• Hjem
 • Bedste Tennis Betting Sider

Betting sider for tennis

Bedste tennis bookmakere i Danmark

Bedste tennis betting sider

Tennis er i de senere år blevet en af de mest populære sportsgrene at oddse på her i Danmark. En tenniskamp kan være spændende, nervepirrende og actionfyldt, og så er der samtidig mulighed for at vinde gode penge ved at oddse på tenniskampe.

Derfor har vi gennemgået alle de forskellige betting sider, og giver dig her 3 bud på de bedste betting sider i Danmark som tilbyder odds og live betting på tennis. Vi har rangeret de forskellige betting sider baseret på forskellige kriterier såsom udvalget af odds, hvem tilbyder de bedste odds, hvem tilbyder live streaming osv. Med disse kriterier i mente giver vi dig her 3 betting sider som holder den højeste standard når det gælder tennis. God fornøjelse.

Bet365

Som et af verdens førende betting firmaer er Bet365 selvfølgelig også helt i top når det kommer til tennis odds. Her finder du det største udvalg af tenniskampe fra hele verden. Der er kampe fra Storbritannien, Kina, Australien og alt ind imellem. Desuden tilbyder de i øjeblikket også deres kunder adgang til en streaming tjeneste, hvor du kan følge mange af deres tenniskampe live.

Jetbull

Jetbull er en af de nyere betting sider på det danske marked, men deres udvalg af tenniskampe er allerede af rigtig høj kvalitet. Du finder måske ikke de helt små kampe fra en eller anden kinesisk damedouble, men hvis du mest er hobbyspiller, er det nok heller ikke det du er ude efter. Til gengæld finder du alle de vigtige kampe og mere til, med rigtig fine odds. Desuden benytter Jetbull en rigtig brugervenlig platform, som gør det nemt selv for nybegyndere at begå sig her på siden.

Betsafe

For nogle nybegyndere kan det nok være lidt svært at navigere rundt på Betsafe. Deres hjemmeside og betting platform er ikke så brugervenlig som eksempelvis Bet365 og Jetbull. Til gengæld er der andre fordele ved Betsafe. Her får du odds som er bedre end hos konkurrenterne. Hvis du oddser ofte, kan det derfor godt betale sig at benytte Betsafe på den lange bane. Derfor er Betsafe vores bedste anbefaling til de lidt mere seriøse oddsere.

Bedste tennis betting sider

 1. Op til 750 DKK i Væddemålskreditter

 2. 100% op til 1000 DKK

 3. 100% op til 2000 DKK

 4. 100% op til 1500 DKK

 5. Risikofrit spil op til 500 DKK

 6. 100% op til 1000 DKK

 7. 100% op til 500 DKK

Bedste Tennis Odds

Betsafe

Hvis du udelukkende er på udkig efter de bedste odds, så er Betsafe altså nr. 1 på det danske marked. Selvfølgelig er forskellen ikke så stor konkurrenterne imellem, men selv en lille forskel kan blive til penge henover mange kampe. Generelt set tilbyder Betsafe bedre odds jo større kamp eller turnering det drejer sig om. Når der eksempelvis er Grand Slam på programmet, så kan man altså godt se at deres odds skiller sig ud fra konkurrenter som Bet365.

 • Bedre odds ved store kampe og turneringer.

Jetbull

Jetbull er en ny betting side i Danmark, men har allerede etableret sig som en stabil udbyder af tennis odds. Hvis man sammenligner dem direkte med Betsafe, er der ofte hård konkurrence om hvem der udbyder de højeste odds. I mange tilfælde løber Betsafe nok med førstepladsen, men Jetbull er en stærk udfordrer når det gælder de mindre kampe, hvor Betsafe ofte tilbyder bedre odds ved store kampe og turneringer.

 • Bedre odds ved mindre kampe og turneringer.

Største udvalg af tennis odds

Bet365

Som tidligere nævnt er Bet365 bare et skridt foran konkurrenterne når det kommer til deres kæmpe udvalg af kampe. Der findes ikke nogle betting firmaer med større udvalg af tenniskampe- og turneringer end Bet365. Derudover kan du selvfølgelig også lave alle mulige former for kombinationsspil på mange forskellige tenniskampe for at forbedre dine indtjeningsmuligheder.

 • Hvis en kamp ikke findes hos Bet365, så findes den formentlig slet ikke.

Unibet

En anden stærk spiller når det kommer til tennis er Unibet. De kan godt sammenlignes med Bet365 et langt stykke hen ad vejen, fordi de er de 2 største betting firmaer i Danmark. Unibets udvalg er også helt i top. Desuden tilbyder de også kombinationsspil, handicap og alt hvad der hører sig til. I sidste ende er der ikke stor forskel på Bet365 og Unibets udbud, og skal man vælge og vrage, så kommer det mest af alt an på hvilken platform man bedst kan lide.

Live odds på tennis

NordicBet

Når det kommer til live odds, så står NordicBet helt klart som en af de stærkeste på det danske marked. Deres live odds platform har netop gennemgået en fornyelse, og er blevet hurtigere og bedre end nogensinde før. Det er en utrolig vigtig detalje når man spiller live. Derudover tilbyder de ligeledes et stærkt udvalg af live odds og forskellige kombinationsmuligheder, som gør det både sjovt og profitabelt at oddse hos NordicBet.

Betfair

Betfair har også en rigtig fin live odds platform. En af de funktioner som gør det rigtig interessant at live odds hos Betfair er deres spillebørs. Dette er i bund og grund en platform hvor du kan bette mod andre spillere i stedet for at bette mod huset (Betfair). Dette betyder derfor også at du ofte kan få bedre odds på dine live spil, fordi Betfair ikke har nogle penge i klemme når du oddser mod andre spillere.

Live streaming af tennis

Unibet

Unibet er ligeledes helt i top når det kommer til live streaming af tenniskampe. Her kan du også streame masser af tenniskampe hver eneste dag fra hele verden. Desuden er Unibets streaming tjeneste og betting platform rigtig godt integreret, hvilket gør det nemt for dig at placere et live bet mens du ser kampen. Det er utrolig vigtigt at kunne placere sit væddemål på det rigtige tidspunkt, specielt i tennis, hvor tingene bare udvikler sig vanvittig hurtigt nogle gange.

 • Unibets streaming tjeneste er fuldt integreret med deres betting platform.

Tilbud og kampagner på tennis

Stort set alle de betting sider vi har nævnt her i artiklen tilbyder en form for bonus til nye kunder. Derudover opretter hver enkelt betting side ofte nye kampagner som du kan få gavn af. Særligt når der er store turneringer som Grand Slam og Wimbledon på programmet er der masser af kampagner du kan benytte dig af.

Vi opfordrer dig derfor til at holde øje med vores hjemmeside, så vi kan opdatere dig når der kommer nye kampagner.