Betting Sider Uden Dansk Spillelicens

Her kan du læse mere om bookmakere uden dansk licens, samt fordele og ulemper ved at benytte disse.

  Betting Sider Uden Dansk Licens

  I Danmark er det er lovkrav at firmaer som udbyder spil og væddemål skal have et såkaldt spillelicens fra de danske spillemyndigheder. Hvis et bettingfirma ikke har et spillelicens, har de ikke lov til at markedsføre sig selv og udbyde spil til danske kunder.

  Det er dog stadig muligt for danskere at opsøge og benytte bookmakere uden spillelicens i Danmark hvis man ønsker det, men man bør tage visse forbehold først.

  1. 1xBet
  2. 22Bet
  3. Dafabet
  4. Betaland
  5. Betcart
  6. Betmotion
  7. Betonline
  8. Betrally
  9. BetShop
  10. BetSonic
  11. BetUS
  12. Bookmaker
  13. Intertops
  14. JustBet
  15. Matchbook
  16. MeridianBet
  17. MyBet
  18. Realdealbet
  19. SBG Global
  20. SBObet
  21. Sportbet
  22. Sportfanatik
  23. Sportsbook
  24. Starbet
  25. Tipbet
  26. WagerWeb
  27. YouWager

  Ulemperne ved at benytte bookmakere uden dansk licens

  Betting sider uden dansk spillelicens lever ofte ikke op til danske krav om sikkerhed, udbetaling af gevinster, fair play, osv. Spillemyndigheden holder ikke disse bookmakere under opsyn, som de gør med bookmakere som har dansk spillelicens. Hvis man bliver uretfærdigt behandlet af en bookmaker står man altså alene med sit problem.

  En anden risiko man løber, er at et bettingfirma som er baseret udenfor Danmark kan vælge at lukke for optagelsen af danske kunder fra den ene dag til den anden. I værste tilfælde kan de vælge at lukke danske kontoer, og ikke udbetale den resterende konto balance. Af disse grunde anbefaler vi her på Oddsbonusser.com derfor ikke at man benytter bookmakere uden dansk spillelicens, men i stedet tager et kig på nogle af de pålidelige og etablerede betting sider med dansk spillelicens.

  Klik her for at se en liste over alle bookmakere med dansk licens.

  Fordelene ved at benytte bookmakere uden dansk licens

  For nogle spillere er fordelene større end ulemperne, og derfor kan det i visse tilfælde give mening at oprette en konto hos en bookmaker uden dansk spillelicens.

  Blandt fordelene er, at visse bookmakere uden dansk licens har et større udbud af spil og sportsgrene i deres sortiment. Hvis man har en hvis sportsgren eller liga man ønsker at spille på, og denne ikke er at finde hos en af de mange bookmakere med dansk licens, så kan man være nødsaget til at oprette en konto hos en udenlandsk bookmaker.

  Dog skal det siges, at de danske betting sider efterhånden har et ret stort og bredt sortiment, og derfor skal man være ret kræsen for ikke at finde noget interessant fra de betting sider som har dansk licens.

  En anden fordel ved at benytte bookmakere uden dansk licens er, at man i nogle tilfælde kan få en større bonus end hvad de danske betting sider tilbyder. I nogle lande kan man få en odds bonus som er meget større end i Danmark. Dog skal det igen nævnes at gevinster som man vinder fra en bookmaker uden dansk licens er skattepligtige, og derfor hjælper det lige lidt at man får en kæmpe odds bonus, hvis gevinsten bagefter skal beskattes.

  Hvis du stadig ønsker at opsøge en bookmaker uden for Danmarks grænser, giver vi dig her en liste over nogle af de bookmakere som optager danske kunder.

  Ønsker du alligevel at kigge lidt nærmere på bookmakere MED dansk licens, giver vi dig her en liste med 10 forslag til nogle af de største og mest populære danske betting sider.

  Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+
  Betting Sider med Dansk Licens
  Betting firma BonusAction
  #1
  Expekt bonus
  Expekt bonus
  Expekt
  5/5
  LIVE Free Bet op til 600 kr.
  18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark. | Regler & vilkår gælder. | Spil ansvarligt. | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
  #2
  Betsson bonus
  Betsson bonus
  Betsson
  4/5
  Free Bet på 500 kr.
  #3
  ComeOn bonus
  ComeOn bonus
  ComeOn
  5/5
  op til 500 kr. i bonus
  100% indbetalingsbonus
  #4
  Betinia bonus
  Betinia bonus
  Betinia
  5/5
  op til 1.000 kr. i bonus
  100% Indbetalingsbonus
  #5
  Spil for 100kr. og få 100kr. i kontanter
  #6
  Free Bets op til 1,000 kr.
  #7
  Bet365 bonus
  Bet365 bonus
  Bet365
  5/5
  op til 1,000 kr. i væddemålskreditter
  Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.* eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.
  #8
  op til 1,000 kr. i bonus
  100% Indbetalingsbonus
  #9
  Unibet bonus
  Unibet bonus
  Unibet
  5/5
  op til 1,000 kr. i bonus
  100% indbetalingsbonus
  #10
  Free Bet op til 1,000 kr.
  Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Regler & Vilkår

  Bookmakere Uden Dansk Licens FAQ

  Skal jeg betale skat af de gevinster jeg tjener hos bookmakere uden dansk licens?

  Ja. Alle gevinster som tjenes hos bookmakere uden dansk licens er fuldt skattepligtige. Derfor anbefaler vi i den henseende at benytte en af de mange bookmakere MED dansk licens, for at kunne beholde størstedelen af dine gevinster.

  Er det lovligt at være kunde hos en bookmaker uden dansk licens?

  Ja, det er fuldt ud lovligt at være kunde hos en bookmaker uden dansk licens. Spillemyndigheden ser dog helst at du benytter bookmakere med dansk licens, da det er forbundet med en højere grad af sikkerhed.

  Er det usikkert at spille hos bookmakere uden dansk licens?

  Hvis man gør sit forarbejde og finder en pålidelig bookmaker, er det formentlig ikke forbundet med nogen stor risiko. Dog har der været eksempler på folk som ikke fik udbetalt deres gevinster, og det er selvfølgelig problematisk.