Velkommen til Oddsbonusser.com

Vi er et par spillefugle som har startet denne side for at hjælpe dig med at blive bedre til betting, og vinde flere penge når du spiller! Her kan du lære folkene bag Oddsbonusser at kende. Vi håber at du nyder dit ophold her på Oddsbonusser.com, og at du finder svar på alle dine spørgsmål.

Vores målsætning

Vores målsætning er at gøre det nemt for dig at finde de største bonusser og de bedste tilbud på sports betting og casino i Danmark. Vi sammenligner alle de største bookmakere, og leverer deres bedste tilbud og bonusser direkte til dig.

Mød folkene bag Oddsbonusser.com

Sven Erik Bager
Sven Erik Bager
Redaktør

Hej alle læsere her på Oddsbonusser.com. Mit navn er Sven Erik og jeg er redaktør her på siden. Jeg elsker at oddse på fodbold og derfor har jeg skabt denne hjemmeside for at dele de bedste odds bonusser med jer derude! Til daglig er jeg bagermester og derfor har jeg fået det folkekære navn Sven Erik Bager. Jeg bor i en lille by i ved navn Glenstrup i Kronjylland. Jeg følger Randers FC i tykt og tyndt, holdet over alle hold.

Laila Kalieszka
Laila Kalieszka
Skribent

Hej alle sammen, mit navn er Laila. Jeg kommer fra Polen men bor i Danmark og jeg ææælsker håndbold mere end noget andet! Jeg ser alle håndbold kampe på TV og jeg oddser på alle kampe jeg kan komme i nærheden af. Det er min store hobby. Om jeg vinder eller taber, så har jeg det sjovt :) Derfor er jeg skribent her på Oddsbonusser.com. Min yndlingsspiller er Niklas Landin. Han er for sej!

Sådan tjener vi penge på siden

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi tjener lidt penge på denne hjemmeside. Det hjælper os til at producere godt indhold og holde hjemmesiden kørende. Du støtter vores arbejder når du klikker på nogle af de bookmaker links vi har her på siden. Når du laver en indbetaling hos en bookmaker, tjener vi et mindre beløb. Det koster dig ingenting, men det hjælper os rigtig meget!

Klar til at komme i gang?

Nu hvor vi har laert hinanden at kende er der kun én ting at gøre: kom i gang med at læse nogle af alle de anmeldelser og artikler vi har publiceret her på Oddsbonusser. Vi håber at de vil hjælpe dig til at finde din næste bookmaker

Er du klar til at vinde flere penge, og få mere underholdning ud af dine spil?

Vi anbefaler at du starter med at læse nogle af vores mest populære artikler. Vi håber at vi kan hjælpe dig med at finde din næste bookmaker, og vi ønsker dig al held og lykke!