsbonus som tilbydes, er i de fleste tilfælde 100%.

Her er et eksempel på hvordan en velkomstbonus fungerer, hvis en bookmaker tilbyder en indbetalingsbonus på 100% af den første indbetaling på op til 1000 kroner med et mindsteodds på 2.00 og et gennemspilskrav på 6x bonusbeløbet.

 1. Kunden registrerer sig og sætter en sum penge ind, vi siger 1000 kr. Nogle gange skal kunden selv klikke ja til at ville udnytte bonussen, alternativt bruge en bonuskode.
 2. Bookmakeren uddeler en bonus på 1000 kr.
 3. Ifølge gennemspilskravet skal bonussen gennemspilles 6 gange. Det indebærer, at kunden skal spille for 1000 kr. x 6 = 6000 kr.
 4. Alle spil, som startes med bonussen, skal have et mindsteodds på 2.00 for at kunne modregnes gennemspilskravet. Bonuspengene kan bruges på begivenheder med lavere odds, men modregnes i det tilfælde ikke bookmakerens krav til omsætning.
 5. Bonuspenge, som er til overs, når omsætningskravet er opfyldt, konverteres til kontanter på spilkontoen.
 6. Normalt er der en gyldighedsperiode på indbetalingsbonussen. Den varierer hos betting siderne fra nogle dage til flere hundrede dage.
Regler og vilkår

De fleste velkomstbonusser kommer med en lang række vilkår som typisk er skrevet på et meget juridisk sprog og fylder en halv roman. Hvis du ikke har flere timer du kan afsætte til at gennemanalysere disse vilkår, så frygt ej! Vi informerer dig altid om de mest vigtige vilkår her på siden.

Ovenstående er blot ét eksempel. Sørg for at undersøge, hvad der gælder for hver enkelt bookmaker, inden du registrerer dig.

I eksemplet ovenfor anvendes der en hypotetisk bookmaker, hvor omsætningen alene gælder bonussen. Flere betting sider inkluderer indbetalingen i gennemspilskravet.

I ovenstående tilfælde havde det indebåret et gennemspilskrav på 6x indbetalingen (1000 kr.) + bonusbeløbet (1000 kr.) = 2000 kr. Altså 12000 kr.

Fordelen er, at alle spil fra indbetalingen modregnes gennemspilskravet. I de tilfælde, hvor kun bonuspengene regnes med, skal man som spiller ofte spille færdig med indbetalingen, inden man kan spille med bonuspengene.

Bonuskode

På nogle betting sider kræves der en bonuskode for at få en velkomstbonus eller indbetalingsbonus. Vi oplyser dig altid om de bonuskoder man skal bruge for at få del af bonusser, der findes på vores hjemmeside.

Hos de allerfleste betting sider nutildags behøver du slet ikke en bonuskode.

Spillesider med velkomstbonus

Andre typer velkomstbonus


I denne artikel har vi mest beskæftiget os med procentuelle indbetalingsbonusser. Dette er den mest gængse form for velkomstbonus. Der findes dog også en række andre velkomstbonusser som du kan gøre brug af. Disse finder du ofte ved at gå ind på bookmakerens hjemmeside og tjekke alle deres bonusser og kampagner. Nogle gange kræver det at man leder lidt. Herunder kommer vi med nogle eksempler på de mest gængse alternative velkomstbonusser.

Risikofrie væddemål

Nogle gange tilbyder betting sider et risikofrit væddemål som velkomstbonus i stedet for den mere almindelige procentuelle matchning.

Et risikofrit væddemål fungerer på den måde, at spilleren sætter en vis sum penge ind og placerer et bet. Hvis spillet tabes, tilbagebetaler den pågældende bookmaker summen, oftest i form af en bonus eller et free bet. Mange bookmakere tilbyder også free bets som en form for velkomstbonus.

Mobil bonus

Mobil bonusser forekommer ikke så tit, men det sker, at odds sider har et tilbud til spillere, som laver deres første indbetaling via en mobiltelefon. I dag gennemfører mange spillere mange af deres bets direkte fra mobilen.

Det gør, at bookmakeren satser meget på en smidig og behagelig spiloplevelse på mobilen, enten via browseren eller en app.

Casino bonus

I dag tilbyder de fleste betting sider også et online casino i en vis udstrækning. Bonusser i casinoet adskiller sig ofte lidt fra en indbetalingsbonus i oddsafdelingen. Normalt er bonusbeløbet betydeligt højere, men det er gennemspilskravet så også.

Eftersom spilleautomater er den mest populære spilform, deler casinoet ofte free spins ud som en ekstra velkomstbonus. Nogle gange giver de free spins uden indbetaling.

Poker bonus

Visse betting sider har også en pokerafdeling, som typisk er tilsluttet et af de store internationale pokernetværk, udgjort af mange forskellige betting sider.

En poker bonus adskiller sig i udformning ofte fra odds bonus eller casino bonus. Den er normalt en procentuel matchning, præcis som med odds eller casinospil, men den udbetales sædvanligvis i etaper, i takt med at spilleren betaler rake af sine vundne hænder.

For at få udbetalt næste del af bonussen kræves der en vis sum i rake.

Udnyt den bedste velkomstbonus

Efter at have læst denne artikel, kan du med stolthed kalde dig selv for “Velkomstbonus Ekspert”. Du ved alt hvad der er værd at vide om indbetalingsbonusser, og derfor er du klar til at udnytte de bedste bonusser på markedet. Kig nu med friske øjne på nedenstående liste, og udvælg den bedste velkomstbonus. Held og lykke!

De Bedste Velkomstbonusser

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

 1. 100% op til 1000 kr.

 2. Op til 1000 kr. Free Bet

  Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

 3. Omsæt for 500 kr. og modtag 500 kr. free bet

  Gælder kun nye spillere | Omsæt for 500 kr. til minimum odds 1.80 for at få dit freebet | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

 4. 100% op til 500 kr.

 5. 100% Op Til 500 kr.

 6. 100% op til 1000 kr.

 7. Modtag op til 1000 kr. i Ekstra Bets

 8. 100% op til 1000 kr.

 9. 100% op til 1000 kr.

 10. Tilslut dig verdens største bookmaker

  Åbn en konto hos bet365 i dag og spil på et bredt udvalg af markeder med verdens foretrukne online spillevirksomhed for sport.