Kampagner

Odds 12.0 på England til at slå Colombia!

Forhøjede odds Fodbold 3 juli 2018

Lige nu kan du få tårnhøje odds hvis du også tror at England slår Colombia!

Ottendedelsfinalerne er i fuld gang, og det er langt mere spændende end hvad vi turde håbe på. Selv om vi desværre må undvære de danske drenge videre i forløbet, så er der stadig masser af fede kampe og gode chancer for at tjene penge.

En af de kommende kampe står mellem England og Colombia. England har en klar forventning om at gå videre. Det er i sig selv ikke nok. Vi er ret sikre på, at Spanien også regnede med at slå Rusland, men det skete som bekendt ikke. Dog må vi tilstå, at England har vist rigtig gode takter ved dette VM, og særligt deres målhaj Harry Kane har været fænomenal.

Hvis England skal vinde over Colombia, så skal Harry Kane ud og præstere igen. Han har allerede bevist, at han kan score mål ved denne turnering. Harry Kane er i skrivende stund topscorer ved dette VM, og han vil formentlig gå ud og forsøge at forsvare den titel, når Colombia møder England.

Derfor vurderer vi, at England har rigtig gode muligheder for at gå ud og vinde over Colombia. Hvis du ønsker at få del i gevinsterne, så skal du deltage i denne kampagne, og spille på en engelsk sejr til odds 12.0 hos Betfair!

Du skal gøre følgende, for at deltage i denne kampagne:

  • Tryk på “England slår Colombia!” herunder.
  • Tryk derefter på “Spil Nu”.
  • Indtast promokoden ZFBJ3G
  • Placér dit spil til det forhøjede odds

Der gælder følgende vilkår for denne kampagne:

  1. Tilbuddet gælder kun nye kunder, der tilmelder sig med ovennævnte promokode.
  2. Den maksimale kvalificerende indsats er 50 kr. Du kan godt spille for mere, men kun 50,- vil tælle til det forhøjede odds.
  3. Spil placeret på Spillebørsen eller som en del af et multispil kvalificerer sig ikke til kampagnen.
  4. Du får din gevinst tilbage som en bonus.
Del post

Kommenter kampagnen