Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

VM 2018 Bonus

Vi hjælper dig med at finde de bedste bonusser, kampagner og tilbud under fodbold-VM i Rusland.

Betting Sider VM 2018

Stilling Bonus Omsætningskrav Mininum odds 
Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+
1

Spil for 1,000 kr. og få 1,000 kr.

Omsætningskrav: Ingen krav

Laveste odds: 1.80

Hent bonusGå til hjemmesiden

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Regler & Vilkår

2

100% Op Til 500 kr.

Omsætningskrav: 8x bonus sum

Laveste odds: 1.80

Hent bonusGå til hjemmesiden

Gælder kun nye spillere | Omsæt for 500 kr. til minimum odds 1.80 for at få dit freebet | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

3

op til 500 kr. i bonus
100% indbetalingsbonus

Omsætningskrav: 5x bonus sum

Laveste odds: 1.80

Hent bonusGå til hjemmesiden
4

Få et Cash Bet Op Til 1,000 kr.

Omsætningskrav: Ingen krav

Laveste odds: 2.0

Hent bonusGå til hjemmesiden
5

100% op til 1,000 kr.

Omsætningskrav: 6x bonus sum

Laveste odds: 1.40

Hent bonusGå til hjemmesiden
6

Bonus Op Til 1,000 kr.
100% Indbetalingsbonus

Omsætningskrav: 9x bonus sum

Laveste odds: 2.0

Hent bonusGå til hjemmesiden
7

Op Til 1,000 kr. I væddemålskreditter

Omsætningskrav: Ingen krav

Laveste odds: 1.20

Hent bonusGå til hjemmesiden

Åbn en konto hos bet365 i dag og spil på et bredt udvalg af markeder med verdens foretrukne online spillevirksomhed for sport.

8

500 kr. Velkomstbonus

Omsætningskrav: 6x bonus sum

Laveste odds: 1.80

Hent bonusGå til hjemmesiden
9

100% op til 800kr.

Omsætningskrav: 5x bonus sum

Laveste odds: 1.80

Hent bonusGå til hjemmesiden
10

Op Til 500 kr. i Ekstra Bets
Hvis du taber første væddemål

Omsætningskrav: Ingen krav

Laveste odds:

Hent bonusGå til hjemmesiden

18+ STOPSPILLET: Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil - Selvudelukkelse: ROFUS

11

Risikofrit Spil Op Til 500 Kr.

Omsætningskrav: Ingen krav

Laveste odds:

Hent bonusGå til hjemmesiden
12

op til 1,000 kr. i bonus
100% indbetalingsbonus

Omsætningskrav: 16x bonus sum

Laveste odds: 1.80

Hent bonusGå til hjemmesiden

VM i Fodbold 2018

VM er en af de få sportsbegivenheder hele nationen samles om. Der er noget særligt over det. VM arrangeres kun én gang hver fjerde år, og derfor er spillerne meget opsatte på at levere den bedst mulige præstation.

Som tilskuer har du selvfølgelig også gode muligheder for at vinde store gevinster ved det kommende VM, og Oddsbonusser.com tilbyder turneringens bedste tilbud og kampagner. Hele vejen igennem turneringen giver vi dig forhøjede odds, risikofri spil og free bets, for blot at nævne nogle af de tilbud som vi har på højkant til dig.

Vi samarbejder med de betting sider som giver dig de bedste odds på markedet. Derfor har vi nu sat os for at skrive en komplet guide til dig som vil oddse under VM.

Derudover tilbyder vi selvfølgelig odds på samtlige kampe og hold i turneringen. Hvilket hold vinder VM? Hvem bliver turneringens bedste målscorer? Alle disse væddemål giver vi dig adgang til.

Vi samarbejder med de betting sider som giver dig de bedste odds på markedet. Derfor har vi nu sat os for at skrive en komplet guide til dig som vil oddse under VM. Denne guide er designet til at give dig det bedste udgangspunkt, og gøre dig i stand til at vinde store gevinster under det kommende VM. Lad os komme i gang!

Stort udbud af spil hos betting siderne

Hvis du ønsker at oddse under VM 2018 har du gode muligheder. De danske bookmakere har klargjort et stort udvalg af væddemål som du kan drage fordel af. Du kan selvfølgelig forsøge at gætte hvem der vinder VM, men derudover kan du også spille på hvilke hold som vinder de forskellige grupper, hvem bliver bedste målscorer og meget mere. Som noget helt nyt kan du nu også modtage de seneste sportsnyheder og analyser på Sportblogger.dk, som selvfølgelig også dækker begivenhederne under VM tæt.

Hvis man kigger på de nuværende odds, ser man at det er de regerende mestre fra Tyskland der står som favoritter til at vinde VM, tæt fulgt af Brasilien og Frankrig. Hos bookmakerne kan du både spille på vindere, gruppevindere og målscorere, samt alle de sædvanlige kamp odds. Men husk på at de odds som vi ser i dag, ikke nødvendigvis er ens med de odds vi ser i morgen. Meget kan stadig nå at ændre sig.

Sådan finder du den bedste VM-bonus

Når du starter en konto hos en bookmaker, bliver du ofte tilbudt en bonus at spille for. Den mest almindelige type bonus er en såkaldt indsætningsbonus, hvilket indebærer at bookmakeren giver dig en ekstra sum penge at spille for, når du indsætter penge på din nye konto. Denne type bonus er oftest en procentuel sum, afhængig af hvor mange penge du selv indsætter. Hvis en bookmaker har en indsætningsbonus på 100% og du indsætter 1000 kroner, får du yderligere 1000 kroner i bonus at spille for.

En anden type bonus er det risikofri spil. Et risikofrit spil er præcis hvad navnet antyder: et spil uden risiko. Så hvis du eksempelvis spiller for 100 kroner, får du 100 kroner retur, hvis du ikke vinder på dit spil. Dertil får du selvfølgelig hele gevinsten hjem, hvis du vinder dit spil.

De fleste bookmakere har et omsætningskrav

Når du benytter en velkomstbonus, er det værd at huske, at de fleste bonusser kommer med en eller anden form for omsætningskrav. Dette krav indebærer, at du skal omsætte din bonussum et vist antal gange hos bookmakeren, før bonussen kan bringes til udbetaling. Eksempel: Et krav kan være, at en bonus skal omsættes 6 gange for at leve op til omsætningskravet. Hvis du har fået en bonus på 1000 kroner, skal du altså satse 6000 kroner, for at fuldføre omsætningskravet.

Minimum odds

Som en del af omsætningskravet, stiller bookmakeren ofte et krav om minimum odds. Det indebærer, at dine odds skal være af en hvis størrelse, for at leve op til kravet. Et minimum odds er typisk i størrelsesordenen 2.0 til 2.5. Du kan selvfølgelig stadig spille på mindre odds, men disse kampe vil ikke tælle med i omsætningskravet.

Bedste bookmaker under VM 2018

At finde den bedste bookmaker, er helt klart en individuel beslutning, som relaterer sig til hvilke prioriteter du har. Der findes dog nogle råd som du kan følge, for at finde den bookmaker som passer bedst til dig. De bedste bookmakere har god og professionel kundeservice, deres omsætningskrav er overskuelige og relativt nemme at leve op til, og slutteligt tilbyder de selvfølgelig en gunstig velkomstbonus til nye kunder.

Betting på VM 2018

Eftersom fodbold-VM er en af de absolut største begivenheder i verden, findes der selvfølgelig en hel del at spille på. Det gælder både de enkelte kampe, samt længere spil, såsom gruppevindere, målscorere mv.

Hos danske bookmakere er fodbold-VM et af dette års største højdepunkter. Det indebærer selvfølgelig at de forskelige bookmakere tilbyder en hel del fornemme kampagner i denne periode. For spillere kan det naturligvis være ret uoverskueligt at finde rundt i, og derfor vil vi gøre vores ypperste for at tilbyde dig de allerbedste kampagner og bonusser.

Bedste livebetting side under VM 2018

En spændende funktion som du kan benytte under dette års verdensmesterskab er livebetting. Livebetting betyder, at du mens kampen spilles, kan placere forskellige typer væddemål. Det kunne for eksempel være, hvem scorer næste mål, hvem begår næste hjørnespark, osv. Hvis du er ny til livebetting, vil der under VM være rig mulighed for at få det prøvet af. Her på Oddsbonusser anbefaler vi 3 bookmakere som giver dig en rigtig god livebetting oplevelse: NordicBet, Unibet og Betfair. Disse bookmakere giver desuden en fordelagtig bonus når du opretter en konto.

Populære spil under VM 2018

Hvem vinder VM?

Dette er et af de mest populære langtidsspil under VM. At satse på hvem der vinder, er noget mange spillere vælger at gøre i turneringer som denne. Derudover kan det også give en god fortjeneste at spille på hvilke hold ender i top 3 eller lignende. Ved denne type spil får man ofte rigtig gode odds.

Spil på gruppevindere

Der er ofte helt klare gruppefavoritter med lave odds, hvilket betyder, at du enten kan sætte en større indsats på et sådant hold, eller finde tilbud på de højere odds.

Uanset hvad, skal der nok blive spænding og noget at spille om i alle grupper. For eksempel vandt Costa Rica sin gruppe i VM 2014, før Uruguay, Italien og England til omkring odds 70. Det var nok de færreste der havde set den komme.

Spil på bedste målscorer

Det er altid spændende at spille på hvem der tager titlen som bedste målscorer ved VM. De seneste års bedste målscorere har alle scoret 5 eller 6 mål. Favoritterne til at vinde titlen i år er Christiano Ronaldo, Lionel Messi og Neymar. De bliver fulgt tæt op af Antoine Griezmann og Harry Kane, de to bedste målscorere ved det seneste EM.

Spil på kampens udfald

Det mest almindelige spil du kan foretage, er at oddse på kampens udfald. Her kan du som sædvanlig spille på en vinder, en taber eller uafgjort. Du vælger et af de tre alternativer, og kun hvis du får ret vinder du dit spil.

Spil på antal mål

I enhver given kamp kan du altid spille på det antal mål som scores i kampen. At ramme det eksakte antal mål som scores i en kamp kan være svært, og derfor giver det typisk ret høje odds. Alternativet er, at du kan spille Over/Under. Dette betyder, at du spiller på hvorvidt der vil komme flere eller færre end eksempelvis 4 mål i en kamp. Det er en del nemmere at vinde på et Over-Under spil, da der kun er 3 forskellige muligheder.

Spil på hjørnespark

At spille på hjørnespark er blevet en utrolig populær disciplin. Du kan spille på hvor mange hjørnespark du tror der bliver begået i kampen, du kan spille Over/Under et antal hjørnespark, og du kan spille på hvor mange hjørnespark hvert hold begår. Du kan også spille på hjørnespark under livebetting. Når du ser en kamp live, kan du eksempelvis spille på hvilket hold eller hvilken spiller begår det næste hjørnespark. Det er utrolig spændende og nervepirrende.

Spil på næste mål

Når det kommer til livebetting, er det ligeledes muligt at spille på hvilket hold eller hvilken spiller som scorer det næste mål. Oddsene ændre sig minut for minut, efterhånden som holdenes momentum bølger frem og tilbage. Hvis man kan udse sig en spiller som ikke er favorit til at score, kan man få rigtig gode odds på dette spil.

Spil på første målscorer

Første målscorer, såvel som anden og sidste målscorer, er alle populære spilformer ved livebetting. Ved første målscorer gælder det om at analysere holdene inden kampstart, og udvælge den spiller som man mener har størst chance for at komme på måltavlen først.

Kampagner og tilbud under fodbold-VM 2018

Under VM 2018 kommer kampagnerne fra de forskellige bookmakere til at flyde i en lind strøm. Fodbold-VM er den største sportsbegivenhed i verden når det kommer til betting, og derfor gør bookmakerne hvad de kan for at få nye spillere i hus. De forskellige bookmakere vil altså forsøge at konkurrere med hinanden om at udgive de bedste tilbud, for at tiltrække flest spillere.

Du får mulighed for at tage del i rigtig mange kampagner under fodbold-VM. Blandt dem finder du selvfølgelig de mest almindelige, såsom forhøjede odds, free bets osv. Derudover vil du opleve, at bookmakerne ugentlig udgiver nye kampagner, efterhånden som turneringen udspiller sig.

Herunder kan du se nogle af de kampagner som vil blive tilbudt under VM 2018.

Forhøjede odds

Et af de mest udbredte tilbud lige for tiden er forhøjede odds. Det betyder, at en bookmaker forhøjer oddsene på et udvalgt spil, hvilket giver dig chancer for større gevinster. Du kan ofte få forhøjede odds på almindelige 1x2 spil, kombinationsspil, eller længere spil som f.eks. turneringer.

Free bets (Gratis spil)

Et free bet er, præcis som navnet antyder, et spil hvor du som spiller ikke behøver at indsætte nogle penge. Du får simpelthen en gratis sum penge af bookmakeren, som du kan spille for. Hvis du vinder dit spil, får du hele gevinsten udbetalt. Det vil sige, hvis du modtager et free bet på 100 kr, og placerer indsatsen på en fodboldkamp til odds 1.80, får du altså 80 kr. udbetalt. Hvis du taber dit free bet, er du lige vidt. I visse tilfælde gælder et omsætningskrav, før du kan udbetale din gevinst.

Odds konkurrencer

En anden populær form for kampagne er de ugentlige odds konkurrencer som flere bookmakere tilbyder under VM. Disse konkurrencer varierer meget fra uge til uge, og afhænger af hvordan turneringen udspiller sig. Et eksempel på en konkurrence kunne være, at udvælge det hold man tror først kommer op på 6 mål i gruppe A, eller hvilket hold får flest gule kort. Du kan roligt regne med at der kommer masser af sjove og spændende konkurrencer undervejs ved VM 2018.

Bonus

Hvis du endnu ikke er kunde ved et bettingfirma, eller du overvejer at oprette en ny konto, er dette det bedste tidspunkt at gøre det på. De forskellige bookmakere vil stå i kø for at give dig den højeste og bedste velkomstbonus. Men selv eksisterende kunder kommer til at kunne tage del i nye indsætningsbonusser under fodbold-VM 2018. Med andre ord: der bliver noget at spille om for både nye og gamle spillere.