Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Forsikring

Find seneste forsikring for odds

Nu kan du få pengene retur hvis dine kombi-bets ikke går hjem

Forsikring Ishockey 20 december 2017

Nu er det slut med at tabe penge på kombi-spil fordi et enkelt væddemål ikke går hjem. 888Sport giver dig nemlig pengene retur hvis du taber et enkelt spil i dit kombi-bet. ... Læs mere

Lige nu er dit første spil hos Unibet risikofrit

Forsikring Sportsbook 13 december 2017

Netop nu kan du spille risikofrit ved hjælp af Unibets mobile app. Tilbuddet gælder ikke bare nye kunder, men alle som endnu ikke har downloadet Unibets app. Læs mere

Bwin giver dig gratis forsikring på dine kombi-spil i alle de store Amerikanske ligaer

Forsikring NFL 18 oktober 2017 - 31 december 2017

Hvis du er glad for at oddse på de største Amerikanske ligaer, eller hvis du altid har leget med tanken om at oddse på NFL, NHL eller NBA, så kan du lige nu forbedre dine chancer ... Læs mere

Bwin tilbyder op til 100 kroner i bonus hvis du taber dit første spil

Forsikring Sportsbook 1 januar 2017 - 30 december 2017

Bwin giver dig op til 100 kr. retur som bonus hvis du taber dit første væddemål. Du kan med andre ord spille gratis, og ganske risikofrit. Hvad venter du på? Læs mere

​Forsikring

Forsikringer er en af de mest populære former for kampagner hos bookmakerne og er meget almindelige. Det er forskelligt, hvordan en forsikring er sat sammen, men det handler i store træk om, at spilleren skal mindske risikoen for tab gennem forskellige garantier fra bookmakerens side. En forsikring dækker normalt ikke alle tab, nærmere spil, som tabes på grund af specifikke hændelser, som er forudbestemte. Det kan være “pengene tilbage ved 0-0”, eller en fuld tid-forsikring, hvor spilleren får indsatsen tilbage, hvis spillet tabes på grund af et mål i overtiden.

For det meste gælder de fleste forsikringer kun spil, som laves pre-match, på spil som normale 1x2, et korrekt resultat, halv tid/fuld tid, over/under spil eller spil på målscorere. Altså ikke på mange af de former for spil, som tilbydes, og normalt ikke på livespil. Vær opmærksom på at tjekke vilkårene hos din bookmaker.

Tilbagebetalingen ved forsikringer består næsten altid af et freebet eller bonuspenge med gennemspilskrav. Derudover er der en maksimal indsats på næsten alle former for forsikringer.

Former for forsikring

  • Slutfløjtsforsikring Nogle bookmakere tilbyder slutfløjtsforsikring ved fodboldkampe. Det indebærer normalt, at spilleren får sine penge tilbage, hvis denne kamp går hjem, når de 90 minutter er spillet, og resultatet ændrer sig i overtiden. Det gælder selvfølgelig ikke i det modsatte tilfælde (hvor spillet afgøres til din fordel i overtiden).

  • Pengene tilbage ved 0-0 Dette er en af de mest almindelige forsikringer. Spilleren forsikres her mod kampe, der ender 0-0. Mange bookmakere tilbyder den form for forsikring ved længere begivenheder, for eksempel en hel superligasæson. Det kan være en effektiv forsikring at have in mente. Scorer et hold meget få mål, kan det betale sig at spille på deres modstander. Hvis de ikke scorer, og kampen slutter 0-0, får man pengene tilbage.

  • Accaforsikring En såkaldt accaforsikring gælder for kombinationsspil, også kaldet accumulator bet eller kombi. Det er et spil med kombinerede begivenheder, eksempelvis en trippel på fodboldkampe. Dog gælder en accaforsikring ofte kun for kombinationer af mindst fem kampe. I de allerfleste tilfælde er spilleren forsikret mod, at en kamp i kombinationsspillet ikke går hjem, men i enkelte tilfælde kan det gælde flere kampe.

  • Første målscorer-forsikring Nogle gange spiller man på første målscorer, og så scorer en anden alligevel det første mål. Med denne type forsikring behøver spillet dog ikke være slut af den grund. Visse bookmakere tilbyder pengene tilbage, hvis den pågældende spiller scorer mål senere i kampen.