Mobil Bonus

Bedste spil sider og bonusser for mobile enheder

 
1

100% op til 500 DKK

Omsætning: Ingen krav

Laveste odds: 1.80

Hent bonus
2

100% op til 1000 DKK

Omsætning: 8x bonusbeløb

Laveste odds: 1.50

Hent bonus

Mobil Bonus - Bonusser til betting på mobile enheder

Det er blevet ret almindeligt at oddse via mobilen, og derfor har de fleste bettingfirmaer også valgt at udvikle apps og mobiltilpassede hjemmesider. Vi har oplistet de bettingfirmaer, der tilbyder særlige mobilbonusser. 

Typisk vil det være muligt at kombinere en mobilbonus med den almindelige velkomstbonus, og det gælder gerne for både nye og eksisterende kunder. Det adskiller sig fra de velkomstbonusser, der kun sigter mod de nye kunder. 

Du kan udnytte den pågældende mobilbonus, uanset hvilken smartphone du anvender. Det spiller kort sagt ingen rolle, om du bruger iPhone eller Android. Du vil som regel også kunne anvende bonussen på tablets, heriblandt din iPad.

Vi arbejder altid på at opdatere vores bonuslister, så du kan hente de bedste bonusser inden for odds og betting hos markedets bedste bettingfirmaer og -sider. 

Kender du et bettingfirma med en god mobilbonus, hører vi meget gerne fra dig, så dit tip kan komme med på listen.

MERE OM MOBIL BONUSSER

Regler og vilkår for mobilbonusser er ofte opbygget på samme måde som de almindelige indbetalingsbonusser og velkomstbonusser. 

Det fleste bonusser har et gennemspilskrav, som indebærer at bonussen skal gennemspilles et vist antal gange, inden gevinsten fra bonussen kan udbetales. Ofte har gennemspilskravet også et minimumodds, eksempelvis odds 1.50, som du skal overstige for at kunne få dine penge til udbetaling. 

Det er en regel som spillefirmaerne har indført, for at sikre sig at deres kunder ikke gennemspiller deres bonus udelukkende ved brug af "sikre odds". Vælger du nogle mindre odds, tæller det altså ikke med i gennemspilskravet.

FAQ OM BETTING PÅ MOBILE ENHEDER

Flere og flere vælger at spille via mobiltelefonen eller en tablet, såsom iPad. Det er ret nemt at spille på denne måde, især hvis du har valgt at følge live streamingen via computeren eller et TV. 

Her forsøger vi at opliste de oftest stillede spørgsmål vedrørende spil på mobilen.

Hvilke bettingfirmaer tilbyder betting via mobilen?

I dag tilbyder de fleste veletablerede bettingfirmaer spil via mobilen. Nogle af de firmaer, der er førende inden for sportsbetting på mobilen, er Bet365, Unibet, Bwin og Betfair. Flere af disse bettingfirmaer har udviklet apps, som kan hentes via App Store eller Play Butik.

Skal jeg indsætte penge via de mobile enheder, når jeg ønsker at spille på disse?

Du har en konto hos det pågældende bettingfirma. Når du først har oprettet kontoen, kan du spille fra alle enheder, lige fra computer til tablet og mobil. Indsætter du penge via mobiltelefonen eller omvendt, kan du ligeledes spille for dette beløb på alle enheder.

Jeg har allerede en konto hos det pågældende bettingfirma, kan jeg stadig benytte mobilbonussen?

Mobilbonusser adskiller sig fra de fleste indbetalingsbonusser, idet du kan udnytte den pågældende mobilbonus, selvom du allerede er kunde. Indbetalingsbonusser eller velkomstbonusser sigter kun mod nye kunder.