Betting sider for nybegyndere

Vi lister bookmakere for nybegyndere

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+
Bedste Betting Sider for begyndere
Betting firma Bonus Minimum indbetaling Gennemspilskrav GyldighedAction
#1
Expekt bonus
Expekt bonus
Expekt
5/5
LIVE Free Bet op til 600 kr.
Minimum indbetaling
100 kr.
Gennemspilskrav
N/A
Gyldighed
60 dage
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark. | Regler & vilkår gælder. | Spil ansvarligt. | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
#2
Betsson bonus
Betsson bonus
Betsson
4/5
Free Bet på 500 kr.
Minimum indbetaling
500 kr.
Gennemspilskrav
N/A
Gyldighed
60 dage
#3
ComeOn bonus
ComeOn bonus
ComeOn
5/5
op til 500 kr. i bonus
100% indbetalingsbonus
Minimum indbetaling
100 kr.
Gennemspilskrav
10x
Gyldighed
60 dage
#4
Betinia bonus
Betinia bonus
Betinia
5/5
op til 1.000 kr. i bonus
100% Indbetalingsbonus
Minimum indbetaling
100 DKK
Gennemspilskrav
10x
Gyldighed
60 dage
#5
Spil for 100kr. og få 100kr. i kontanter
Minimum indbetaling
100 kr.
Gennemspilskrav
N/A
Gyldighed
60 dage

Bedste bookmakere for nybegyndere

Som nybegynder kan det være rigtig svært at finde rundt i junglen af betting sider og bookmakere på det danske marked. Hvem giver de bedste tilbud? Hvem har det største udvalg af kampe? Og hvor får du de bedste chancer for at vinde penge?

Der er et hav af muligheder, og alle bookmakere forsøger at lokke nye kunder til med attraktive velkomstbonusser. Men i realiteten er det ikke alle betting sider som er lige velegnede til nybegyndere. Som nybegynder er nogle af de vigtigste faktorer brugervenlighed og selvfølgelig en god velkomstbonus.

En brugervenlig betting side gør det nemt for dig at lære hvordan spillet fungerer, og hvordan du får mest underholdning og gevinst for pengene. Når du så med tiden bliver bedre, kan du rykke over til en mere avanceret bookmaker, hvis du føler at du har brug for flere funktioner og større udfordring.

En god velkomstbonus er selvfølgelig også vigtig. En velkomstbonus består i praksis af nogle bonuspenge som du kan bruge mens du lærer at spille, uden at det har nogen økonomisk konsekvens for dig. Lad os tage et nærmere kig på et par af de bookmakere i Danmark som er bedst egnede til nybegyndere.

NordicBet er god mod nybegyndere!

Free Bet på 500 kr.

NordicBet er et rigtig godt bud på en bookmaker som egner sig godt til nybegyndere. For det første har det selvfølgelig en dansk hjemmeside med dansktalende kundeservice. Det kan være rigtig rart at have nogle at snakke med, hvis man bliver i tvivl om noget i begyndelsen. Derudover benytter NordicBet en rigtig nem og brugervenlig platform, som du hurtigt lærer at benytte. De har også rigtig god dækning af danske og nordiske fodboldkampe, samt resten af Europa, så du finder helt sikkert en kamp som du får lyst til at spille på. Som prikken over I’et kan du hos NordicBet også få en rigtig fornem velkomstbonus på 1000 kr. når du opretter en konto.

Reklamelink | Tilbuddet gælder kun nye spillere. Gyldigt i 60 dage | Placer et bet på min. 500 kr. og et valg til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. Gevinster fra freebet udbetales uden omsætningskrav. Regler og vilkår gælder. | Spil ansvarligt | SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK | SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+


Unibet

op til 1,000 kr. i bonus
100% indbetalingsbonus

Unibet er også et rigtig godt tilbud til nye spillere. De tilbyder utrolig mange funktioner såsom live betting, live streaming, sportsmagasin, podcast, artikler og meget mere. Man skulle derfor tro at det ville være meget svært for en nybegynder at begå sig hos Unibet, men deres fantastiske hjemmeside får det hele til at virke rigtig kompakt og nemt at navigere rundt i. De har ligeledes et stort program med masser af kampe og sportsbegivenheder fra hele verden. Hos Unibet tilbyder de nye kunder en række forskellige velkomstbonusser. Du får simpelthen lov til at vælge den bonus som passer dig bedst. Skulle du have brug for hjælp, kan du hos Unibet også få assistance af deres danske kundeservice medarbejdere.

Hvordan kommer man i gang med sports betting?

I denne lille guide giver vi dig et kort overblik over hvad betting er. For et mere fyldestgørende billede af hvad betting er, hvordan man spiller og hvordan man tjener penge, henviser vi til Bettingskolen, hvor vi har skrevet en lang række dybdegående artikler omkring sports betting.

Hvad er betting?

Betting er i al sin enkelhed et væddemål mellem to parter, oftest en spiller og et spillefirma. Spillefirmaet tilbyder et odds på en kamp eller sportsbegivenhed, og spilleren vurderer om han synes dette odds er rimeligt, hvorefter han kan vælge at satse penge på det.

Et eksempel kunne være at en bookmaker tilbyder følgende odds:

Arsenal: 2.60

Uafgjort: 3.20

Chelsea: 2.80

Hvis en spiller tror på en sejr til Arsenal, kan spilleren vælge det odds ved at klikke på det, og placere sit væddemål. Hvis spilleren eksempelvis vælger at satse 100 kr., så modtager spilleren ved en eventual Arsenal sejr 260 kr, altså en gevinst på 160 kr.


Dette er i sin enkelthed hvordan sports betting fungerer helt lavpraktisk. Vi henviser til vores betting guides for et mere dybdegående indblik i hvordan man kommet i gang med at spille.

Hvad er det første jeg skal gøre for at komme i gang med sports betting?

Det første du skal gøre er at oprette en konto, og hente en bonus ved en dansk bookmaker. Det gør du ved at benytte et af de grønne links her på siden, hvor der står “Hent Bonus”.

Er det kun professionnelle spillere som kan tjene penge på sports betting?

Nej. Alle kan lærer at tjene penge på sports betting. Det kræver tålmodighed og disciplin for at sætte sig ind i tingene, men det er noget alle kan lære.