Bedste Betting Sider » Tennis » Odds & Bonus » dec. 2018
 • Hjem
 • Bedste Tennis Betting Sider

De Bedste Tennis Betting Sider i Danmark

Hvilke betting sider giver bedste forudsætninger for at spille på Tennis? Vi sammenligner højeste odds, største udvalg af odds og kampe samt live betting og live streaming af tenniskampe.

Bedste tennis betting sider

Tennis er i de senere år blevet en af de mest populære sportsgrene at oddse på her i Danmark. En tenniskamp kan være spændende, nervepirrende og actionfyldt, og så er der samtidig mulighed for at vinde gode penge ved at oddse på tenniskampe.

Derfor har vi gennemgået alle de forskellige betting sider, og giver dig her 3 bud på de bedste betting sider i Danmark som tilbyder odds og live betting på tennis. Vi har rangeret de forskellige betting sider baseret på forskellige kriterier såsom udvalget af odds, hvem tilbyder de bedste odds, hvem tilbyder live streaming osv. Med disse kriterier i mente giver vi dig her 3 betting sider som holder den højeste standard når det gælder tennis. God fornøjelse.

Bet365

Som et af verdens førende betting firmaer er Bet365 selvfølgelig også helt i top når det kommer til tennis odds. Her finder du det største udvalg af tenniskampe fra hele verden. Der er kampe fra Storbritannien, Kina, Australien og alt ind imellem. Desuden tilbyder de i øjeblikket også deres kunder adgang til en streaming tjeneste, hvor du kan følge mange af deres tenniskampe live.

Besøg Bet365 nu

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud. Regler og vilkår gælder.


Jetbull

50% op til 750 kr

Jetbull er en af de nyere betting sider på det danske marked, men deres udvalg af tenniskampe er allerede af rigtig høj kvalitet. Du finder måske ikke de helt små kampe fra en eller anden kinesisk damedouble, men hvis du mest er hobbyspiller, er det nok heller ikke det du er ude efter. Til gengæld finder du alle de vigtige kampe og mere til, med rigtig fine odds. Desuden benytter Jetbull en rigtig brugervenlig platform, som gør det nemt selv for nybegyndere at begå sig her på siden.


Betsafe

100% op til 500 kr.

For nogle nybegyndere kan det nok være lidt svært at navigere rundt på Betsafe. Deres hjemmeside og betting platform er ikke så brugervenlig som eksempelvis Bet365 og Jetbull. Til gengæld er der andre fordele ved Betsafe. Her får du odds som er bedre end hos konkurrenterne. Hvis du oddser ofte, kan det derfor godt betale sig at benytte Betsafe på den lange bane. Derfor er Betsafe vores bedste anbefaling til de lidt mere seriøse oddsere.


Bedste tennis betting sider

18+, https://ludomani.dk/, Regler og vilkår

 1.  

  Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud. Regler og vilkår gælder.

 2. 100% op til 500 kr.

 3. 100% op til 1000 kr.

 4. 100% op til 1000 kr.

 5. Risikofrit spil op til 500 kr.

 6. 100% op til 1000 kr.

 7. Op til 1000 kr. Free Bet

  Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Yderligere vilkår gælder.

Bedste Tennis Odds

I dette afsnit har vi vurderet de betting sider som udbyder de bedste odds på tenniskampe. Med de bedste odds menes de højeste odds. Hvis man har som prioritet at vinde penge på sports betting, er det alt andet lige vigtigt at man finder den bookmaker som har de højeste odds. Det vil kunne forøge dine gevinster dramatisk over en længere periode.

Betsafe

100% op til 500 kr.

Hvis du udelukkende er på udkig efter de bedste odds, så er Betsafe altså nr. 1 på det danske marked. Selvfølgelig er forskellen ikke så stor konkurrenterne imellem, men selv en lille forskel kan blive til penge henover mange kampe. Generelt set tilbyder Betsafe bedre odds jo større kamp eller turnering det drejer sig om. Når der eksempelvis er Grand Slam på programmet, så kan man altså godt se at deres odds skiller sig ud fra konkurrenter som Bet365.

 • Bedre odds ved store kampe og turneringer.

Jetbull

50% op til 750 kr

Jetbull er en ny betting side i Danmark, men har allerede etableret sig som en stabil udbyder af tennis odds. Hvis man sammenligner dem direkte med Betsafe, er der ofte hård konkurrence om hvem der udbyder de højeste odds. I mange tilfælde løber Betsafe nok med førstepladsen, men Jetbull er en stærk udfordrer når det gælder de mindre kampe, hvor Betsafe ofte tilbyder bedre odds ved store kampe og turneringer.

 • Bedre odds ved mindre kampe og turneringer.

Største udvalg af tennis odds

I dette afsnit kigger vi nærmere på de betting sider som har det største udvalg af tenniskampe og forskellige tennis odds. Det er ikke alle betting sider som har lige meget fokus på tennis. Mange bookmakere vælger de mere gængse sportsgrene såsom fodbold og ishockey.

Bet365

Som tidligere nævnt er Bet365 altid et skridt foran konkurrenterne når det kommer til deres kæmpe udvalg af kampe. Der findes ikke nogle betting firmaer med større udvalg af tenniskampe- og turneringer end Bet365. Derudover kan du selvfølgelig også lave alle mulige former for kombinationsspil på mange forskellige tenniskampe for at forbedre dine indtjeningsmuligheder.

 • Hvis en kamp ikke findes hos Bet365, så findes den formentlig slet ikke.
Besøg Bet365 nu

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud. Regler og vilkår gælder.


Unibet

100% op til 1000 kr.

En anden stærk spiller når det kommer til tennis er Unibet. De kan godt sammenlignes med Bet365 et langt stykke hen ad vejen, fordi de er de 2 største betting firmaer i Danmark. Unibets udvalg er også helt i top. Desuden tilbyder de også kombinationsspil, handicap og alt hvad der hører sig til. I sidste ende er der ikke stor forskel på Bet365 og Unibets udbud, og skal man vælge og vrage, så kommer det mest af alt an på hvilken platform man bedst kan lide.


Live odds på tennis

At live oddse på en tenniskamp medvirker ofte til at kampen bliver en del mere spændende og nervepirrende. Det giver dig mulighed for at placere et væddemål på ethvert tidspunkt under kampen, såvel som at trække dig fra et væddemål ved hjælp af cash out funktionen. Det er virkelig en fed oplevelse, og det er helt klart noget der skal proeves. Når det gælder live odds på tennis er det følgende danske betting sider helt i top.

NordicBet

Risikofrit spil op til 500 kr.

Når det kommer til live odds, så står NordicBet helt klart som en af de stærkeste på det danske marked. Deres live odds platform har netop gennemgået en fornyelse, og er blevet hurtigere og bedre end nogensinde før. Det er en utrolig vigtig detalje når man spiller live. Derudover tilbyder de ligeledes et stærkt udvalg af live odds og forskellige kombinationsmuligheder, som gør det både sjovt og profitabelt at oddse hos NordicBet.


Betfair

100% op til 1000 kr.

Betfair har også en rigtig fin live odds platform. En af de funktioner som gør det rigtig interessant at live odds hos Betfair er deres spillebørs. Dette er i bund og grund en platform hvor du kan bette mod andre spillere i stedet for at bette mod huset (Betfair). Dette betyder derfor også at du ofte kan få bedre odds på dine live spil, fordi Betfair ikke har nogle penge i klemme når du oddser mod andre spillere.


Live Streaming af Tennis

Tennis er en af de sportsgrene som virkelig skal opleves live. En tenniskamp er en intens duel mellem to personer, som ofte får en til at sidde helt yderst ude på stolen. Derfor er det selvfølgelig også en fordel, hvis du vælger en bookmaker som giver dig gode forudsætninger for at streame live tennis. Når det kommer til live streaming af tennis er der (desværre) kun en enkelt bookmaker som er helt i top:

Unibet

100% op til 1000 kr.

Unibet er ligeledes helt i top når det kommer til live streaming af tenniskampe. Her kan du også streame masser af tenniskampe hver eneste dag fra hele verden. Desuden er Unibets streaming tjeneste og betting platform rigtig godt integreret, hvilket gør det nemt for dig at placere et live bet mens du ser kampen. Det er utrolig vigtigt at kunne placere sit væddemål på det rigtige tidspunkt, specielt i tennis, hvor tingene bare udvikler sig vanvittig hurtigt nogle gange.

 • Unibets streaming tjeneste er fuldt integreret med deres betting platform.

Tilbud og kampagner på tennis

Stort set alle de betting sider vi har nævnt her i artiklen tilbyder en form for bonus til nye kunder. Derudover opretter hver enkelt betting side ofte nye kampagner som du kan få gavn af. Særligt når der er store turneringer som Grand Slam og Wimbledon på programmet er der masser af kampagner du kan benytte dig af.

Vi opfordrer dig derfor til at holde øje med vores hjemmeside, så vi kan opdatere dig når der kommer nye kampagner.

Tilbud og kampagner på tennis

Spil gratis på tennis for 50 kr. hver dag hos Bwin

Risikofrie væddemål Tennis 1 januar 2018 - 31 december 2018

Du hørte rigtigt. Nu kan du få 50 kroner gratis hver eneste dag du spiller på live tennis hos Bwin med deres nye 555 Live-kampagne! Læs mere

18+, https://ludomani.dk/, Regler og vilkår

 1.  

  Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud. Regler og vilkår gælder.

 2. 100% op til 500 kr.

 3. Risikofrit spil op til 500 kr.

 4. 100% op til 1000 kr.

 5. 50% op til 750 kr

 6. 100% op til 1000 kr.

Bedste Tennis Betting Sider FAQ

Koster live streaming penge hos danske betting sider?

Som regel er live streaming en service der ydes gratis til bookmakernes kunder. Det kræver blot at du opretter en konto og indbetaler et mindre beløb. Derfor er det på alle måder billigere end en dyr TV-pakke, hvis du ønsker at bruge det som sådan.

Hvilken bookmaker er den bedste i alle 4 kategorier: odds, udvalg, live betting og live streaming?

Alle betting sider har deres styrker og svagheder, og derfor er det svært at svare på hvilken bookmaker der er bedst på alle områder. Det er på mange måder et personligt valg, som afhænger af hvad man prioriterer. Dog er Unibet altid en god all-round bookmaker, som er med på beatet i de fleste kategorier.

Hvilken bookmaker er den bedste i alle 4 kategorier: odds, udvalg, live betting og live streaming?

Alle betting sider har deres styrker og svagheder, og derfor er det svært at svare på hvilken bookmaker der er bedst på alle områder. Det er på mange måder et personligt valg, som afhænger af hvad man prioriterer. Dog er Unibet altid en god all-round bookmaker, som er med på beatet i de fleste kategorier.