Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Øvede

​Betting baseret på statistik

Statistik er blot et af mange værktøjer, du har brug for, hvis du skal have succes med betting, og heldigvis er det nu nemt at indsamle information ved hjælp af internettet. Du vil gøre dig selv en tjeneste ved at kompilere statistikker fra forskellige sportsgrene og hold, hvis du har i sinde at slå bettingfirmaerne.

Betting Based On Statistics

Bettingfirmaer benytter altid statistik i alle former, når de sætter oddsene, ofte på baggrund af deres egne databaser der indeholder en masse forskellige statistik. Statistik er mere nyttigt inden for specikke bettingtyper. Markeder som antal mål, antal hjørnespark og antal kort er eksempler på markeder, hvor mange spillere baserer deres bets på statistik. Ligegyldigt hvor meget statistik du har adgang til, skal du forstå at bruge det på oddsmarkedet. Viden om statistik er ingen garanti for, at du vil slå bettingfirmaerne i længden, men det vil garanteret øge dine chancer for succes.

Viden om statistik er ingen garanti for, at du vil slå bettingfirmaerne i længden, men det vil garanteret øge dine chancer for succes.

Bedste Betting Sider i Danmark

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

 1. Free Bet op til 1,000 kr.

  18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark. | Regler & vilkår gælder. | Spil ansvarligt. | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

 2. op til 500 kr. i bonus
  100% indbetalingsbonus

 3. op til 1.000 kr. i bonus
  100% Indbetalingsbonus

 4. Spil for 100kr. og få 100kr. i kontanter

 5. op til 1,000 kr. i bonus
  100% Indbetalingsbonus

 6. Free Bets op til 1,000 kr.

 7. op til 1,000 kr. i væddemålskreditter

  Åbn en konto hos bet365 i dag og spil på et bredt udvalg af markeder med verdens foretrukne online spillevirksomhed for sport. Registrering påkrævet.

 8. op til 1,000 kr.
  100% indbetalingsbonus

 9. Free Bet op til 1,000 kr.

  Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Regler & Vilkår

 10. Free Bet på 500 kr.

  Reklamelink | Tilbuddet gælder kun nye spillere. Gyldigt i 60 dage | Placer et bet på min. 500 kr. og et valg til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. Gevinster fra freebet udbetales uden omsætningskrav. Regler og vilkår gælder. | Spil ansvarligt | SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK | SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Hvordan bruger man statistik inden for betting?

Både professionelle spillere og folk, der nyder det som en hobby, kan gøre brug af statistik. Amatørspillere kan bruge en basal form for statistik, såsom et holds position, form eller tidligere kampe. Bag den basale statistik ligger der imidlertid et skjult og mere avanceret statistiksæt, som du kan gøre brug af. Det kan være antal skud, skudkonvertering eller forventede mål. Måske er statistikken for et hold bedre, end hvad deres placering i ligaen antyder, og det er kun et spørgsmål om tid, før de begynder at demonstrere det ved at vinde kampe. Hvis du er meget seriøs og stoler blindt på statistik, kan det være en god ide at opbygge din egen bettingmodel. En bettingmodel, som udelukkende er baseret på statistik og opbygget med et program som eksempelvis Excel.

 • Et eksempel på statistisk betting for samlet antal mål:

Forestil dig, at du har tænkt på at placere et bet på, at der kommer flere end 2,5 mål i en kamp mellem Tottenham og Liverpool. Tottenhams statistik viser, at holdets hjemmekampe slutter med over 2,5 mål i 75% af kampene. Liverpool har et gennemsnit på over 2,5 mål i 47% af deres udekampe. Hvis du kigger på deres tidligere møder, kan du se, at 60% af de seneste 10 kampe er sluttet med 2,5 mål eller mere. Efter at du har færdiggjort din analyse, vil du snart opdage, at der er over 55% chance for, at kampen vil slutte med over 2,5 mål. Dette betyder, at bettingfirmaet skal tilbyde odds på over 1,82 for, at du skal kunne finde værdi i kampen. 55% sandsynlighed = 1,82 i odds. Hvis du finder lavere odds, skal du undgå bettet. Hvis du imidlertid finder højere odds, skal du lave bettet.

 • Et eksempel på statistisk betting for samlet antal kort:

Forestil dig en kamp mellem Real Madrid og Barcelona, hvor du bliver tilbudt et bet på over/under 5,5 kort med oddsene 1.90 for begge valg. Real Madrid har gennemsnitligt 1,8 gule kort per kamp, mens Barcelona gennemsnitligt har 2,1. Dette betyder, at holdene har et gennemsnit på 3,9 kort tilsammen. Men der er mere statistik at indsamle. Hvis du ser på deres tidligere møder, vil du se, at gennemsnittet er oppe på 5,9 gule kort per kamp, hvilket indikerer, at der vil komme over 5,5 kort i denne kamp. Det er også vigtigt at undersøge statistikken for, hvor tilbøjelig den pågældende dommer er til at uddele gule kort i kampene. I denne kamp har de en dommer, der uddeler gennemsnitligt 5,2 gule kort per kamp.

Efter at du har indsamlet den nødvendige statistik og har analyseret denne, vurderer du, at der er 50% chance for, at der kommer over 5,5 gule kort. Med denne analyse er du enig med bettingfirmaets odds på 1.9 for over eller under 5,5 kort, og du kan se, at det ikke er værd at satse på en 50% chance den ene eller anden vej. 50% = 2.00 odds. Dette betyder, at du skal finde odds over 2.00 for at kunne finde værdi i dit bet.

 • Et eksempel på statistisk betting på hjørnespark

Arsenal spiler mod Crystal Palace, og du har besluttet dig for at spille på antal hjørnespark. Bettingfirmaet tilbyder forskellige typer hjørnesparksrelaterede bets; du kan bl.a. spille på over/under, det nøjagtige antal hjørnespark, hvilket hold der får flest hjørnespark, og hvilket hold der får det næste eller sidste hjørnespark.

Arsenals hjørnesparksstatistik på hjemmebane:
Gennemsnitligt får de samlet 11,5 hjørnespark
Gennemsnitligt får de 6,9 hjørnespark rent angrebsmæssigt
Gennemsnitligt får de 5,6 hjørnespark rent forsvarsmæssigt

Crystal Palaces hjørnesparksstatistik på udebane:
Gennemsnitligt får de samlet 11,7 hjørnespark
Gennemsnitligt får de 5,3 hjørnespark rent angrebsmæssigt
Gennemsnitligt får de 6,4 hjørnespark rent forsvarsmæssigt

Foruden denne statistik kan du også kigge på statistik over hjørnespark ved tidligere møder. Statistikken indikerer, at Arsenal har en fordel, når det kommer til hjørnespark. Efter at du har kigget på al statistikken og analyseret denne i sammenligning med bettingfirmaets odds, kan du se, at bettingfirmaet overvurderer Arsenals hjørnesparkschancer. Det kan i stedet være et godt alternativ at spille på, at Crystal Palace får 3,5 hjørnespark, hvis dette ellers giver en værdi i de odds, bettingfirmaet tilbyder

Ulemper ved udelukkende at gøre brug af statistik

Anvender du statistik, før du placerer et bet, vil det give dig en god chance for succes og hjælpe med at reducere den fordel, bettingfirmaerne står med. Men placerer du udelukkende dine bet ud fra statistik, kan det være en dårlig ide. Inden for alle sportsgrene vil du finde flere faktorer, der påvirker udfaldet af et bet, og som derfor kan have indflydelse på den historiske statistik. Faktorer såsom vejret, skader eller en hård kampkalender er ikke lette at finde statistik over. Statistik er derfor blot en af mange faktorer, du skal overveje, før du placerer et bet.

En anden ting, der er svær at afgøre, hvis du udelullende benytter statistik, er, hvor langt tilbage i tiden du skal gå? Hvor vigtige er tidligere kampe mellem de to hold? Holdene kan eksempelvis have en anden manager og filosofi, hvilket giver andre omstændigheder.