Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Begynder

Livestreaming

Livestreaming er en webbaseret TV-service, der lader dig se kampe live på din computer, mobil eller tablet, ganske gratis. At følge en kamp live mens du spiller på den, er den perfekte måde at øge din bettingerfaring, og det giver dig en fordel i forhold til bettingfirmaerne.

Live Streaming

Livestreaming

Følg en kamp med livestreaming og vis, hvordan din viden om sporten kan hjælpe dig med at forudsige, hvilket hold der scorer eller skaber den næste chance. Udover at livestreaming øger dine chancer for at vinde, er det også en mulighed for at se en hel kamp live uden ekstra omkostninger. Men hvilke bettingfirmaer tilbyder livestreaming? Hvilke bettingfirmaer har den bedste livestreaming-service i øjeblikket? Og hvad skal du gøre for at få adgang til bettingfirmaernes livestreaming?

De fleste bettingfirmaer i dag kræver, at kunden skal have penge på hans/hendes konto eller et aktivt bet for at streame en kamp live på deres hjemmeside. Men det er nu muligt at livestreame eksempelvis fodbold- eller ishockeykampe fra nogle af de bedste ligaer i verden – sågar nogle kampe, som du ikke ville kunne se på andre kanaler eller services, selv hvis du betalte for det.

Hvordan livestreamer du en kamp?

I dag tilbyder bettingfirmaerne dig muligheden for at se kampe og turneringer fra et udvalg af tusinder live events på deres websider. Du kan bl.a. livestreame fodbold fra en række af Europas bedste ligaer eller følge en livestreaming af en ishockeykamp i NHL eller CHL. Denne service er en god måde for firmaer at tiltrække nye kunder på samt holde på deres gamle medlemmer, men faktum er, at selvom bettingfirmaerne gør det for at tjene penge, kan du stadig vinde, når det kommer til livestreaming. Ofte skal du kun have plus på din konto for at få adgang til livestreamingtjenesten og får til gengæld tusindvis af kampe, du kan livestreame. Hovedparten af bettingfirmaerne producerer en ugentlig guide, som hjælper dig med at holde styr på, hvilke kampe du kan streame, og hvornår de er live. Hvilke sportsgrene og kampe der bliver tilbudt, afhænger af, hvilket bettingfirma du bruger, og vi anbefaler, at du, før du registrerer dig hos et eller flere bettingfirmaer, skal kende til, hvilke turneringer/kampe det enkelte firma tilbyder. Find den sportsgren eller liga, du er interesseret i, og opret en konto efter det.

Bettingfirmaer vælger, hvilke kampe der kan livestreames, på forskellige måder. Med NordicBet skal du eksempelvis kigge efter et lille symbol, mens Bet365 har et lille Play-symbol. Med Unibet skal du klikke på Unibet TV for at se, hvilke kampe du kan livestreame.

Hvilke bettingfirmaer tilbyder en livestreamingtjeneste?

Som nævnt ovenfor tilbyder størstedelen af bettingfirmaerne en form for livestreaming. Udvalget af tilbudte events afhænger af, hvilket bettingfirma du vælger. For at du kan finde den liga eller sportsgren, du er interesseret i, har vi lavet en liste af bettingfirmaer nedenfor, som vi mener, tilbyder det bedste udvalg af livestreams.

Bet365 er et af de førende firmaer, når det kommer til livestreaming. Bet365 tilbyder sine kunder muligheden for at kunne se tusindvis af kampe fra de store sportsligaer rundt om i verden, men også muligheden for at se nogle mindre sportsgrene. Mest af alt viser Bet365 vejen med deres livestreamtjeneste for fodbold med livestreaming af kampe fra FA cup, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1.

Unibet tilbyder også et enormt udvalg af livestreaming og er uden tvivl en af de største spillere på dette område. Hvis du er kunde hos Unibet, vil du kunne følge de bedste tennisspillere i verden, når de spiller ATP-turneringerne, du vil kunne se ishockeykampe i NHL, kampe i UFC/MMA eller et antal kampe i fodboldligaerne, såsom MLS, La Liga, Eredivisie eller Bundesligaen.

NodicBet fokuserer hovedsageligt på de nordiske kunder, så hvis du leder efter livestreams af en ishockeykamp, er NordicBet et fremragende valg. Firmaet sponserer nogle af Sveriges topligaer, SHL- og CHL-turneringen, hvilket giver retten til at streame alle deres kampe. De tilbyder også livestreams fra en række af Europas top-fodboldligaer, såsom Bundesliga, La Liga, Ligue 1 og også kampe fra bl.a. Tyrkiet, Danmark og ligaer i Sydamerika. Andre sportsgrene, du kan livestreame med NordicBet, inkluderer håndbold, basketball og volleyball.

  • Betsson

Betsson tilbyder sine kunder muligheden for at livestreame kampe fra deres website. Betsson streamer kampe fra nogle af de mest prestigefyldte fodboldligaer i verden, såvel som NBA-kampe og tenniskampe fra ATP-turneringerne.

På Bwin kan du livestreame op til 2000 sportsevents hver måned. Som Bwin-kunde kan du følge mindre sportsgrene, såsom squash eller futsal, såvel som et udvalg af kampe fra populære sportsgrene.

  • Leo Vegas

Så sent som i maj 2017 tilbød Leo Vegas livestreamingtjenester til sine kunder, og er du registreret kunde, kan du streame op til 15 forskellige fodboldevents. Du kan følge Champions League og Europa League-kvalifikationer, internationale venskabskampe og afrikanske Cup of Nations blandt andre. Du kan også livestreame tennis, basketball, håndbold, volleyball og ishockey.

Når det kommer til livestreaming viser Betsafe både de større og mindre kampe inden for fodbold, ishockey, tennis og basketball. Besøg deres ugentlig plan for at se, hvilke kampe de viser nu fra bl.a. Ligue 1 eller NBA.

Hvad har jeg brug for til at livestreame?

For at streame en kamp skal du være logget ind på bettingsitets hjemmeside fra en computer, mobil eller tablet, der er forbundet med internettet. Du skal have Adobe Flash Player og i nogle tilfælde Java Script installeret. Når du livestreamer en kamp eller turnering, anbefaler vi, at du har adgang til en 3G eller Wifi-forbindelse, hvilket vil reducere risikoen for dårlig billedkvalitet og dårlig modtagelse. Hakker eller stopper din streaming midt i et event, kan du prøve at genstarte din streaming eller genindlæse hjemmesiden. Fortsætter problemet, kan du tjekke din internetforbindelse og tjekke, om den virker, som den skal. Din forbindelse bør være højere end 1MB for at undgå komplikationer, når du livestreamer. Hvis du har en aktiv firewall eller anden form for sikkerhedsprogram kørende samtidigt, kan det reducere kvaliteten af streamingen, så hvis du oplever problemer med en livestream, skal du altid prøve at deaktivere disse programmer.

Er en livestreaming live?

Hvis du livestreamer et event, skal du huske, at kampen/turneringen har en forsinkelse på omkring 5-10 sekunder. Det event, du ser, er live, men kommer med en minimal forsinkelse på 5-10 sekunder. Jo bedre din internetforbindelse er, desto mindre forsinkelse vil din streaming have. Derfor er det vigtigt, at du holder dig livestreamforsinkelsen for øje, når du live better på en kamp. Ser du f.eks. en fodboldkamp på en livestream, og du vil satse på, hvilket hold der får det næste hjørnespark, skal du være opmærksom på, at du ikke kan vide nøjagtigt, hvor på banen bolden befinder sig i dette ”gyldne” øjeblik

At livestreame en kamp - skridt for skridt

  1. Tag din computer, mobil eller tablet og sørg for, at du er på nettet – din forbindelse skal være på mindst 1 MB.
  2. Download bettingfirmaets app – hvis du bruger en tablet eller mobil, anbefaler vi, at du downloader bettingfirmaets app.
  3. Opret en konto med et af bettingfirmaerne, der tilbyder livestreaming – ikke alle firmaer tilbyder livestreaming.
  4. Foretag en indbetaling – din konto skal være i plus, eller du skal have et aktivt spil kørende for at kunne livestreame en kamp.
  5. Find ud af, hvilke kampe du kan livestreame – bettingfirmaet vil markere kampe, du kan livestreame, med et bestemt symbol
  6. Vælg en kamp – klik på den specifikke kamp, du vil livestreame.
  7. Installér Adobe Flash Player og Java Script, hvis din enhed ikke allerede har disse programmer.
  8. Færdig – nu kan du lægge fødderne op og nyde, at du kan livestreame fra bettingfirmaernes websites.