Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

 • Oddsbonusser
 • Live betting - De bedste live sportsbetting-sider
Begynder

Live betting - De bedste live sportsbetting-sider

Vidste du, at du kan spille på mange udfald under kampen? Ja, med live betting kan du spille på masser af ting, der kan forekomme under en kamp! Det er virkelig en af de sjoveste og mest spændende måder at spille på kampe, og i den rigtige situation kan det give et stort afkast.

Livebetting

Hvad er live betting, og hvordan virker det?

Live betting er en af de mest populære funktioner hos bettingfirmaer. Ydelsen er præcis, hvad navnet antyder: det giver kunden mulighed for at spille, samtidig med at kampen er i gang, Live bettings popularitet har resulteret i, at bettingfirmaer gør alt, hvad de kan for at udvikle og maksimere efterspørgslen for denne ydelse. I dag tilbyder bettingfirmaerne udførlige statistikker under kampen hvilket kan øge din chance for at vinde. Nogle af bettingfirmaerne giver dig endda muligheden for at live streame kampen på deres hjemmeside, hvilket hurtigt er blevet en stor succes.

Live stream og in-play

Størstedelen af de kunder, som vælger live betting i forbindelse med en kamp, gør det samtidig med, at de følger kampen live. Nogle af bettingfirmaerne har igennem flere år haft held til at sikre rettighederne til at streame udvalgte kampe på deres hjemmeside. For at kunne live streame skal du som regel have penge på din konto. Visse bettingfirmaer tilbyder ikke kun muligheden for at se kampen live, men også for at følge kampen in-play, hvilket betyder, at du kan få live-statistikkerne. Disse informationer kan være en stor hjælp, når du skal træffe et valg. Ved hjælp af in-play-funktionen kan du for eksempel se, hvilket hold der har haft flest angreb, skud eller hjørnespark, hvilke kan give dig en større forståelse for, hvordan kampen udvikler sig.

Hvilke sportsgrene kan du spille på live?

I dag tilbyder bettingfirmaer en række forskellige sportsgrene og ligaer, som du kan spille på live. Hos Booking Bonuses mener vi, at det er vigtigt, at du kun spiller live på de sportsgrene, du har en god viden om. Hvis du vælger live betting med en sportsgren, du ikke følger med i regelmæssigt, anbefaler vi, at du finder så meget information om sporten som overhovedet muligt, før du begynder at spille. Nedenunder finder du en liste over de mest almindelige live betting-sportsgrene.

 • Fodbold
 • Ishockey
 • Basketball
 • Tennis
 • Håndbold
 • Floor hockey
 • Golf
 • Vintersportsgrene
 • E-sports

Hvorfor bør du bruge live betting?

Hvis du har været til en kamp eller fulgt en kamp på TV eller via en bettingside, har du sandsynligvis også oplevet en situation, hvor du tror, du ved, hvordan kampen ender. Live betting er et godt alternativ for dem, der vil have mest muligt ud af deres viden omkring en sportsgren. Størstedelen af bettingfirmaer administrerer live odds manuelt, hvilket betyder, at deres opfattelse af kampens udfald ikke altid er den samme som din. Så få mest muligt ud af din ekspertise og brug de live odds, du mener, er fejlbedømte.

Populære live bets

Udvalget af bettingmuligheder i en live-sammenhæng varierer alt afhængigt af, hvor grundigt kampen bliver analyseret. I de fleste tilfælde har bettingfirmaerne et stort udvalg af kampe at vælge imellem, men en gang imellem vil der være et mindre udvalg af for eksempel tre kampe, man kan vælge mellem. Det er almindeligvis tilfældet i de lavere divisioner eller i de mindre populære sportsgrene. I de kampe, der tiltrækker sig mere opmærksomhed, vil der være flere valgmuligheder. Nedenunder finder du en liste over den mest populære live betting:

Live betting fodbold

 • Næste mål - Hvilket hold scorer kampens næste mål?
 • Mål i kampen - Hvor mange mål bliver der scoret i kampen (over/under)?
 • Antal hjørnespark - Hvor mange hjørnespark bliver der i en kamp (over/under)?

Live betting ishockey

 • Dobbeltchance - spil på 2, 3 mulige resultater
 • Mål i power play - Et hold scorer et point med en numerisk fordel
 • Mål i box play - Et hold scorer et point med en numerisk ulempe

Live betting basketball

 • Kamp betting - Hvilket hold vinder kampen?
 • Hvor mange point bliver der scoret i en kamp (over/under)?
 • Vindermargin - Hvor mange points adskiller holdene efter kampen?

Live betting tennis

 • Pointvinder - Hvem vinder det næste point?
 • Totale kampe i et sæt - Hvor mange kampe vil der være i et igangværende sæt?
 • Kampens vinder - Hvem vinder den næste kamp?

Brug af live streaming og statistikker

Det er i din interesse at få det meste ud af bettingfirmaers in-play og live stream-funktioner, når du går i gang med live betting. Hvis du har muligheden for at se en kamp live, kan du kombinere din viden om sporten for at skabe en endnu bedre forståelse for, hvordan kampen vil udvikle sig. Hvis du tror, at et hold har bedre chancer end de tilbudte odds, kan det være den perfekte lejlighed til at demonstrere din ekspertise og spille live. Hvis du ser, at kampen har potentiale til at blive fysisk voldsom, kan du måske spille på, at der vil komme et eller flere røde kort i kampen. Den optimale metode for live betting er at se kampen live, men hvis du ikke har mulighed for dette, anbefaler vi, at du bruger bettingfirmaets “in-play”-service. Bettingfirmaerne opdaterer hele tiden deres statistikker for størstedelen af kampene. Dette kan inkludere, hvor mange angreb et hold har haft, hvor mange hjørnespark der har været, samt hvor mange afslutninger hvert hold har haft. Med denne type information burde du kunne få et godt billede af, hvordan kampen går.

Den optimale metode for live betting er at se kampen live, men hvis du ikke har mulighed for dette, anbefaler vi, at du bruger bettingfirmaets “in-play”-service

Live betting - enkeltbetting eller kombinationssæt?

Når du kun spiller et enkelt sted live, betyder det, at de givne odds vil fordobles, for hver gang du spiller, og den samlede sum for, hvad du potentielt kan vinde. Det kan være svært at følge mere end en kamp inden for sportsgrene, hvor spillet hurtigt kan skifte. Det er derfor til din fordel at koncentrere dig om et enkelt spil. Hvis du ønsker at øge dine odds eller bare have flere kampe at spille på, kan du også vælge et kombinationssæt. Når du kombinerer et par live spil med hinanden, vil dine odds blive fordoblet for hver kamp, og den totale sum vil være din gevinst. Du kan endda kombinere et eller flere live-spil med kampe, der endnu ikke er gået i gang.

Cash out - hvornår skal du lukke et spil?

Nogle bettingfirmaer tilbyder muligheden for at lukke dit spil, mens kampen stadig er i gang. Dette betyder, at du kan redde dit spil, før end kampen er slut. Denne funktion bruges primært, så kunden oplever en vis grad af usikkerhed omkring sit spil og derfor beslutter sig for at reducere deres potentielle tab og sikre en del af deres satsning. Bettingfirmaerne justerer beløbet, en kunde vil modtage i forhold til kampens udfald. Dette beløb kan være både højere og lavere end det oprindelige beløb.

Luk dit spil automatisk

Nogle bettingfirmaer har også en funktion, som gør det muligt at lukke et spil automatisk For at gøre dette skal du oprette dit live-spil og angive et beløb, du vil acceptere som en sejr. Hvis dit spil når dette beløb på et tidspunkt i kampen, lukkes det automatisk.

Fordele ved live betting

 • Live betting er godt for dem, som ønsker at øge spændingen i kampen. Det at spille på, hvilket hold der får det næste hjørnespark eller frispark, kan gøre en ellers kedelig kamp mere spændende.
 • Med live betting har du mulighed for at danne dig et billede af kampen, som er anderledes, end det, du får, når du spiller på en kamp, før den begynder. Et hurtigt rødt kort kan eksempelvis ændre kampen, hvilket øger chancen for at vinde.
 • Når du spiller live på en kamp kan du få mest muligt ud af bettingfirmaernes forskellige tilbud, inden kampen går i gang. Spil på, hvem der vinder det næste point i en tenniskamp, eller hvem der scorer det næste mål i en ishockeykamp.
 • Det at spille live på kampe giver dig mulighed for at vinde penge på nemmere vis, end hvis du spiller på en kamp, der allerede er begyndt.

Ulemper ved live betting

 • En risiko ved live betting er, at kunderne vil vinde deres penge tilbage efter et tabt spil, og at de derfor vil handle mere impulsivt. Vi anbefaler, at du altid spiller velovervejet, og at du analyserer spillet, inden du spiller for at undgå tab.
 • Nogle af betting-tilbuddene handler i høj grad om held og er således svære at forudse, for eksempel hvilket hold der vil få det næste indkast eller frispark.
 • Det er nødvendigt at gøre sig overvejelser, før du spiller live, men samtidig kan alt ske under en kamp. Vi har støttet hold på grund af resultater og ranglister, men alt kan ske i sport.
 • Det er almindeligt for mange kunder at lukke et spil, før kampen er slut, og det er noget, som bettingfirmaerne profiterer på i højere grad end kunderne. Frygten for at dit hold lader et mål gå ind sent i kampen eller usikkerheden om, hvorvidt dit hold kan vende kampen, kan betyde, at du er mindre villig til at holde fast i dit oprindelige spil og derfor accepterer et beløb, der er mindre end det oprindelige.

De bedste bettingsider for live betting ifølge Oddsbonusser.com

Bet365

Bet365 tilbyder deres kunder et stort udvalg inden for live betting, og du kan spille live hver uge på op til 250 forskellige kampe. Hvis du er kunde hos Bet365, kan du spille live på kampe fra nogle af de bedste ligaer og turneringer i hele verden samt kampe i lavere divisioner. Deres live streaming er meget veludviklet i forhold til andre bettingfirmaer, og Bet365 viser mere end 100.000 kampe hvert år. Så længe du har penge på din konto, kan du se fodboldkampe fra La Liga, tenniskampe fra Roland Garros eller kampe fra mindre sportsgrene som badminton eller volleyball på din computer eller telefon. Deres målservice og statistikker er af høj kvalitet, hvilket er et stort plus.

Unibet

En konkurrent til Bet365, når det handler om live betting, er det svenske firma Unibet. Firmaet tilbyder kunder mulighed for at streame tusindvis af kampe hvert år, men de kan dog ikke konkurrere med Bet365 i forhold til udvalget, selvom Unibet har et bredere udvalg end mange andre bettingfirmaer. En anden grund til, at folk vælger Unibet, er hjemmesidens enkle design, som gør det nemt for kunder at finde ud af, hvad de vil spille på. Unibet var blandt de første til at introducere cash out-funktionen, som hurtigt blev populær blandt kunder.

NordicBet

NordicBet har ingen rivaler, når det handler om svenske kampe og muligheden for at spille på fodboldkampe helt ned til fjerde division i Sverige. NordicBet giver ofte bedre odds i sammenligning med andre firmaer og har en god mobil-app med en smart søgefunktion. En anden grund til, at bettingfirmaet er så populært, er de hurtige udbetalinger. En ulempe ved NordicBet er dog, at firmaet ofte udsteder asiatiske handicaps.

Mobilebet

Mobilebet er et af de bedste bettingselskaber, når det handler om live betting fra din mobil. De tilbyder også et stort udvalg af kampe og spilleformer, som de kommenterer på overskuelig vis. En ulempe ved Mobilebet er dog, at de ofte mangler live streaming af kampe, samt at deres grænse ikke er så høj som hos andre bettingfirmaer.

Sportmarket

Sportmarket samler de bedste odds fra det asiatiske marked og er meget stærke med brug af det asiatiske handikap. En anden grund til, at mange vælger at oprette en konto her, er at de ikke har nogen begrænsninger. De tilbyder dog ikke et særligt stort udvalg kampe eller live streaming af disse.