Bedste fodbold betting sider

Danmarks Bedste Fodbold Bookmakere

Bedste fodbold betting sider

Der er mange faktorer og kriterier som spiller ind når vi skal bedømme Danmarks bedste udbyder af fodbold odds. Her har vi sammenlignet de forskellige sportsbetting hjemmesider og fundet frem til et par af dem som giver det største udvalg af fodbold odds.

Vi har bl.a. kigget på hvem der giver de bedste odds, live-odds, tilbud og kampagner. Efter at have kigget nøje på mange gode hjemmesider, har vi indsnævret det til bare 4 hjemmesider. Disse 4 betting-sites holder en høj standard inden for alle de førnævnte kriterier, og er derfor vores bud på de bedste udbydere af fodbold odds.

NordicBet

Risikofrit spil op til 500 kr.

NordicBet har i lang tid været en af danskernes foretrukne bookmakere grundet deres store udvalg af fodbold odds. Som navnet antyder er NordicBet baseret i de nordiske lande, og har derfor også et bredt udvalg af spil fra andre nordiske ligaer, herunder  Danmark, Sverige, Norge og Finland. NordicBet tilbyder også diverse special spil fra de nordiske markeder, som vil være svære at finde hos andre bookmakere i eksempelvis Storbritannien.


Bet365

100% Op til 1000 kr.

Bet365 er en af verdens største online bookmakere og er et perfekt tilbud til dem som ønsker at oddse på fodboldkampe. Bet365 indeholder alt hvad der kræves af en god bettingside, men det som får Bet365 til at skille sig ud fra mængden er at de tilbyder det største udvalg af fodbold odds. Bet365 giver dig mulighed for at oddse på kampe og ligaer du ikke anede eksisterede.


Unibet

100% op til 1500 kr.

Unibet er på alle måder en god “all-round” bettingside der giver os danskere et bredt udvalg af fodbold og andre særegne sportsgrene at spille på. Unibet tilbyder altid nogle af de bedste odds på markedet. De har en fin hjemmeside som er nem at navigere rundt på. Her finder du også deres nye tiltag, “Sportsmagasinet”, som er et nyhedsmedie hvor du kan læse alle nyheder om de forskellige sportsgrene inden du oddser.


Betfair

100% op til 1000 kr.

Betfair er en af de betting sider der egner sig rigtig godt til dem der spiller på de store Europæiske kampe og ligaer. Betfair har nogle af de bedste odds når det kommer til Premier League, La Liga og Champions League. Her kan de andre betting sider ikke konkurrere med Betfair. På deres hjemmeside finder du også en såkaldt spillebørs, som gør det muligt for dig at satse mod andre spillere. Desuden har Betfair altid nye og fede kampagner på programmet som gør spiloplevelsen lidt sjovere.


Danmarks Bedste Fodbold Odds

Herunder kan du læse mere om hvad de forskellige hjemmesider tilbyder af fodbold odds. I denne vurdering har vi forsøgt at lægge vægt på hvilke betting sider, som tilbyder de højeste odds. De betting sider som tilbyder de højeste odds, er jo alt andet lige de steder hvor du som kunde har mulighed for at tjene flest penge. Derfor er størrelsen på fodbold odds selvfølgelig en vigtig faktor når man vælger en bookmaker.

NordicBet

Risikofrit spil op til 500 kr.

NordicBet blev grundlagt i 2002 som et alternativ til os i Norden, der havde svært ved at finde bettingsider hvor vi kunne spille på Superligaen, Allsvenskan og Tippeligaen, mv.

Siden da er NordicBet vokset fra sine rødder som den lille betting side der kun tilbød odds på de Skandinaviske ligaer, til også at omfatte alle andre Europæiske ligaer, på lige fod med andre store bettingsider.

Nu består NordicBet af en rigtig omfattende Sportsbook, hvor du kan spille på sportsgrene fra alle verdenshjørner med rigtig fornuftige odds. Men selv om NordicBet har ekspanderet, er det tydeligt at de ikke har glemt deres nordiske ophav. Du kan stadig få markedets bedste odds på kampe fra den danske superliga, såvel som 1. division.

Som kunde hos NordicBet får du følgende fordele:

 • Et stort udvalg af odds på fodbold fra de nordiske ligaer.
 • Masser af muligheder for at oddse på andre Europæiske fodboldkampe.

Betfair

100% op til 1000 kr.

Når det kommer til fodbold odds er Betfair helt klart en del af eliten. Du finder ofte nogle af markedets bedste odds hos Betfair. Det som gør Betfair i stand til at tilbyde så gode odds er deres spillebørs. På spillebørsen kan du satse mod andre spillere, i stedet for at satse mod Betfair. Betfair taber altså ingen penge på disse væddemål, men tjener derimod penge ved at agere som mellemmand. Det gør, at de kan tilbyde endnu bedre odds til dig som kunde.

Betfair skinner for alvor igennem hvis du er glad for at oddse på fodboldkampe i de største Europæiske ligaer. De er knap så pålidelige når det kommer til de mindre ligaer.

Som kunde hos Betfair får du følgende fordele:

 • Mulighed for at satse mod andre spillere og sammensætte dine egne odds på Betfairs spillebørs.
 • De højeste odds fra alle de største Europæiske ligaer.

Bedste Fodbold Odds

 1. Risikofrit spil op til 500 kr.

 2. 100% op til 1000 kr.

 3. 100% op til 1000 kr.

 4. 100% op til 1500 kr.

 5. Op til 1000 kr. Free Bet

 6. 100% Op til 1000 kr.

 7. 100% op til 500 kr.

 8. 100% op til 1000 kr.

Danmarks Største Udvalg af Fodbold Odds

I dette afsnit har vi taget et kig på hvilke betting sider som har Danmarks største udvalg af fodbold odds. Her taler vi altså ikke om størrelsen på odds, men simpelthen hvor mange forskellige kampe og odds der er i udbud. Dette er en vigtig faktor, hvis man som spiller godt kan lide diversitet, og nyder at spille på kampe fra forskellige ligaer.

Bet365

100% Op til 1000 kr.

Det store udvalg af fodbold odds fra Bet365 er i helt sin egen liga. Uanset om du ønsker at spille på en U19 kamp i Argentina, eller kvindefodbold i Vietnam, så finder du det på Bet365. Og hvis det ikke findes her, så findes det højst sandsynligt slet ikke. Bet365s odds er tilgængelige både før kampen går i gang, eller som live-bet.

Desuden giver Bet365 et stort udvalg af odds når du live-better. Du kan f.eks. spille på resultat ved første halvleg, næste hjørnespark, næste målscorer osv.

Som kunde hos BET365 får du følgende fordele:

 • Et af de største udvalg af liveodds i Danmark.
 • En lang række forskellige betting-muligheder på fodboldkampe.

Betsafe

100% op til 500 kr.

Betsafe er med deres høje bonusser og store udvalg af spil en af de førende bettingsider inden for fodbold på det danske marked. Deres udvalg indebærer ikke bare Superligaen og 1. Division, men også en lang række special odds som f.eks. “Hvem bliver den næste træner som forlader posten i Superligaen?”, eller “Vinder Brøndby IF både mesterskabet og pokalen i år?”. Derudover tilbyder Betsafe også gode odds på andre danske sportsgrene såsom håndbold.

Som kunde hos Betsafe får du følgende fordele:

 • Et af de største udvalg af odds fra Alka Superligaen.
 • Rigtig gode odds fra Premier League.
 • Mulighed for at oddse på et stort udvalg af utraditionelle sportsgrene fra hele verden.

Udvalg af Fodbold Odds

 1. 100% Op til 1000 kr.

 2. 100% op til 500 kr.

 3. 100% op til 1000 kr.

 4. 100% op til 1000 kr.

 5. 100% op til 1500 kr.

 6. Op til 1000 kr. Free Bet

 7. Risikofrit spil op til 500 kr.

Live Betting På Fodbold

I det følgende afsnit har vi lavet en rangering af de betting sider som gør det bedst når det kommer til fodbold live betting. Nogle betting sider tilbyder slet ikke live betting, andre har et meget snævert udvalg. De bookmakere vi har udvalgt her, har efter vores mening det bedste fodbold live betting udvalg i Danmark. I denne vurdering har vi taget højde for hele live betting oplevelsen. Vi har bået taget højde for udvalget af live betting kampe, men også hvor nemt det er at komme i gang med live betting hos den givne bookmaker.

Unibet

100% op til 1500 kr.

Når det kommer til live betting er Unibet helt klart en af sværvægterne på området. De tilbyder en lang række live bets, og det er utrolig nemt at placere et væddemål på et live spil hos Unibet. Man trykker bare på “Live Lige nu”, og så kan man se alle de kampe som pt. er i gang. Her er alt fra Cricket til Premier League.

Nu vælger du simpelthen bare dine odds, og så er spillet i gang. Mange af kampene har du mulighed for at streame live gennem Unibet-TV, som er deres egen streamingtjeneste.

Så kan du følge spændingen helt tæt på.

Desuden har Unibet også for nyligt udviklet en sportsbetting app, hvori du også har mulighed for at satse live på fodboldkampe.

Som kunde hos Unibet får du følgende fordele:

 • Ny sportsbetting app som gør det nemt og hurtigt at placere et bet.
 • Live streaming som giver dig mulighed for at komme helt tæt på kampene.

888Sport

100% op til 1000 kr.

Hos 888Sport kan du også spille live, og her er fokusset helt klart på fodbolden. Du kan spille på alle Europæiske ligaer, lige fra Alka Superligaen til Serie A. Deres live betting sektion har alt hvad du skal bruge for at få en fed oplevelse. Her finder du et stort udvalg af forskellige kampe, gode odds, live streaming og en brugervenlig platform.

888Sport giver dig desuden mulighed for at fastlåse en del af dit overskud når du spiller live, og dermed forøge dine chancer for at vinde penge når du live better.

888Sport har endnu ikke en sportsbetting app, men deres hjemmeside fungerer rigtig fint på mobilen.

Som kunde hos 888Sport får du følgende fordele:

 • Brugervenlig betting-platform hvor du kan følge alle kampe minut for minut.
 • Kæmpe udvalg af kampe fra alverdens ligaer.

Live Betting På Fodbold

 1. 100% op til 1500 kr.

 2. 100% op til 1000 kr.

 3. 100% Op til 1000 kr.

 4. 100% op til 500 kr.

 5. Risikofrit spil op til 500 kr.

 6. 100% op til 1000 kr.

 7. Op til 1000 kr. Free Bet

 8. 100% op til 1000 kr.

Fodbold Live Streaming

I dette afsnit har vi udvalgt de betting sider som har det største og bedste tilbud af fodbold live streaming. Her har vi ikke bare taget højde for hvor mange kampe en given bookmaker udbyder, men også kvaliteten af disse kampe. En bookmaker som udbyder 10 Champions League kampe, er alt andet lige bedre end en bookmaker som udbyder 1000 kampe fra den vietnamesiske kvindeliga (i al respekt). De betting sider vi har udvalgt her, har altså både det bedste og det bredeste udvalg af fodbold live streaming.

Unibet

100% op til 1500 kr.

Som nævnt før giver Unibet dig mulighed for at live streame kampe gennem deres streamingtjeneste kaldet Unibet-TV. Det eneste du skal gøre for at få adgang til gratis streaming af alle de største Europæiske kampe, er at oprette en konto hos Unibet og indbetale et mindre beløb på din konto. Dernæst kan du klikke på “Unibet-TV”-knappen og se alle igangværende samt kommende kampe. Du kan gøre brug af Unibet-TV uanset om du har oddset på kampen eller ej. Det er ganske gratis.

Som kunde hos Unibet får du følgende fordele:

 • Gratis live streaming af kampe fra Europas største ligaer.
 • En oversigt over alle kommende kampe som kan streames på Unibet-TV.

Bet365

100% Op til 1000 kr.

Bet365 er ligesom Unibet en kæmpe spiller på området når det gælder live fodbold odds og live streaming. Der er altså ikke ret mange sportsbetting sider som kan hamle op med deres udvalg af fodboldkampe og odds.

Hos Bet365 viser de flere tusinde kampe om året gennem deres streamingtjeneste. De har en af de mest omfattende streamingtjenester på markedet. Her kan du se alt fra en topkamp i Serie A, til en 3. divisions kamp i Rusland.

Som kunde hos Bet365 får du følgende fordele:

 • Det største udvalg af live streaming på markedet.
 • Live streaming kan let kombineres med live betting.

Fodbold Live Streaming

 1. 100% op til 1500 kr.

 2. 100% Op til 1000 kr.

 3. 100% op til 1000 kr.

 4. 100% op til 500 kr.

 5. Op til 1000 kr. Free Bet

 6. 100% op til 1000 kr.

 7. Risikofrit spil op til 500 kr.

 8. 100% op til 1000 kr.

Bedste Kampagner For Fodbold Odds

Alle de betting sider vi har gennemgået i denne artikel opdaterer jævnligt deres udvalg af fodbold kampagner og tilbud. 

Den bedste måde at holde sig opdateret på de forskellige igangværende kampagner, er ved at følge vores kampagne-sektion her på siden. Så får du ugentligt nye opdateringer om de bedste kampagner du gratis kan gøre brug af.

Hvordan vælger jeg den bedste bookmaker?

Der findes ikke et enkelt korrekt svar på det spørgsmål. Det handler i høj grad om hvilke præferencer du har, og hvad dine prioriteter er. Hvis live betting er vigtigt for dig, er det selvfølgelig en god idé at vælge en af de betting sider som vi har oplistet under de bedste live betting sider, osv.

Koster det penge at live streame sport hos en bookmaker?

I reglen er det gratis at benytte live streaming hvis man er kunde hos en af de betting sider som udbyder det.