Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Hvad er minimum odds?

Vi forklarer hvordan minimum odds fungerer

Hvad er minimum odds?

Et minimum odds er det mindste odds som et spillefirma tillader dig at spille for, ved omsætning af en betting bonus. Som regel ligger spillefirmaernes minimum odds et sted mellem 1.50 og 2.0. Hvis du alligevel ønsker at spille på odds som ikke overstiger minimumgrænsen, er det også muligt, men i så fald vil væddemålet ikke blive talt med i omsætningskravet af din bonus.

Alle odds bonusser kommer med et omsætningskrav og et minimum odds som skal opfyldes, før bonuspenge kan veksles til rigtige kontanter. Det foregår typisk på følgende måde:

  1. Du registrerer en konto hos et spillefirma
  2. For at møde omsætningskravet spiller du udelukkende spil som opfylder minimum odds-kravet
  3. Bonussen omsættes, og de penge som du har på din bonus konto veksles til rigtige kontanter.

Det er vigtigt at forstå hvordan omsætningskrav fungerer, men for at omsætte din bonus er det også vigtigt at du ved hvordan minimum odds hænger sammen.

Hvorfor findes minimum odds?

Minimum odds er et reglement som er fastsat af spillefirmaerne, for at forhindre at spilleren simpelthen gennemspiller sin bonus på sikre kampe til lave odds. En sikker kamp er for eksempel en kamp hvor spilleren ikke vinder nogen stor gevinst på sit odds, men får mulighed for at omsætte sin bonus ved meget lav risiko.

Hvad er et normalt minimum odds?

Et minimum odds kan varierer rigtig meget mellem de forskellige spillefirmaer. Typisk ligger det dog mellem odds 1.50 og 2.0, men kan i visse tilfælde være både højere og lavere. Husk derfor at bemærke hvilket minimum odds et spillefirma har fastsat, inden du accepterer en odds bonus.