• Hjem
  • Alle indbetalingsbonusser

Er du på jagt efter en velkomstbonus?

Så er du kommet til det rette sted. Her oplister vi velkomstbonusser fra de største danske bookmakere. Læs med her på siden for at finde det bedste tilbud!

Kære medspiller, velkommen til Oddsbonusser.com

I denne artikel vil vi hjælpe dig med at finde Danmarks bedste velkomstbonus, som passer til netop dine behov. Der er ofte meget forvirring når det kommer til velkomstbonusser. Mange folk tror, at en velkomstbonus er snyd og svindel. Er det i virkeligheden ægte penge man får tildelt? Vi vil forsøge at rydde op i nogle af myterne omkring velkomstbonusser her i artiklen.

“Er det virkelig nødvendigt at benytte en velkomstbonus”, spørger du. Dertil svarer jeg: ja, der er nærmest ingen grund til ikke at benytte en velkomstbonus. Det koster ikke ekstra at benytte en velkomstbonus. Hvis du indbetaler 500 kr., så får du i de fleste bonusser 500 kr. smidt oveni. Det giver dig hele 1000 kr. at spille for. Hvis du ikke benytter bonussen, så har du kun de 500 kr. du selv indbetalte. Du har med andre ord intet at miste ved at benytte en velkomstbonus.

Herunder finder du en liste med de bedste velkomstbonusser på det danske marked. Der er lidt for enhver smag. Både for dem som vil have en kæmpe bonus, og dem som vil have en mindre bonus, der er nem at indløse. Brug et øjeblik på at gennemgå listen, og find den bonus som passer bedst til dine behov. God fornøjelse.

Indbetalingsbonus - Betting

Rang Bonus
1

100% op til 1000 kr.

Omsætning: 8x bonusbeløb

Laveste odds: 1.80

Hent bonus
2

100% op til 1000 kr.

Omsætning: 6x bonusbeløb

Laveste odds: 1.75

Hent bonus
3

Op til 750 kr. i væddemålskreditter

Omsætning: Ingen krav

Laveste odds: -

Hent bonus
4

100% op til 500 kr.

Omsætning: 8x bonusbeløb

Laveste odds: 1.50

Hent bonus
5

100% op til 1000 kr.

Omsætning: 2x bonusbeløb

Laveste odds: 1.30

Hent bonus
6

Risikofrit spil op til 500 kr.

Omsætning: 6x bonusbeløb

Laveste odds: 1.50

Hent bonus
7

100% op til 2000 kr.

Omsætning: 10x bonusbeløb

Laveste odds: 1.50

Hent bonus
8

100% op til 1500 kr.

Omsætning: 6x bonusbeløb

Laveste odds: 1.40

Hent bonus
9

Free Bet op til 500 kr.

Omsætning: 1x bonusbeløb

Laveste odds: 1.80

Hent bonus
10

100% op til 1000 kr.

Omsætning: 10x bonusbeløb

Laveste odds: 1.70

Hent bonus
11

100% op til 1000 kr

Omsætning: 4x bonusbeløb

Laveste odds: 1.80

Hent bonus
12

50% op til 750 kr

Omsætning: 15x bonusbeløb

Laveste odds: 2.0

Hent bonus
13

Op til 1000 kr. Free Bet

Omsætning: Ingen krav

Laveste odds: 1.80

Hent bonus

En velkomstbonus giver dig mere at spille for

I listen herover finder du de bedste og mest populære velkomstbonusser på det danske marked. Er alle velkomstbonusser repræsenteret på listen? Nej, det er de ikke, men vi har valgt at udvælge de bedste. Der er lidt for enhver smag. Både dem som ønsker en lille bonus med et mindre omsætningskrav, og dem som ønsker en kæmpe bonus, og som forventer at kunne omsætte den trods de større gennemspilskrav.

Listen indeholder både indbetalingsbonusser, men også andre former for velkomstbonus. Du finder eksempelvis tilbud om risikofrie spil fra NordicBet. I stedet for at give dig penge, får du altså et spil med en værdi på op til 500 kr. Konceptet er det samme som en indbetalingsbonus. NordicBet giver dig et risikofrit spil i bonus, med samme værdi som din indbetaling. Du får mere at spille for, uanset hvilken bonus du benytter.

Sådan udnytter du en velkomstbonus

Du modtager en velkomstbonus ved at trykke på en af de grønne knapper hvor der står “Hent Bonus”, ud for din foretrukne bookmaker. Herefter bliver du navigeret til bookmakerens hjemmeside, hvor du vil have mulighed for at oprette en ny konto. Bonussen vil blive krediteret til din konto, så snart du har oprettet dig og gjort din første indbetaling.

Når dine penge og din bonus er gået ind på din konto, er du klar til at gå i gang. Du har sikkert allerede en idé om hvordan du ønsker at bruge dine bonuspenge, men det er vigtigt at du udformer din strategi efter de gennemspilskrav bookmakeren har.

Hver enkelt bookmaker har nemlig nogle gennemspilskrav, som indeholder et minimum odds. For at omsætte dine bonuspenge, skal du satse på spil som er højere end dette minimum odds. Ofte ligger minimum odds på omkring 1.50, men kan også være højere eller lavere.

Jo lavere et minimum odds en bookmaker har, jo bedre er det for dig. Det er nemmere at gennemspille en bonus med et minimum odds på 1.30, end med et minimum odds på 1.80.

Desuden er det vigtigt at du kommer i gang med at gennemspille din bonus så hurtigt så muligt. De fleste bonusser har nemlig en begrænset gyldighedsperiode. Denne gyldighedsperiode er ofte på 60 eller 90 dage. Igen, jo længere en gyldighedsperiode, jo bedre er det for dig.

Velkomstbonus sammenligning

Hvordan finder man den bedste velkomstbonus?

At finde den bedste velkomstbonus er helt og aldeles et personligt valg. Dog er der nogle grundregler som en bonus bør leve op til. Bonus beløbet skal helst være lige så stort som det der indbetales af kunden. Det er efterhånden blevet standard, at bookmakerne tilbyder at fordoble din indbetaling. Derfor mener vi, at du bør vælge en bookmaker som lever op til denne standard.

Dernæst skal bonussen have et overkommeligt gennemspilskrav. Et gennemspilskrav på 10 er ret meget, og det er de færreste som kan leve op til sådan et krav. Kun storspillere med en stor omsætning har chance for at kvalificere sig til dette gennemspilskrav. Derfor er det vigtigt at du vælger en bookmaker med det lavest mulige gennemspilskrav.

En anden ting der spiller ind er det såkaldte minimum odds. Dette er i grunden en regel for, hvor risikabelt det væddemål du indgår skal være, før det kvalificeres under gennnemspilskravet. Derfor er det vigtigt at du også forsøger at finde så lavt muligt gennemspilskrav.

Hvis vi udelukkende skulle kigge på disse faktorer og udvælge den bedste bookmaker, så er svaret Cashpoint. De tilbyder en bonus på 100% op til 1000 kr. Cashpoint har et gennemspilskrav på gange 2, og deres minimum odds er kun 1.30. Det vil med andre ord være relativt nemt at gennemspille en bonus hos Cashpoint.

Men der er selvfølgelig også andre ting ved en bookmaker der gør sig gældende, som f.eks. deres spiludvalg, deres hjemmeside, deres kundeservice, osv, osv. Derfor anbefaler vi også at du læser vores anmeldelser om hver enkelt bookmaker som du overvejer at oprette en konto hos. Det vil give dig det bedste billede af, om den bookmaker passer til netop dine behov.

Få en velkomstbonus hos Cashpoint

100% op til 1000 kr.

Med et af de laveste gennemspilskrav og minimum odds på markedet, tilbyder Cashpoint en velkomstbonus som er værd at kigge nærmere på.


Hvordan udvælger vi de bedste velkomstbonusser?

Først oplister vi bookmakere og odds sider, som tilbyder en form for velkomstbonus til nye kunder. Derefter udvælger vi seriøse aktører med et stærkt varemærke og en god service. 

Vi oplister kun betting sider med et godt rygte og et bredt udvalg af spilmuligheder. Det er vigtigt for os, at du som spiller kan føle dig helt tryg ved de spillefirmaer som vi anbefaler.

Eksempel på velkomstbonus

En almindelig indbetalingsbonus består af en procentuel matchning af den nye kundes første indbetaling. Den procentuele indbetalingsbonus som tilbydes, er i de fleste tilfælde 100%. 

Her er et eksempel på hvordan en velkomstbonus fungerer, hvis en bookmaker tilbyder en indbetalingsbonus på 100% af den første indbetaling på op til 1000 kroner med et mindsteodds på 2.00 og et gennemspilskrav på 6x bonusbeløbet.

  1. Kunden registrerer sig og sætter en sum penge ind, vi siger 1000 kr. Nogle gange skal kunden selv klikke ja til at ville udnytte bonussen, alternativt bruge en bonuskode.
  2. Bookmakeren uddeler en bonus på 1000 kr.
  3. Ifølge gennemspilskravet skal bonussen gennemspilles 6 gange. Det indebærer, at kunden skal spille for 1000 kr. x 6 = 6000 kr.
  4. Alle spil, som startes med bonussen, skal have et mindsteodds på 2.00 for at kunne modregnes gennemspilskravet. Bonuspengene kan bruges på begivenheder med lavere odds, men modregnes i det tilfælde ikke bookmakerens krav til omsætning.
  5. Bonuspenge, som er til overs, når omsætningskravet er opfyldt, konverteres til kontanter på spilkontoen.
  6. Normalt er der en gyldighedsperiode på indbetalingsbonussen. Den varierer hos betting siderne fra nogle dage til flere hundrede dage. 

Ovenstående er blot ét eksempel. Sørg for at undersøge, hvad der gælder for hver enkelt bookmaker, inden du registrerer dig.

I eksemplet ovenfor anvendes der en hypotetisk bookmaker, hvor omsætningen alene gælder bonussen. Flere betting sider inkluderer indbetalingen i gennemspilskravet. 

I ovenstående tilfælde havde det indebåret et gennemspilskrav på 6x indbetalingen (1000 kr.) + bonusbeløbet (1000 kr.) = 2000 kr. Altså 12000 kr.

Fordelen er, at alle spil fra indbetalingen modregnes gennemspilskravet. I de tilfælde, hvor kun bonuspengene regnes med, skal man som spiller ofte spille færdig med indbetalingen, inden man kan spille med bonuspengene.

Bonuskode

På nogle betting sider kræves der en bonuskode for at få en velkomstbonus eller indbetalingsbonus. Vi oplyser dig altid om de bonuskoder man skal bruge for at få del af bonusser, der findes på vores hjemmeside. 

Hos de allerfleste betting sider nutildags behøver du slet ikke en bonuskode.

Spillesider med velkomstbonus

Hvad er en velkomstbonus?

En velkomstbonus er i simpleste forstand en bonus som du får tildelt, når du opretter en konto hos en bookmaker. En velkomstbonus er typisk ikke gratis, men forudsætter at du indsætter et pengebeløb på din nye konto. En velkomstbonus kan blive tildelt i form af free bets, risikofrie spil eller andet, men kan også være en procentuel indbetalingsbonus.

En indbetalingsbonus er på sin vis det samme som en velkomstbonus, men er kendetegnet ved at bookmakeren “matcher” det beløb du indsætter, og giver dig det samme beløb som en indbetalingsbonus. Hvis du indbetaler 500 kr. Hos en bookmaker, får du altså yderligere 500 kr. tildelt som en bonus, så du ender op med i alt 1000 kr. at spille for.

En velkomstbonus og en indbetalingsbonus kan derfor godt være to forskellige ting, da du også kan modtage andre former for bonusser i velkomstbonus. Et godt eksempel på dette er den velkomstbonus som NordicBet tilbyder nye kunder.

NordicBet Velkomstbonus

Risikofrit spil op til 500 kr.

NordicBet giver dig et risikofrit spil på op til 500 kr. i velkomstbonus.


Andre typer af velkomstbonus

Eksemplet ovenover er hentet fra tilbud med en procentuel bonus, men der findes også andre indbetalingsbonusser, hvilket vi gennemgår herunder.

Risikofrie væddemål

Nogle gange tilbyder betting sider et risikofrit væddemål som velkomstbonus i stedet for den mere almindelige procentuelle matchning. 

Et risikofrit væddemål fungerer på den måde, at spilleren sætter en vis sum penge ind og placerer et bet. Hvis spillet tabes, tilbagebetaler den pågældende bookmaker summen, oftest i form af en bonus eller et free bet. Mange bookmakere tilbyder også free bets som en form for velkomstbonus.

Mobil bonus

Mobilbonusser forekommer ikke så tit, men det sker, at odds sider har et tilbud til spillere, som laver deres første indbetaling via en mobiltelefon. I dag gennemfører mange spillere mange af deres bets direkte fra mobilen. 

Det gør, at bookmakeren satser meget på en smidig og behagelig spiloplevelse på mobilen, enten via browseren eller en app.

Casino bonus

I dag tilbyder de fleste betting sider også et online casino i en vis udstrækning. Bonusser i casinoet adskiller sig ofte lidt fra en indbetalingsbonus i oddsafdelingen. Normalt er bonusbeløbet betydeligt højere, men det er gennemspilskravet så også. 

Eftersom spilleautomater er den mest populære spilform, deler casinoet ofte free spins ud som en ekstra velkomstbonus. Nogle gange giver de free spins uden indbetaling.

Poker bonus

Visse betting sider har også en pokerafdeling, som typisk er tilsluttet et af de store internationale pokernetværk, udgjort af mange forskellige betting sider.

En pokerbonus adskiller sig i udformning ofte fra odds bonus eller casino bonus. Den er normalt en procentuel matchning, præcis som med odds eller casinospil, men den udbetales sædvanligvis i etaper, i takt med at spilleren betaler rake af sine vundne hænder. 

For at få udbetalt næste del af bonussen kræves der en vis sum i rake.

FAQ Velkomstbonus & Indbetalingsbonus

Hvad er forskellen på en velkomstbonus og en indbetalingsbonus?

En indbetalingsbonus er ofte en bonus som gives til nye kunder, under forudsætning af at kunden først indbetaler et beløb på sin nye konto.

Den mest almindelige form for indbetalingsbonus er en procentuel matchning af kundens første indbetaling. Andre almindelige former for odds bonus inkluderer risikofrie spil eller gratis spil.

Da bonussen som oftest gives til nye kunder, bliver det derfor også kaldt en velkomstbonus. En velkomstbonus kan dog også være en bonus som gives til nye kunder, uden at kunden først indbetaler penge.

Et eksempel kunne være at en bookmaker giver kunden 1 gratis free bet når de opretter en konto. Det er altså en velkomstbonus som ikke forudsætter nogen indbetaling fra kunden.

Hvordan fungerer en indbetalingsbonus?

Når du som ny kunde registrerer sig hos en bookmaker eller på en odds side, får du som regel en indbetalingsbonus, også kaldet en velkomstbonus. Hvordan bonussen ser ud, varierer hos de forskellige betting sider.

En indbetalingsbonus består for det meste af en procentuel matchning af spillerens første indbetaling. Sædvanligvis er den matchning på 100%. Det betyder, at spilleren får 100 kr. i bonus, hvis denne indsætter 100 kr. på sin spilkonto. For at veksle bonussen til rigtige penge er der et gennemspilskrav. Det indebærer, at spilleren skal gennemspille sin bonus et bestemt antal gange, inden den bliver konverteret til rigtige penge.

Der findes andre typer indbetalingsbonusser. Disse inkluderer risikofrie spil, mobilbonus til odds eller casino- og pokerbonusser til den respektive afdeling.

Hvilken bookmaker er bedst?

Hvilke sider der er de bedste betting sider, er op til den enkelte. Som spiller fortrækker man forskellige ting, og nogle betting sider tilbyder spillere muligheder, som andre ikke gør. Der findes derimod retningslinjer for, hvad en god bettingside er.

  • Udbud af odds
  • Kampagner og tilbud
  • Velkomstbonus

Når det kommer til indbetalingsbonus, anbefaler vi, at du tager et lille kig på vores liste over de bedste oddsbonusser.

Kan jeg få en indbetalingsbonus, når jeg allerede har en konto hos bookmakeren?

Hvis du allerede har en konto ved den pågældende bookmaker, kan du desværre ikke oprette en ny konto gennem os. Det skyldes, at betting sider har den retningslinje, at hver kunde kun kan have én konto. Hvis du vil have en velkomstbonus, anbefaler vi dig i stedet at lave en konto hos en bookmaker, hvor du ikke allerede har en konto.

Hvad er et gennemspilskrav?

For at konvertere en velkomstbonus til rigtige penge på spilkontoen, skal kunden gennemspille bonussen et vist antal gange. Betting siderne kalder det et gennemspilskrav. For at leve op til kravet er der ofte andre vilkår, blandt andet en minimumsgrænse for odds, som modregnes gennemspilskravet.

Jeg ønsker at få en velkomstbonus hos en bookmaker, som ikke er med på jeres liste. Hvor kan jeg henvende mig?

Hvis du er interesseret i at oprette en konto på en af de odds sider, som ikke er med på vores liste, er du velkommen til at kontakte os. Skriv i kontaktformularen på vores kontaktside. Vi ser derefter, hvad vi kan gøre, så du kan få en velkomstbonus hos den pågældende bookmaker.