Risikofrie spil

Risikofrit væddemål for betting

 
1

100% op til 500 DKK

Omsætning: Ingen krav

Laveste odds: 1.80

Hent bonus
2

100% op til 1000 DKK

Omsætning: 8x bonusbeløb

Laveste odds: 1.80

Hent bonus
3

Risikofrit spil op til 500 DKK

Omsætning: 6x bonusbeløb

Laveste odds: 1.50

Hent bonus

Risikofrit Spil - Risikofrie væddemål for betting

Visse spillesider tilbyder et risikofrit væddemål som indbetalingsbonus. Fremgangsmåden er for det meste, at den nye kunde sætter en sum penge ind og opretter et spil for den sum. 

Hvis spillet tabes, tilbagebetaler bookmakeren indsatsen. Hvis man får et risikofrit spil som indbetalingsbonus, er det mest almindeligt, at pengene tilbagebetales i kontanter, men udbetalingen kan også ske som en form for bonus eller et free bet. En sådan bonus skal derefter genspilles et vist antal gange, inden den konverteres til kontanter på spilkontoen. 

Derudover kan der være krav om minimumsodds på spillet og gyldighedsperiode for gennemspilningen.

På denne side oplister og anmelder vi betting sider, som tilbyder risikofrie spil eller free bet som indbetalingsbonus. For at hjælpe dig med at vælge den rette bookmaker, der passer til dine behov, informerer vi om den maksimale indsats på det kvalificerende spil samt vilkår for gennemspilning.

Eksempel på et risikofrit væddemål som indbetalingsbonus

  1. Bookmakeren tilbyder en ny spiller et risikofrit væddemål på op til 500 DKK til et minimumsodds på 1.50.
  2. Spilleren lægger et bet på 500 DKK på en kamp til 1.75. Spillet vindes.
  3. Bookmakeren udbetaler dine 500 DKK plus nettogevinsten 375 DKK (500 x 0.75). Nettogevinsten tildeles i form af en bonus, som skal gennemspilles 3 gange (375 x 3) til et minimumsodds på 1.50.
  4. Spilleren lægger et bet på 375 DKK til odds 2.00. Spillet vindes. Nu har spilleren 750 DKK på bonuskontoen.
  5. Spilleren lægger et bet på 750 DKK til det lavest tilladte odds 1.50. Dermed er gennemspilskravet opfyldt, da spilleren i alt har bettet for 1125 DKK. Spillet vindes. Nu er de gennemspillede 1125 DKK + indbetalingen på 500 DKK = 1625 DKK tilgængelige på kontoen.
Spillesider med Risikofrie Spil

Risikofrie spil som midlertidig kampagne

De fleste spillesider tilbyder jævnligt risikofrie væddemål til eksisterende kunder i form af kampagner. Sådan et risikofrit væddemål findes i mange forskellige former og ved mange forskellige sportsbegivenheder. 

Et eksempel er, at spilleren får et risikofrit livespil til en kamp, hvis han eller hun opretter et spil på den samme kamp, inden den er startet. Et risikofrit spil kan også være uden krav om kvalificerende spil.  

Det er dog vigtigt at tænke på, at der tit er et gennemspilskrav for eventuelle gevinster fra risikofrie væddemål. Normal er de krav dog betydeligt nemmere at imødekomme end med en normal indbetalingsbonus.

På oddsbonusser.com har vi en sektion under kampagner, der er afsat til risikofrie spil.