Bedste Live Odds

Bedste Live Odds af bookmakere i Danmark

Bedste live odds

De fleste betting sider i dagens Danmark giver dig mulighed for at spille live odds. Som kunde kan det derfor godt være svært at finde ud af hvor du finder de bedste live odds på markedet. Her hos Oddsbonusser.com har vi sammenlignet alle de største udbydere af live odds på det danske marked, for at give dig det bedste overblik. De fleste sider har deres styrker og svagheder, men vi har udvalgt de følgende 3 betting sider som toppen af poppen.

Bet365

Det kommer sikkert ikke som nogen overraskelse for de fleste at Bet365 ligger helt i toppen hvad angår live betting. Bet365 er virkelig i sin egen liga når det kommer til live odds. De har uden tvivl det største og bedste udvalg af odds på det danske marked.

Bwin

Bwin er ligeledes en kæmpe spiller på markedet når det kommer til live odds. De har efter nogle års fravær gjort retur på det danske marked, og man må sige at de er kommet tilbage større og bedre end nogensinde før. De har et stort udvalg af rigtig fine odds, og derudover tilbyder de lige nu alle nye kunder en klækkelig velkomstbonus på op til 1000 kr.

Unibet

Unibet er bare en af de betting sider som holder en høj standard på alle fronter. Deres udvalg af live odds er bestemt ingen undtagelse. De har altid et stort og stabilt udvalg af kampe til gode odds. Derudover har Unibet også for nylig udgivet en sportsbetting app, som giver dig mulighed for at live oddse direkte på mobilen. Det gør det rigtig nemt at placere et live odds mens du sidder foran fjernsynet og ser kampen.

Betting Sider Med Live Odds På Fodbold

NordicBet

Mange havde måske ikke forventet at se NordicBet på denne liste, men hvis man tager et kig på NordicBets udvalg af live odds på fodbold, er det tydeligt at de virkelig har forbedret sig i de senere år. Nogle vil endda påstå at NordicBet er på højde med giganter som Unibet og Bet365 nu. Vi vil i hvert fald sige at de holder en rigtig god standard, specielt når det kommer til live odds på Skandinaviske fodboldkampe.

Betfair

Betfair fortjener helt klart en plads på denne liste over de bedste udbydere af live odds på fodbold. Deres udbud af live odds, samt kombinationsmuligheder på fodboldkampe er så omfattende at kun de færreste kan være med. De er især gode når det kommer til fodbold fra Storbritannien, hvor du kan spille live på alt lige fra Premier League til Scottish Premiership. En anden fed detalje ved Betfair er deres spillebørs, som giver dig mulighed for at satse mod andre spillere på en lang række sportsgrene, inklusiv fodbold.

Live Odds Fodbold

 1. Risikofrit spil op til 500 DKK

 2. 100% op til 1000 DKK

 3. Op til 750 DKK i Væddemålskreditter

 4. 100% op til 2000 DKK

 5. 100% op til 1500 DKK

 6. 100% op til 500 DKK

 7. 100% op til 1000 DKK

 8. 100% op til 1000 DKK

Betting Sider Med Live Odds På Tennis

888Sport

888Sport er en af de bedste betting sider hvad angår live odds på tennis, fordi de giver dig rigtig mange muligheder for at spille på WTA og ATP, med nogle af markedets bedste odds. Desuden kan du direkte på 888Sport finde statistikker om de kommende kampe, så du er bedst muligt klædt på til at oddse. Når kampen går i gang, har du tilmed mulighed for at streame mange af deres tenniskampe direkte igennem 888Sports egen streamingtjeneste. Det er gratis at benytte streamingtjenesten som kunde hos 888Sport.

Betfair

Når det kommer til tennis er Betfair endnu en gang på listen over de bedste betting sider. Det skyldes selvfølgelig det faktum at Betfair kommer fra Storbritannien, hvor tennis som bekendt er rigtig udbredt. Betfair er således blevet en af verdens mest populære betting sider når det kommer til tennis. Her kan du kan spille på stort set alle verdens tenniskampe til rigtig gode odds. Så hvis du er interesseret i live betting på tennis skal du helt klart tilmelde dig hos Betfair.

Live Odds Tennis

 1. 100% op til 2000 DKK

 2. 100% op til 1000 DKK

 3. 100% op til 1500 DKK

 4. 100% op til 500 DKK

 5. Op til 750 DKK i Væddemålskreditter

 6. 100% op til 1000 DKK

 7. Risikofrit spil op til 500 DKK

 8. 100% op til 1000 DKK