Oddskonkurrace for Betting » Kampagner » dec. 2018

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Oddskonkurrence

Oddskonkurrence for odds och betting

Deltag i bettingmesterskabet og vind op til 100.000 kr.

Konkurranse OL 9 februar 2018 - 25 februar 2018

Vinter-OL er skudt i gang. Men hvorfor nøjes med at spille om guldmedaljer? Du har nu chancen for at deltage i Unibets bettingmesterskab, og vinde svimlende pengesummer! Læs mere

Vind op til 750.000 kr. på et gratis gæt!

Konkurranse Fodbold 1 januar 2018 - 6 december 2017

Går du også altid med en knurrende fornemmelse om at du kan gætte hvornår kampens første mål bliver scoret? Så har du lige nu mulighed for at omsætte din fornemmelse til store ... Læs mere

Oddskonkurrence

Oddskonkurrencer kommer i forskellige afskygninger, og størstedelen afhænger af bookmakeren eller begivenheden, men generelt drejer det sig om længere konkurrencer, hvor spilleren skal spille flere forskellige spil ved en specifik begivenhed. Resultatet sammenlignes, og udover eventuelle gevinster fra kampene er der andre præmier på spil, hvilket kan inkludere fodboldrejser, bonuspenge eller jackpots.

Forskellige former for oddskonkurrence

  • Gevinster i træk En normal form for oddskonkurrence. Spilleren tilmelder sig konkurrencer og skal forsøge at vinde så mange spil i træk som muligt. Oftest skal der opfyldes nogle minimumsodds ved hvert spil. Den spiller, som vinder flest spil i træk, tager sejren og får en præmie.

  • Højeste odds Her gælder det om at lave et vindende spil med så højt et odds som muligt. Den spiller, der vinder med det højeste odds, får en specialpræmie udover den forhåbentlig store gevinst, som oddsspillet gav i sig selv.

  • Langtidskonkurrence Vil du spille oddskonkurrence over en længere periode, er der hos nogle bookmakere konkurrencer til begivenheder som eksempelvis Champions Leagues gruppespil, hvor brugerne kan konkurrere mod hinanden og få en placering på et leaderboard. Den, der slutter øverst på leaderboardet, når konkurrencen er slut, får en ekstra præmie.

At vælge oddskonkurrence

Det er forskelligt, hvilken oddskonkurrence der passer til hvem. Alt efter hvor meget tid den enkelte vil bruge, findes der forskellige oddskonkurrencer, nogle er kortere, mens andre er længere. Når man vælger, er det vigtigt, at man ikke slår et for stort brød op. Det er måske smart at begynde med en lidt lettere og kortere oddskonkurrence for at lære konceptet at kende for så senere at lægge mere tid i projektet, hvis det er noget, man kan lide.